DİRENİş (RP)
"Elbette ikna edicekler" Almiranın arkasından ince bir ses duyuldu ruby gülümseyerek sözlerine devam etti "Aaa yoksa cesur cüce savaşçısı bütün savaşı kaçırıcakmı orkların canına okuyamacak baltasının sertliğini orklara hissediremiyecekmi ne yazık halbuki uğruna destanlar yazılabilirdi cücelerin şanını daha yükseklere çıkarabilirdi" yeşil gözleri ışıltıyla parladı cücenin hareketlerini ölçüyordu "İşte bazılarına bu şana erişme fırsatı veriliyo ama nedense bu fırsat bazılarınca reddeliyo"
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Almira arkasına döndü ve ruby'e akıllıca bir söz söylediği için göz kırparak gülümsedi. Niyetini anlamıştı Elf Leydisi. Bu sözler üzerine açıkçası oldukça fazla merak eidyordu bu cücenin nasıl bir tepki vereceğini.
"Sana katılıyorum Ruby" diyerek Elesar'ın yanına doğru ilerledi, sevdiği adamın tam yanında durup bakışlarını Salamone'ye dikti. Ve şu sözleri ekledi "Bazı zamanlarda herşey için çok geç olabiliyor!"
"Sana katılıyorum Ruby" diyerek Elesar'ın yanına doğru ilerledi, sevdiği adamın tam yanında durup bakışlarını Salamone'ye dikti. Ve şu sözleri ekledi "Bazı zamanlarda herşey için çok geç olabiliyor!"
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Salamone kılıcı unutup gitmişti.Kendisi o kadar coşmuştu ki her şeyi unutmuştu.İnsan kılıcı hatırlatınca salamone kılıca baktı.Ağzı bir karış açılmıştı.Kılıcı ateşin içinde unutmuştu.Hayatı boyunca bu hatayı hiç yapmamıştı.Suratı birden kıpkırmızı kesildi.Derin bir küfür patlattı.Kılıcın kabzasını duvara fırlattı.Bu ara insanın söylediği sözleri duymamıştı-yeni kılıç olayını.Ama salamone o insana yeni kılıç verecekti.Salamone kendi kendine aşırı derecede kızdı.Yan sakallarını çekiştirerek gözlerinden yaşlar getirdi.Ardından depoya doğru yöneldi.O ara hobittin sözlerini duydu.Destanlardan bahsediyordu.Salamone güzel bir kılıcı depodan çıkartarak geldi.Depo dan çıkar çıkmaz biraz azarlayıcı bir tonda-kendine çok kızmıştı ve bu kızgınlığı etrafada yansıyordu-hobite "Ben destanlar için savaşmam.Destanlar küçük çocuklar içindir.Biz burada ciddi bir iş yapacaz!".
Salamone kafasını tekrar kılıca çevirdi.Kılıcın keskin metal kısmı ateşin ışığında keskince parlıyordu.Kılıcın kabzasında gül motifi vardı.Ama onun dışında sade bir kılıçtı.Kılıcın dengesi muhteşemdi.Salamone bu kılıç üzerinde normal kılıçlardan daha farla çalışmıştı.Özel bir metalden yapılmıştı.Kılıç çok hafifti.Sanki hemen kırılacakmış gibi.Ama seskinliği ve sertliği normal bir klıçtan daha iyiydi.Salamone kılıc adama uzatarak "Kusuruma bakmayın.Size bu kılıcı vermek istiyorum.Eğer istiyorsanız başka bir kılıçta alabilirsiniz."...
Salamone kafasını tekrar kılıca çevirdi.Kılıcın keskin metal kısmı ateşin ışığında keskince parlıyordu.Kılıcın kabzasında gül motifi vardı.Ama onun dışında sade bir kılıçtı.Kılıcın dengesi muhteşemdi.Salamone bu kılıç üzerinde normal kılıçlardan daha farla çalışmıştı.Özel bir metalden yapılmıştı.Kılıç çok hafifti.Sanki hemen kırılacakmış gibi.Ama seskinliği ve sertliği normal bir klıçtan daha iyiydi.Salamone kılıc adama uzatarak "Kusuruma bakmayın.Size bu kılıcı vermek istiyorum.Eğer istiyorsanız başka bir kılıçta alabilirsiniz."...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
"Hah bir cücedende beklenicek yanıt buydu! Destanlar onların içinde yazılan duyguyu güzelliği ve mücadeleyi kavrayabilen herkese hitap eder bu bir çocukta olabilir bir yetişkinde" sinirle kollarını birbirine kavuşturdu,yüzündeki kızgınlık bir büyükten ziyade küçük bir çocuğun surat asışına benziyordu yanında bulunana Elf leydisine yaklaştı ve herkesin duyabileceği bir fısıltıyla konuştu "Almira bu cücede savaşçak cesaret yok gibi neden onunla bu kadar oyalanıyoruz?"
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Ruby'nin sorusuna, gözlerini Salamone'den ayırmadan cevap vermişti yine herkesin duyabileceği bir şekilde. "Arkadaşlarımızdan bazıları bu cücenin diğerlerinden farklı olduğunu idda etmişlerdi ama bu konuda da ben haklı çıktım yine herzaman ki gibi." dedi. Aslında böyle bir şey yoktu. Sadece bu cüce Salamone'yi ikna etmek için söylenmiş bir cümleydi. Almira, bu cümleyi kurarken; Salamone'nin bunun böyle olmadığını göstermek için, teklifi kabul edeceği umudunu kurmuştu...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Salamone dişi sivri kulağın sözlerini duydu.Gözlerini ona dikerek baktı.
Ã?yle bir bakıyordu ki boğa ile yan yana koysalar hiç bir fark bulunamazdı.
"Peki sizin haklı olduğunuz konu neymiş BAYAN UZUN KULAK!!"Salamone sinirle söylemişti bunu.Elf in neyi ima ettiğini pek anlamamıştı ama hiçte iyi bir şey ima etmediğide kesindi...
Ã?yle bir bakıyordu ki boğa ile yan yana koysalar hiç bir fark bulunamazdı.
"Peki sizin haklı olduğunuz konu neymiş BAYAN UZUN KULAK!!"Salamone sinirle söylemişti bunu.Elf in neyi ima ettiğini pek anlamamıştı ama hiçte iyi bir şey ima etmediğide kesindi...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
"Ã?ncelikle hitap tarzını değiştirmeni tavsiye ediyorum. Ne demek istediğime gelince....Arkadaşlarım senin ruhunu gördüklerini idda ettiler ve diğer ırkdaşlarından oldukça farklı bir ruha sahipmişsin. Bir amacın doğrultusunda göze alamayacağın hiçbir şey yokmuş. Ama ben de bu düşüncelere karşı eldim ve senin de diğer ırkdaşlarından bir farkın olmadığını söyledim. Sende bir savaşçının ruhu varmış. Ben de yok dedim, boşuna umutlanmayın savaşmaya bizimle gelmecek dedim. Ve işte, ben haklı çıktım."
Daha sonra arkadaşlarına dönerek, Salamone'nin göremeyeceği bir şekilde göz kırparak "Daha fazla uğraşmak istemiyorum ve hana gidiyorum. Ben haklı çıktım işte siz de daha fazla boşa zaman harcamayın. Yapacak çok işimiz var ve zaman, bizim için değerli..." dedi. Elessar'a baktı "merak etme" diyerek demirhaneden ayrıldı.
Arkadaşları Almira'nın bu tepkisini göz kırpmasından anlamışlardı. "Umarım" dedi içinden "her şey yolunda gider" ve hanın yolunu tuttu.
Daha sonra arkadaşlarına dönerek, Salamone'nin göremeyeceği bir şekilde göz kırparak "Daha fazla uğraşmak istemiyorum ve hana gidiyorum. Ben haklı çıktım işte siz de daha fazla boşa zaman harcamayın. Yapacak çok işimiz var ve zaman, bizim için değerli..." dedi. Elessar'a baktı "merak etme" diyerek demirhaneden ayrıldı.
Arkadaşları Almira'nın bu tepkisini göz kırpmasından anlamışlardı. "Umarım" dedi içinden "her şey yolunda gider" ve hanın yolunu tuttu.
Elessar pek konuşmamayı tercih etmişti. Olaylar kendiliğinden gelişiyordu müdahale etmesi gereken bir nokta olmadığından müdahale etmezdi işte. O kadar. SArhoş cücenin çıkışını izledi. Ardından Almira'nın içeri girişini... Bütün cüceler gerçekten de aynı gibi gözüküyordu. lakin bütün ırklar bir diğerinin mensuplarını aynı görürleri. Cüceler de muhtemelen kendi farklılıklarını savunarak "uzunkulakların" tümüyle aynı olduğunu düşüneceklerdi. Anlıyordu. Irkların tipik davranış özellikleri vardı. Almira haksız değildi. Tamamen katılamasa da söylediklerine. ZAten Almira'nın kendisi de katılmıyordu belki. Anlamıştı ki belli bir amaca hizmet için söylemişti. Cücenin de onlarla gelmesini umut ediyordu. Yoksa Almira'nın kendisinden daha ılımlı olduğunu gözlemlemişti. İçinden gülümsemek geldi ama durumun ciddiyetine uymadığından duygularını bastırdı. Sözlerini bitirince Almira ayrılıyordu. İçinden gitmek geldi. Almira'nın peşinden gitmek. Hep yanında olmasını istiyordu. Fakat giderse bunu cüce efendi ona koyulmuş bir tepki olarak anlayacaktı. Belki daha sonra giderdi.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
RP DIşI NOT
Arkadaşlar Salamone gruba katılmayı zaten kabul etmiştir. Lütfen yazılanları daha dikkatli okuyalım.Squan wrote:Salamone adamın kılıcını elne aldı.Adamın 2. sorusunu duymamış gibi davranıp hızla kılıçla ilgileniyormuş izlenimi veriyordu.Hatta bu izlenimi daha belirgin etmek için ciddi bir şekilde "Kılıcı baya sık kullanmışsın anlaşılan.Ama bunu tamir etmek kolay"Salamone gülümseyerek adamın suratına baktı.Ama aslında kafasında gidip gitmeme konusunu düşünüyordu.Bunca zamandır denemeleri onu başarısızlıklarla yüzleşmesine sebep olmuştu.Salamone başarısızlıklardan nefret ederdi.Ve bir kez daha başarısızlığa uğramak istemiyordu.
Salamone kılıcı ocağın başına götürüp iyice kızdırmaya başladı.Kılıcı çekiçle ek yapacaktı.Alevlere bakarken kendi kendine hiddetlendi.Bu kadar çabukmu pes ediyordu.Salamone kılıcı elinden bırakıp-farkında olmadan ateşin içine bırakmıştı- hızla arkasına döndü.Gözlerinde öfkeli,umutlu ve usta bir savaşçanın bakışları vardı.Büyük bir hiddet ve coşkuyla konuşarak "Sizinle savaşa geleceğim.O kokuşmuş yaratıkların kökünü kurutalım." Salamone bir anda durdu.Sakalını sıvazlayarak "Yanlız beni bu köyden çıkarmanın yolunu bulmanız gerek.Ã?ünkü benim köyden çıkışım yasak."Salamone daha fazla öfkelenerek etrafa küfürler yağdırmaya başladı.Burada kalmasına sebep olan kişilere...
Only God can Judge me!
Salamone sivri kulağı büyük bir hayret içinde dinlemişti.Gelir gelmez hakaretler yağdırıp hiçbir şeyi bilmeden konuşuyordu.Salamone teklifi kabul etmişti.Hemde canla başla.Ama bu dişi sanki etmemiş gibi konuşuyordu.Salamone tam bir laf söyleyeceği sırada elf dışarı çıkıp gitti.
Salamone sinirlenerek en yakındaki metal eşyayı kaldırıp fırlattı.
Salamone hızla kılıç verdiği adama geldi."Bu yanınızdaki 'sivrikulak' ne demek istiyor?"
Salamone burnundan soluyordu...
Salamone sinirlenerek en yakındaki metal eşyayı kaldırıp fırlattı.
Salamone hızla kılıç verdiği adama geldi."Bu yanınızdaki 'sivrikulak' ne demek istiyor?"
Salamone burnundan soluyordu...
"Birşey demek istemiyor sadece seni savaş konusunda birazdaha ateşlendirmek istedi o kadar" Salamoneye dostça omuz attı " Hem seni bu kadar sinirli yapan şey ne kötü kalpli bir kocakarının lanetimi yoksa bu ha ?" diyerek cüceye gülümser bir bakış attı
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
Salamone çok sinirliydi.Hobitin hareketi karşısında gözlerini sinirli bir şekilde ona çevirdi.Hobit refleks olarak sol ayağını geriye atmıştı. Salamone bunu fark ederek hiç bir şey söylemedi.Tezgaha ilerleyip bir şeylerle meşgul olmaya başlamıştı...
Falcon, Salamone'nin yanına sokulup "Teşekkür ederim dostum. Bu gerçekten güzel bir kılıç" dedi. Ardından yaşanmakta olan tartışmaya kulak kabartan Falcon, bunu anlamsız buluyordu. Ã?ünkü cüce zaten gruba katılmayı kabul etmişti. Geriye yapılması gereken tek birşey kalıyordu. O da Salamone'yi Nuud'dan çıkarmanın akıllıca bir yolunu bulmak...
"Nuud'u bizden daha iyi bilirsin Salamone. Gizli yollar olmalı mutlaka.. Senin bir tavsiyen var mı?" dedi Salamone'ye dönerek.
"Nuud'u bizden daha iyi bilirsin Salamone. Gizli yollar olmalı mutlaka.. Senin bir tavsiyen var mı?" dedi Salamone'ye dönerek.
Only God can Judge me!