Logan ın hayatı için!!!
-
Logan
- Kullanıcı

logan adamı sözüdü...
dostunun adam daldını gördü...
''hızlı adam ne olcak ''
dedi ve adamın sağ tarafından adamı süzdü...
bu adam silahları ile cok kuvetli ama silahlarını kulanmasa hiç bir şey yapamaz...
logan kılıcını sıkı sıkı kafradı ve adama tüm gücü ile
loganın kendi tarafındaki koluna doğru kılıcı dış taraftan iç tarafa doğru koparmak için bir hamle yaptı...
(power atck )
dostunun adam daldını gördü...
''hızlı adam ne olcak ''
dedi ve adamın sağ tarafından adamı süzdü...
bu adam silahları ile cok kuvetli ama silahlarını kulanmasa hiç bir şey yapamaz...
logan kılıcını sıkı sıkı kafradı ve adama tüm gücü ile
loganın kendi tarafındaki koluna doğru kılıcı dış taraftan iç tarafa doğru koparmak için bir hamle yaptı...
(power atck )
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

bir barbar ve iki şovalye
Horcoel uzunkılıcına bir yay çizdirdikten sonra başarıyla flail in arasına soktu ve flail ın başları kılıca büyük bir hızla dolandı..
Horcoel kılıcı çekmeye çalıştığında ise büyük bir hezimete uğramıştı..
(Disarm check fail... str check fail.... Horcoel disarm edildi..)
Barbar flail a bütün gücüyle asıldı , Horcoel in kılıcını elinden çekip aldı ve arka tarafa doğru fırlattı...
karanlıkta kaybolan kılıcn taş üzerindeki çıngırtıları duyuldu...
o sırada Logan kılıcı le dıştan içe bir hamle yapsada Tower shield ı geçemedi ve kılıcın kalkana sertce çarpma sesi geldi...
O sırada sinirden köpüren barbar flail ı geriye aldı ve bütün gücü ile horcoel e savurdu..
O sırada Horcoel kısa kılıçla olan girişimini yapmıştı ve kısa kılıç barbarın omuzuna girdi ( barbar -12) ama bu flail in horcoel e çarpmasını engellemedi..
kısa kılıç tarafından sırtına doğru horcoel e çarpan 5 flail başı..horcoel i geriye doğru yuvarladı.. (horcoel -23)
Horcoel kılıcı çekmeye çalıştığında ise büyük bir hezimete uğramıştı..
(Disarm check fail... str check fail.... Horcoel disarm edildi..)
Barbar flail a bütün gücüyle asıldı , Horcoel in kılıcını elinden çekip aldı ve arka tarafa doğru fırlattı...
karanlıkta kaybolan kılıcn taş üzerindeki çıngırtıları duyuldu...
o sırada Logan kılıcı le dıştan içe bir hamle yapsada Tower shield ı geçemedi ve kılıcın kalkana sertce çarpma sesi geldi...
O sırada sinirden köpüren barbar flail ı geriye aldı ve bütün gücü ile horcoel e savurdu..
O sırada Horcoel kısa kılıçla olan girişimini yapmıştı ve kısa kılıç barbarın omuzuna girdi ( barbar -12) ama bu flail in horcoel e çarpmasını engellemedi..
kısa kılıç tarafından sırtına doğru horcoel e çarpan 5 flail başı..horcoel i geriye doğru yuvarladı.. (horcoel -23)
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Logan
- Kullanıcı

logan dostunun yuvarlandığını görünce,,,
sinirleri bindi zaten yaptğı yanlış hamle bir kat daha artımıştı ...
logan tower sihilde reverse çekerek dönüdü barbarın önüne geldi ve kıcı
yerden kaldırıp barbarın 2 bacak arasında doğru bir hamle yaptı...
bir yandan silahının kendisine gelmesi için bir gözü ondaydı...
loganın...
sinirleri bindi zaten yaptğı yanlış hamle bir kat daha artımıştı ...
logan tower sihilde reverse çekerek dönüdü barbarın önüne geldi ve kıcı
yerden kaldırıp barbarın 2 bacak arasında doğru bir hamle yaptı...
bir yandan silahının kendisine gelmesi için bir gözü ondaydı...
loganın...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Logan Barbarın arkasına geçeker kılıçla bacak arasına bir hamle yaptı ve kılıç barbarın bacağına saplandıBarbar ise buna şarşılıkdönerek Logan a kalkanı ile vurcu ve onu koca flail takip etti...
dönerken saplı kılıç bacağındaki kesiği büyütsede onu durdurmadı..
(barbar -16)
Kalkan Logan ı sersemletsede flail ın ezici hamlesini az da olsa geçiştirecek bir kaçış yaptı ama flail yinede ona çarptı (logan -14)
dönerken saplı kılıç bacağındaki kesiği büyütsede onu durdurmadı..
(barbar -16)
Kalkan Logan ı sersemletsede flail ın ezici hamlesini az da olsa geçiştirecek bir kaçış yaptı ama flail yinede ona çarptı (logan -14)
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

O sırada Horcoel yerden doğruldu üstü başı kandan yapış yapış olmuştu.. ve altlarında ezilen şeyleri yere düşünce istese de istemese de görmüştü hatta birkaçı üzerine tırmanmıştı...
Böcekler.. irili ufaklı birsürü böcek..
ayağa kalktığında barbarın sırtı ona dönüktü
Böcekler.. irili ufaklı birsürü böcek..
ayağa kalktığında barbarın sırtı ona dönüktü
-
Logan
- Kullanıcı

logan ..
gelen darbelere dayanmıştı ...
sağ tarafına baktığında ...
adamın kolunda zırh olmadını gördü...
logan adamın bileğine doğru yukardan aşa kılıcınını indirerek bir hamle yaptı...
..........
gelen darbelere dayanmıştı ...
sağ tarafına baktığında ...
adamın kolunda zırh olmadını gördü...
logan adamın bileğine doğru yukardan aşa kılıcınını indirerek bir hamle yaptı...
..........
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Logan kılıcı Bütün gücü ile adamın bileğine savursada adam küçük bir hamle ile gelecek büyük zarardan kendini kurtarmıştı ve kılıç ıslık çalarak boşluktan geçti... ve taşa çarptı.
Barbar hali hazırda gardını indirmiş olan logan a tepeden inen bir hamle savurdu... ve flail Logan ın sırtına indi... (logan -15) ve logan yüzüstü yere kapaklandı..
Barbar hali hazırda gardını indirmiş olan logan a tepeden inen bir hamle savurdu... ve flail Logan ın sırtına indi... (logan -15) ve logan yüzüstü yere kapaklandı..
-
Logan
- Kullanıcı

logan sırtına inen darbe ile yere kapaklanmıştı...
logan sola doğru yuvarlanmaya başladı ...
( adamdan uzaklaşıyor )
beli bir uzaklığa gelince..
tekrar kalktı logan...
ve gardını aldı...
sırtındaki kalkanını cıkarıdı,bir kendi kalkanına baktı birde adamınkine,
bende almalıyım bunlardan bir tane diye içinde geçirdi..
logan sola doğru yuvarlanmaya başladı ...
( adamdan uzaklaşıyor )
beli bir uzaklığa gelince..
tekrar kalktı logan...
ve gardını aldı...
sırtındaki kalkanını cıkarıdı,bir kendi kalkanına baktı birde adamınkine,
bende almalıyım bunlardan bir tane diye içinde geçirdi..
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel yerde çömelmiş bir şekilde üstünde oynaşan böcekleri silkelerken Bir yandanda ezilmiş sırtını yokladı şovalye..Acıyla mırıldanarak ayağa doğru kalktı..
Eliyle istemsiz bir şekilde madalyonunu yoklayan şovalye ayağa doğrularak etrafına bakınmaya başladı..Loganı da geri püskürtmüşe benziyordu bu barbar..Avcunu açarak madalyona baktı bu sırada..Düşen kılıcını sonra da alabilirdi..şu an için Logan a yardım etmesi gerekiyordu..
Sol eliyle madalyonunu tutan şovalye sağ eliyle beline uzanarak ikinci kısakılıcını eline aldı..Aynı hata ikinci kere tekrarlanmayacaktı..
Ancak neden diye düşündü şovalye..Daha önceden bu kadar nedensiz ve buruk yere savaştığını hatırlamıyordu..Madalyona gözünü kısarak bakmaya başlarken Logan ı kontrol etti gözü ile..Logan da adamı kışkırtıp geri çekiliyordu..Belki de bir planı olabilirdi..
Madalyondaki terazi sembolüne baktı şovalye..İçinde biryerde bir kıpırdanma hissetti..Bu madalyon ona nedenini hatırlatıyordu sanki..İsmini söyleyebilse sanki bütün bu işkence bitecek gibiydi..Logan ın sözlerini hatırladı bu sırada..
''Bunlar bir yanılsama Horcoel biz onurumuzdan hiç ödün vermedik..Ters birşey yapmadık..Sadece inandıgımız değerler uğruna bir yaşam daha istedik..Bir şans daha savaşta ve öldüğümüzdeki onurle sevdiklerimize geri dönmek onları kötülükten korumak..''
Horcoel gözlerini kısarak madalyonu tutmasını daha da sıkılaştırdı..
''Adalet için..''diye mırıldandı şovalye..
Sinirli birşekilde ona sırtı dönükolan barbara doğru bakmaya başladı..
''Adalet yeniden sağlanılacak..Ve yerini bulucak..Herkez hakkettiği yerde olacak..''dedi içinden
Horcoel kendisini hızına ve çevikliğine odakladı..Barbar ona bir kere vurmuştu..Dikatsizliği sağlamıştı bunu..Ancak bir kez daha vuramayacaktı..
Gözleri kısık birşekilde hızlı hızlı soluk alıp vererek barbarı izlemeye başladı..
''Bu burada bitecek..''dedi
''İnandığım şeylerin beni terketmesinden korktuğum için beni terketti..Korku..Evet burası korku..''
''Ancak artık hiçbirşeyden korkmuyorum..''
Horcoel müthiş bir hızla ileriye doğru atıldı..Koşarak barbarın arkasından ilerlemeye başladı..''Daha hızlı..''Daha hızlı''diye düşündü bir yandan..
Horcoel adama doğru tüm gücü ile ilerlerken iki elinde kısa kılıçları ile havada derin bir kavis çizerek adama doğru ilerledi
(Hamle:Adama doğru tüm gücümle koştuktan sonra sağ elimdeki kısa kılıcımla adamın arkasından zırhsız yerinden girip böbreklerine doğru savuracağım..(Called Shot)Sokmayı başarabilirsem sağ elimdeki kılıcın ikinci saldırısını adamın içerisinde kılıcı döndürerek kullanacagım..Sol elimdeki kılıçla saldırmıyorum bu hamleyi yaptıktan sonra birkaç adım geriye doğru sıçrayacağım..Adamın flailinden kaçmak için savunma moduna gireceğim..)
Eliyle istemsiz bir şekilde madalyonunu yoklayan şovalye ayağa doğrularak etrafına bakınmaya başladı..Loganı da geri püskürtmüşe benziyordu bu barbar..Avcunu açarak madalyona baktı bu sırada..Düşen kılıcını sonra da alabilirdi..şu an için Logan a yardım etmesi gerekiyordu..
Sol eliyle madalyonunu tutan şovalye sağ eliyle beline uzanarak ikinci kısakılıcını eline aldı..Aynı hata ikinci kere tekrarlanmayacaktı..
Ancak neden diye düşündü şovalye..Daha önceden bu kadar nedensiz ve buruk yere savaştığını hatırlamıyordu..Madalyona gözünü kısarak bakmaya başlarken Logan ı kontrol etti gözü ile..Logan da adamı kışkırtıp geri çekiliyordu..Belki de bir planı olabilirdi..
Madalyondaki terazi sembolüne baktı şovalye..İçinde biryerde bir kıpırdanma hissetti..Bu madalyon ona nedenini hatırlatıyordu sanki..İsmini söyleyebilse sanki bütün bu işkence bitecek gibiydi..Logan ın sözlerini hatırladı bu sırada..
''Bunlar bir yanılsama Horcoel biz onurumuzdan hiç ödün vermedik..Ters birşey yapmadık..Sadece inandıgımız değerler uğruna bir yaşam daha istedik..Bir şans daha savaşta ve öldüğümüzdeki onurle sevdiklerimize geri dönmek onları kötülükten korumak..''
Horcoel gözlerini kısarak madalyonu tutmasını daha da sıkılaştırdı..
''Adalet için..''diye mırıldandı şovalye..
Sinirli birşekilde ona sırtı dönükolan barbara doğru bakmaya başladı..
''Adalet yeniden sağlanılacak..Ve yerini bulucak..Herkez hakkettiği yerde olacak..''dedi içinden
Horcoel kendisini hızına ve çevikliğine odakladı..Barbar ona bir kere vurmuştu..Dikatsizliği sağlamıştı bunu..Ancak bir kez daha vuramayacaktı..
Gözleri kısık birşekilde hızlı hızlı soluk alıp vererek barbarı izlemeye başladı..
''Bu burada bitecek..''dedi
''İnandığım şeylerin beni terketmesinden korktuğum için beni terketti..Korku..Evet burası korku..''
''Ancak artık hiçbirşeyden korkmuyorum..''
Horcoel müthiş bir hızla ileriye doğru atıldı..Koşarak barbarın arkasından ilerlemeye başladı..''Daha hızlı..''Daha hızlı''diye düşündü bir yandan..
Horcoel adama doğru tüm gücü ile ilerlerken iki elinde kısa kılıçları ile havada derin bir kavis çizerek adama doğru ilerledi
(Hamle:Adama doğru tüm gücümle koştuktan sonra sağ elimdeki kısa kılıcımla adamın arkasından zırhsız yerinden girip böbreklerine doğru savuracağım..(Called Shot)Sokmayı başarabilirsem sağ elimdeki kılıcın ikinci saldırısını adamın içerisinde kılıcı döndürerek kullanacagım..Sol elimdeki kılıçla saldırmıyorum bu hamleyi yaptıktan sonra birkaç adım geriye doğru sıçrayacağım..Adamın flailinden kaçmak için savunma moduna gireceğim..)
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Horcoel adamın geriye doğru acıyla böğürdeyerek kalkanla kendisine dönüşünü izledi..Ancak bekliyordu böyle bir hamleyi ve geriye sıçrayarak bu hamleden kurtuldu..
''Adalet adına burada bu iş bitiyor..''dedi adamın suratına doğru sinirli sinirli bakarak..
Horcoel gözüyle adamın yarasını yokladı..Adama ölümcül bir darbe vurmayı başarmıştı..Ancak barbar ölmeden önce hem kendisini hemde Loganı da yanında götürecek kadar güçlü duruyordu..Bu işi gerçektende burada bitirmeliydi..
''Hızlı olmalısın Horcoel..''dedi kendi kendisine..''Eğer yeterince hızlı olursan o adam o silahla sana dokunamaz bile..''
Hamle
(Horcoel adamın sağına doğru ilerlercesine bir hamle yaptı adamı şaşırtmak için..Ardından hızla topuğunun üzerinde dönerek adamın soluna doğru ilerledi tüm hızıyla..Sol elindeki kısakılıcını bir hançer gibi tutarak adamın yanından paralel geçerken arkasındaki kanayan yarasına doğru bir kez daha saplayıcı bir hamlede daha bulunacak..Ve yanından geçip Flail in tehtid mesafesinden uzak bir yere doğru sıçrayacak)
''Adalet adına burada bu iş bitiyor..''dedi adamın suratına doğru sinirli sinirli bakarak..
Horcoel gözüyle adamın yarasını yokladı..Adama ölümcül bir darbe vurmayı başarmıştı..Ancak barbar ölmeden önce hem kendisini hemde Loganı da yanında götürecek kadar güçlü duruyordu..Bu işi gerçektende burada bitirmeliydi..
''Hızlı olmalısın Horcoel..''dedi kendi kendisine..''Eğer yeterince hızlı olursan o adam o silahla sana dokunamaz bile..''
Hamle
(Horcoel adamın sağına doğru ilerlercesine bir hamle yaptı adamı şaşırtmak için..Ardından hızla topuğunun üzerinde dönerek adamın soluna doğru ilerledi tüm hızıyla..Sol elindeki kısakılıcını bir hançer gibi tutarak adamın yanından paralel geçerken arkasındaki kanayan yarasına doğru bir kez daha saplayıcı bir hamlede daha bulunacak..Ve yanından geçip Flail in tehtid mesafesinden uzak bir yere doğru sıçrayacak)
''No matter what I do, no matter how hard I try,
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bazen de korkmalısın hayatta kalmak için... bazen cesur olmalısın yapmaman gereken tek şey tereddüt etmemektir... düşünmek tereddüt etmek değildir ama fazla düşünmek tereddütten beterdir...
