logan wrote:bu siteye girenlerin hepsi insan deyil mi ???
Bana ters bir şey yapana "ulan olmanı bıraktım iki dakka insan taklidi yap" filan derim... Acaba haklı mıyım?
Saygılarımla...
abi şuç sende değil ormanı kesende....
.........
kesmeselerdi bizde inmezdik şehre..
saygılarımla...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Bunu üzülerek söylüyorum ( )ne yazık ki site elflerle dolu...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Teorik olarak bakıldığında benim ırkımdan da var...(Daa önce bir tane bile boen görmedim) ama karakterimin official olması gerektiğinden,boen liği bıraktım,Satry olmaya karar verdim...Sonuç olarak favored class bard.. Ama çoğunluk insan olması lazım
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Insanlar cogunlukta sanirim...En irkta insan bana gore
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
Sırtımdaki eğik kılıcım ve üzerimdeki geceleri beni görünmez yapan siyah kıyafetimle unutulmuş diyarlarda yalnız dolaşan bir yarı elf olmaktan ve kendimi size tanıtmaktan müteşekkirim.
Karaelflerde elf olduklarına göre herhalde elfler en fazladır.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka