Uzun bir aradan sonra bir kez daha buluşalım mı ?
Evet buluşma harikaydı
hele Bowling' in ilk oyununda Ken Taky büyük bir malubiyetle yenmiş olmam günün diyer güzel yanlarını oluşturmakta
bu arada pizza yeme yarışını Dragonfly ve Squan önde götürmüşlerdir.( Sınırsız olunca bende biraz abarttım tabi
) Ama daha sonra Ken Taky bize DM' lik yaptığı o küçük FRP oyununda elimizde pizzalarla ruhlar alemine dalmamız biraz tuhaf olsada valla sıkı DM'lik yaptı tebrik ediyorum ( arada kaynatmama bile kızdı valla
) Daha sonrasında bakırköyün güzel nadide sahil çay bahçesinde bir yerlere gittik. orada sanırım Ken epey üşüyordu
ama en güzel kısım Okey oynamamızdı... Nede olsa Dragonfly' ın katkıları sayesinde epey gülme ve kahkaha atma şansına kavuştuk. Evet bir buluşmada böylece güzel bol aktiviteli ve koşuşturmaca oldu ama gelemeyen arkadaşlar epey şey kaçırmış olsada gelenler için çok güzeldi 
-
Quisatz_Haderah
- Kullanıcı

Gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı bir buluşma oldu bence. Eğlendik, koştuk, coştuk, Pizza yedik, pizza yerken ufak bir oyun oynadık, Sonra çay bahçesinde oturduk. Enteresan bir garsonumuz vardı. Esen karar verince garsonun da ohhhh be demesi enteresandı yani
Gerçi feribot da gitmiyomuş o kadar çabuk. Kapanışı yapamadan koştura koştura geldik. Budur....
Evet esen'in ne içeceğine karar verdikten sonra garsonun tepkisi hakikaten çok komikti; "Ohh bee"
nasıl unutmuşum bunu..
Dragonfly'ın 12 dilim pizzayı nasıl yediği hala beni düşündürsede bundan sonra üzerinde düşünmemeye karar verdim
vee Esen.. Beni bowling'in ilk oyununda 3 farkla yendiğini belirtmişsin (Bu benim hatamdı. Yanlışlıkla esen'in yerine attım ve bir atışta Spare yapınca esen ilk oyunu kazanmış oldu. Yani hakla kazanılmış bir oyun değildi
) Ama ikinci oyunda seni 40 sayılık bir farkla hezimete uğrattığımdan hiç bahsetmemişsin. Teessüf ederim 
Bu arada okeyde cabası.. Dragonfly ile ben, Esen ile Quisatz_Haderah'a karşı oynadık. Benim üç kere bittiğim oyunda Dragonfly 2 kere ve Quisatz_Haderah ta bir kere bitti.
Artık bişey demiycem Esen. Bence sende söyleme

Dragonfly'ın 12 dilim pizzayı nasıl yediği hala beni düşündürsede bundan sonra üzerinde düşünmemeye karar verdim
vee Esen.. Beni bowling'in ilk oyununda 3 farkla yendiğini belirtmişsin (Bu benim hatamdı. Yanlışlıkla esen'in yerine attım ve bir atışta Spare yapınca esen ilk oyunu kazanmış oldu. Yani hakla kazanılmış bir oyun değildi
Bu arada okeyde cabası.. Dragonfly ile ben, Esen ile Quisatz_Haderah'a karşı oynadık. Benim üç kere bittiğim oyunda Dragonfly 2 kere ve Quisatz_Haderah ta bir kere bitti.
Only God can Judge me!
Ohhh!! şunlara bak.Sanki bana nispet yapmışlar."Sen gidersen bizde senden sonra böyle eğleniriz" diye.Oh ne güzel
Neyse ben 1 saat önce kaçmama rağmen güzel bir buluşmaydı.
Ama benim asıl unutamadığım esenin bowling oynayışı ve koşuşu(topun peşinden
)bunları unutamadığım anlara yazıyorum.
Gelmeyen çok şey kaçırdı.O da bir gerçek...
Neyse ben 1 saat önce kaçmama rağmen güzel bir buluşmaydı.
Ama benim asıl unutamadığım esenin bowling oynayışı ve koşuşu(topun peşinden
Gelmeyen çok şey kaçırdı.O da bir gerçek...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
-
Logan
- Kullanıcı

istanbul tayfası eylenmeyi biliyor ya...
.....
tabi grupta esen, ken , squ gibi elamanlar olunca....
eylenmemek elde değil tabiki Gorath da unutmamak lazım...
tamamen duygusal olan problemlerden dolayı gelemedim...
bidakine işallah...
.....
tabi grupta esen, ken , squ gibi elamanlar olunca....
eylenmemek elde değil tabiki Gorath da unutmamak lazım...
tamamen duygusal olan problemlerden dolayı gelemedim...
bidakine işallah...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Par-Salian
- Kullanıcı