Bu sesler Horcoel in kafasında yankılanırken çarpan flail ile kendine geldi.. zar zor ayakta durmuştu.. ( horcoel - 12)
Bu sesler Horcoel in kafasında yankılanırken çarpan flail ile kendine geldi.. zar zor ayakta durmuştu.. ( horcoel - 12)
-
Logan
- Kullanıcı

logan aya kalktı elindeki kalkanı yere böceklerin üstüne bıraktı yavaşca...
dostunu orda barbarla savaştını gördü.
ardından barbara yaklaştı basterd swordu 2 eliyle kavradı....
batıcak şekilde adamanın arkasından kanayan bir yer oldunu görüdü ve orayalarda bir yere kılıcını bir anda sokumaya çalıştı
logan kılıcı sürekli ve hızlı bir şekilde barbara sokmaya çalıştı ama kılıcını iyi kavrıyor,barbarın ani bir hareketinde kılıcı çekecek yada onla beraber hareket edecek kadar sıkı kavrıyordu logan...
dostunu orda barbarla savaştını gördü.
ardından barbara yaklaştı basterd swordu 2 eliyle kavradı....
batıcak şekilde adamanın arkasından kanayan bir yer oldunu görüdü ve orayalarda bir yere kılıcını bir anda sokumaya çalıştı
logan kılıcı sürekli ve hızlı bir şekilde barbara sokmaya çalıştı ama kılıcını iyi kavrıyor,barbarın ani bir hareketinde kılıcı çekecek yada onla beraber hareket edecek kadar sıkı kavrıyordu logan...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Logan kılıcı kavradı ve büyük bir hızla barbarın sırtına soktu...ve barbar acıyla haykırdı... (barbar -30)
ardından flaril i arkasına doğru salladı ve bir kısmını kendine bir kısmını logan a vurdu..( barbar -8 ) (logan -16) ve ardından sersemleyen şovalyeye dönerek kalkanı ile sertçe vurdu( logan -10)..
Logan kılıcı elinde duvara çarptı, başı dönüyordu...
ardından flaril i arkasına doğru salladı ve bir kısmını kendine bir kısmını logan a vurdu..( barbar -8 ) (logan -16) ve ardından sersemleyen şovalyeye dönerek kalkanı ile sertçe vurdu( logan -10)..
Logan kılıcı elinde duvara çarptı, başı dönüyordu...
-
Logan
- Kullanıcı

logan adama baktğında bunlar ne zaman 2 oldu dedi duvara çarptığında duvardan ayrılıp , geriye doğru geri geri yürümeye başladı...
kafasını sağ saola saldığında görüntüler birleşti...
logan biraz sersem gibi birazda yorgun gibiyidii
''pes etemek yok ,yaşamak için,adaleti tekrar dağıtmak için,iyiliği korumak için,masumlara korumak için ,tanrım sana yalvarıyorum benden ladını bana geri bahşet, sana daha iyi hizmet etmem için bunu bende esirgeme,sen herşeyi sen bilrsin tanrım, beni bıraktına inamıyorum,hayır bu doğru olamaz...''
derken logan hal geri çekilmeye dewam eti,aklı geri çekil derken kalbi ona ileri diyordu ''
kafasını sağ saola saldığında görüntüler birleşti...
logan biraz sersem gibi birazda yorgun gibiyidii
''pes etemek yok ,yaşamak için,adaleti tekrar dağıtmak için,iyiliği korumak için,masumlara korumak için ,tanrım sana yalvarıyorum benden ladını bana geri bahşet, sana daha iyi hizmet etmem için bunu bende esirgeme,sen herşeyi sen bilrsin tanrım, beni bıraktına inamıyorum,hayır bu doğru olamaz...''
derken logan hal geri çekilmeye dewam eti,aklı geri çekil derken kalbi ona ileri diyordu ''