YER ALTINDA BİR MABED(TANRI:APOCALYPSE)(KAOS, KATLİAM,

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Kaosun peygamberi çalışmalarına dalmıştı,koridorlardaki huzursuz ruhlar acı ve yakarış içinde inlediler.Bu sesler arasında Brenne nin algıladığı tek ses cücenin bitmek bilmeyen çekiç sesiydi.Kaosun rünlerini işleyen bu cüce hiç durmuyor sürekli çalışıyordu.Ruhların inlemeleri Brenne için anlam içeriyordu.Bu inlemeler yaşayanlara karşı olan öfke sesleri idi.Mabedde yaşayanlar olmalıydı yeni gelen yaşayanlar.Çalışmalarına baktı,neredeyse tümü içerisinde kaybolmuştu ve hala kaydadeğer bir bilgi bulamamıştı.Bir süre ara vermenin iyi olacağını düşündü ve odasından çıkıp yeni gelenleri karşılamak için aşağı indi.Görüntüsü hala sarışın uzun boylu ve mavi gözlü adam şeklindeydi.Merdivenlerden aşağı indi ve yaklaşan silüetleri hissetti.Birisi diğerinden biraz daha öndeydi.

-Yaklaşın ölümlüler!

Ses her yerde yankı buldu ve bu ses ile ruhların bitmek bilmeyen inlemeleri kesildi.

-Yaklaşın ve kendinizi tanıtın!
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

öndeki kişi pelerininlerin içindeydi ilk önce başını açtı siyah tenindende anlaşıldığı kadarıyla bu bir drowdu hizmetinizdeyim efendi diye önünde diz çöktü hertarafı pelerinle kaplaı bu adam çok aciz duruyordu ama içinden dışarıya sızan korkunç bir ölüm hissi vardı sanki ölü ruhlar bu adamın üstünde dolaşıyormuş gibi adam sonra yerde konuştu adım karanlığı getiren efendim sizin vermiş olduğunuz mesaj için geldim buraya pelerinin eliyle şöyle bir topladı efendisiyle yüzyüze konuşmaktan çok heycanlıydı arkasında bırkatı dalgalanan pelerinin içi kan rengindeydi ama dışı kap karaydı kara kişi başıyla bir selam verip emirleriniz için burdayım efendim dedi sonra bir saygı duruşunda karşısında bekledi
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Brenne karşısındaki drow erkeğine baktı.Aklına diğer drow geldi.Buralarda bir yerde olmalıydı,nasıl olsa ortaya çıkacaktı.
"Karanlığı getiren" güzel bir sıfat diye düşündü.Bu adamda Kaosun peygamberine efendi diye hitap ediyordu.Brenne artık emindi,O hakettiği gücü peygamberine bağışlamıştı.Karşısındaki drowa baktı ve bir anda bakışları arkadan gelene kaydı.İkinci silüetin de yaklaşmasını bekledi.
"Tarikatımın müridleri" diye düşündü Brenne.Birer birer geliyorlar.
Gülümsemesi yüzüne yayıldı ama gözbebeklerinde katliamın alevleri oynaşıyordu.şimdi yeni gelenin kendisini tanıtmasını bekliyordu.
"We were young and unexperienced.We were proud and ready to die for justice.But now it is time to break the chains.Long live Chaos Legion"
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Heyecanından dolayı körelen ve önündeki tehlikeli şekli seçmesini engelleyen duyuların içinden küfürler savurdu ve sarışın adamın önünde eğildi.
"Size hizmet için geldim efendim" dedi ve sesinin titrediğini fark etti.Bunun sebebinin büyük ihtimalle karşısındaki adam olduğunu düşündü.
Adamın görüntüsü sanki bir kabuktu ve eğer memnun edilmezse karşısındaki iki böceği rahatlıkla ezebileceğini sezdiriyordu.

Deffas yanındaki adama kısacık bir bakış fırlattı ve onun bir drow olduğunu görünce dudakları tedirginlikle gerildi.Ve onun aldığı emirlerin kendisiyle bir ilişkisi olup olamayacağını düşünürken sarışın admın önünde bildiği en iyi reveransı yaptı ve tek dizi üzerine çöktü.
Gott weiss ich will kein Engel sein
Rammstein
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Brenne yeni geleni de süzdü.Drowa olan sinsice bakışını gördü.Bu bakış sinsi olduğu kadar tedirgindi de.Bu durum Brenne yi memnun etti.Kaosun ufak bir kıvılcımı bile kaosun peygamberini mutlu etmeye yeterdi.

-Kalk ölümlü!Demek ikinizde hizmet için buradasınız öylemi?Söyleyin bana ölümlüler O* na nasıl hizmet edeceksiniz.Neden Kaos için değerli olasınız.Sizi hizmetine alması için bir neden gösterin.

Sözleri tamamlayan Brenne dikkatle yanıtları dinlemeye koyuldu.Bu yanıtlar onların geleceğini belirleyecek yanıtlar olabilirdi.
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Adamın da eğilerek selam vermesi karanlığı getireni tatmin etti.Karanlığı getiren efendisi önünde saygısızlığa tahammül edemezdi çünkü o onun efendisiydi ve yanında duruyordu.Bütün ihtişamıyla.En sonunda onun kabulunu görmüştü ve en sonunda sadakatini sunacağı zaman gelmişti. Yanındaki adam bir insandı insanları sevmezdi. En azından işi olmadığı sürece onlarla konuşmazdı. Efendisine tekrar baktı önünde bütün ihtişamıyla duruyordu.Drow kimseden korkmazdı. En azından kendinden başka bir güce güvenmezdi ama bu başkaydı karşısında bütün ihtişamıyla duruyordu,çok güçlü görünüyordu. Bir sözüyle ikimizide öldüreceğini biliyordu .Bu güç karşısında heyecan vede zevk duygusu kapladı içini. Damarlarını harekete geçirdi parlayan gözlerle efendisinin önünde saygıyla ellerini arkasında birleştirerek bekledi. Vereceği emri, her ne olursa olsun yapacağı emri.
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Des sanki hayatı boyunca bu anı bekliyormuş gibi heyecanlıydı.Soru gelir gelmez biraz düşünmenin gerekli olup olmayacağını düşünmeden cevap verdi;
"Geldiğim yerde tanınmış bir süikastçiydim.İzin verirseniz bu yeteneklerimi O*'nun için kullanmak istiyorum.O*'nu her cinayetimde görüyorum ama bu zamana kadar fark edemedim.şimdi sizin de yardımınızla O*'nun hizmetinde olmak istiyorum.Olduğum herşeyi O*'na borçluyum.O* beni var etti.O*'nun bana verdiklerinin O*'nun emrinde olması emrinde olması gerektiğini düşünüyorum.Bu yüzden size geldim."
Konuşması bittiğinde yanlış bişey söylememiş olmayı umdu çünkü bunun hayatının kalan kısımını belirleyecek konuşma olduğunun farkındaydı.Ve Des hayatının kalan kısmının uzun olmasını istiyordu.
Rammstein
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Brenne drowun sözleri bitince tüm dikkatini diğer ölümlü üzerinde yoğunlaştırdı.Demek bu adam bir suikastçiydi yani Brenne için idealdi peki ya kaos için bunu geçeceği test belirleyecekti.şimdi bakışları drow üzerinde kilitlendi ve onun sözlerini bekliyordu.
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Ona kılıcımla hizmet edeceğim.Bir anda şimşek gibi bir hızla elinde birşey parıldadı.Nereden geldiği belli değildi.Sanki hep ordaydı ama şimdi görünüyormuş gibi geliyordu.Yanındaki katile baktı. Efendisi karşısında hiçbir saygısızlık etmek istemiyordu. Biliyordu ki o bu kılıç nasıl meydana çıkmıştı. O herşeyi bilirdi en azından aklından bunu geçiriyordu. Sonra bir anda yanındaki katilin arkasında beliriverdi.Yanındaki katil onu arıyordu. Ã?nünde bir anda afallamıştı ama efendisini onu bilyordu. Nerede olduğunu onu izliyordu katilin arkasında bir tur attı küçük hançeri işlemeliydi. Rünlerle kaplıydı kaosu sembolize eden çığlıklar vardı üzerinde. Bir anda katilin arkasından ayrıldı ve tekrar yerine geçti hançerini kaldırıp efendisi önünde eğilerek selam verdi herşeyimle sizinleyim efendim.
CHANGES
Başbüyücü

Post by CHANGES »

Karşısındaki drowun küçük gösterisi karşısında gülümsedi kaosun peygamberi.Yapması gerekeni biliyordu.

-Pekala hizmetkarlar beni takip edin!

Sözlerini söyledikten sonra geriye döndü.Geldiği koridor boyunca geriye gitti.Mabedin bu bölümünde duvarlara kakılmış iskeletler hiç bitmeyen inlemelerini yaşayanlar üzerine kusuyorlardı.Etrafa yayılan soğuk ısı değişiminden değil ölüm korkusundan kaynaklanıyordu.Merdivenlerin başına geldiğinde çalışan cücenin omzuna dokundu ve takip etmesini istedi.Merdivenleri tırmandılar.Tavan ve trabzanlar her türlü cehennem figürü ile beslenmişti.Duvarda oynayan mum gölgeleri iblislerin cehennem boyutunda hiç bitmeyen savaşlarını gösteriyordu.Merdivenin sonundaki kapıyı koruyan iki ölüm savaşçısı ise nefret dolu gözlerini arkadan gelen drow ve savaşçıya yöneltmişti.Nöbetçilerin yanından geçen peygamber ve ikili kan havuzunun yanına geldi.
Artık odaya neredeyse gelmişlerdi.Brenne yavaşça arkasını döndü.

-Siz ikiniz O* na hizmet edip edemeyeceğinizi göreceğiz.Bunun için yeterince istekliyseniz tüm silahlarınızı çıkarın ve cüceye teslim edin.
Geçeceğiniz bir sınav var!
Par-Salian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Par-Salian »

Karanlığı Getiren şöyle bir dışarıdan içeriyi süzdü sonra üzerindekileri çıkarmaya başlamıştı dwarf üzerinden çıkan bu kılıç yığınına bakınca gözleri hayretle drow döndü sonra tekrar kılıçlara baktı bir tane uzun iki tane kısa vede sayamadığı kadar hançer taşıyordu ama o kadar malzeme arasndan iki üç tanesi çok kıymetli gözüküyordu bir iki tane kısa kılıç vede bir tane hançer rünlerle kaplıydı çok güzel drow bu kadar dagger nerden çıktı diye bakan drawf cevaben içinde bir mekanizma gösterdi ellerine kadar uzuyordu bedeninin yanındada uzun iki tane cephane yeri vardı mekanizma koltu altına kadar ilerliyordu ama şu an tamamiyle boştu herşeyini bırakan drow yavaşça içeriye adım attı kapıdaki mhafızların bakışlarına cevaben pelerinini açıp tamamiyle boş olduğu gösterdi sonra içeriye efendisinin yanına yavaşça emin adımlarla ilerledi yanına geldi durdu saygıyla ellerini arkasında birleştirdi beklemeye başladı bir andada içinde çok büyük bir his vardı ne olduğunu anlıyamıyordu
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Des üzerinde taşıdığı hafif eğimli iki kılıcını tereddütsüz cüceye teslim etti.İçinden girecekleri sınavın nasıl bişey olduğunu merak etmeden edemiyordu.
Rammstein
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Andero wrote: Bedeni bu sözleri sarfedememişti zira henüz bir bedene sahip miydi yoksa salt düşünceden mi ibaretti bilmiyordu ama yapabildiği tek şey bunları düşünebilmek olmuştu ne halde olduğunu bilmeden ezilmiş zihniyle lavların korkunç sıcaklığının üzerinde gezinirken. Bu kez, efendiye *O*na layık olduğunu gösterecekti.
Cehennem ve Katliam'ın Lordu seçilmişin zihnindeki en ufak düşünceyi zihnindeki en küçük şüpheyi ve hırsı hissedebiliyor, iradesinin kuvvetini sezebiliyordu.
"O zaman kara alevlerden çık ve geri dön ölümlü... Ta ki kendini kanıtlayana kadar..."

Andero etrafındaki havanın bir anda vakumlanarak kendi etrafında kırıldığını hissetti. Karanlık onu aldığında kan ve ölüm kokan odasında uyandı.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Soytarı peygamberim birden koşarak yukarı çıkması ile br şeylerin ters gittiğini anlamıştı ve bu yüzden de yukları çıkmalıydı. Ã?ocuğun cesedini koyduğu kutuyu yeni keşfettiği olayla yerin altına geçici bir süreliğine koydu. Soytarı koşa koşa Thor'un yanına gitti...
"Beni dinle ufaklık senden burada kalmanı ve bu insanlara dikkatli bakmanı istiyorum. Özellikle çocuklara özel ilgi göster sağlıklı gözükenler sakın yiyeceklerden yemesinler...düşündüm de hiçbiri yemesin ben gelene kadar hiçbir çocuk yemek yemesin...beni anladın di mi? Hiç biri..."
Thor karşısındaki soytarıya garipsemiş bi şekilde bakarak:
"elimden geleni yapacağıma emin olabilirsin ama benim kontrolüm dışında gelişecek olaylardan ben sorumlu olmam.o kadar kişiyi aynı anda kntrol edemem."
soytarı bu lafa burun kıvırdı ve alayla ekledi:
"bütün halktan bana ne!!!! ben sadece çocukları istiyorum çok küçük olanlar g ebersin gitsin bi tarafımda değil ama çok da ufak olmayanlaroı hmm 6-7 yaşlarından sonrakilere dikkatle bak" kikirdedi soytarı "tamam mı delikanlı?"
" pekala sen nasıl istersen öyle olsun. Bu arada sen nereye gidiyorsun." thor soytarının on burda bırakmasından gerçekten çok hoşnutsuz olmuştu
"Ben...yukarıya çıkacağım çılgın bir parti olduğunu duydum da bunu senden esrigemek istiyorum....iyi nöbetler sana."

Soytarı cevabı beklemeden hemencecik merdivenlere koşmuştu...Thor ise ne söyleycekse boğazımda düğümlenmiş bir şekilde uçarcasına giden soytarının arkasından bakakalmıştı...

--------------------------------------

Soytarı merdivenlerden çıktığında zillerinin gürültü çıkarıp onu kötü bir durumda bırakmaması için tamamen sessizleşti ve yukarının gürültüsünü dinlemeye başladı...yavaş yavaş çıktı merdivenlerden ve sinsice bir gölgede saklanarak olanları izledi...bu olay onun çok hoşuna gitmişti gerçekten...sözlerle kapışılmasını izlemek çok eğlenceliydi...

Daha sonra bu adamlar gittikten sonra yeni gelenlere baktı..ahhh eveeet yine bir drow eh fena değil peki şu yeni gelen? bir suikastçiydi demek...harikulade diye düşündü soytarı. anlaşılan peygamber efendi onları sınava sokacaktı...bunu görmeliydi soytarı! Kesinlikle...

İşte o anda kendini ortaya çıkardı. Bütün o yapışkan, rasatsız edici neşesi attığı tiz kahkahalarla belli oldu birden...Temposunu hızlandırıp yeni gelenlere bir göz attı soytarı...çevrelerinde dolanıyor onları inceliyordu...aynı anda ince ince kıkırdıyordu...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
DeS
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DeS »

Des bir anda sanki yoktan var olan ve etrafta şıngır şınfır gezen adamı görünce bir an için delirdiğini zannetti.Adam saklandığı köşeden fırlayıp etraflarında dönmeye başlayınca sanki her şeyin yolunda olup olmadığını sorarmışcasına sarışın adam baktı...Aynı anda da şıngırdayarak etrafta gezen admın-adam bir soytarıya benziyordu-temasından sakınmaya çalışıyordu....
Rammstein
Post Reply