Hangi parcalari yakistirirdiniz frpye veya hangi guruplari
Hangi parcalari yakistirirdiniz frpye veya hangi guruplari
ben blindguardian manowar hammerfall.. gibi guruplari yakistiriyorum frp ye daha cok powermetal guruplarini
Ama dungeonlara girince mesala bir Mudvayne - dig gibi parcalarda hos oluyor sizce?
Ama dungeonlara girince mesala bir Mudvayne - dig gibi parcalarda hos oluyor sizce?
-
Par-Salian
- Kullanıcı

-
Qalme-Tari
- Kullanıcı

Frp'yle power metal özdeşleşmiş gibi. Blind Guardian en çok dinlenen grup sanırım. Luca Turulli ve Kamelotta iyi gidiyor... Birde War Craftın müzikleri çok iyi gidiyor şu sözleri:
"Gloria
Honorifice
Pralium Facio
Animus
Gradior Quo
Prodo
In Excelsis
Precedo
Bellator
Decerte
Adversa
Incurro
Invadoria
Desideratus Fatum
Desideratus Bellum"
olan parça tam atak öncesi gaza gelmek için yazılmış :racha
"Gloria
Honorifice
Pralium Facio
Animus
Gradior Quo
Prodo
In Excelsis
Precedo
Bellator
Decerte
Adversa
Incurro
Invadoria
Desideratus Fatum
Desideratus Bellum"
olan parça tam atak öncesi gaza gelmek için yazılmış :racha
And out of a grey country darkness lies,
And all paths are drowned deep in shadow...

And all paths are drowned deep in shadow...

-
Logan
- Kullanıcı

bir dm ve bir oyunucu olarak bence...
BENcE müzik biraz bozuyor...
tam dm toplamış herşeyii..
süper bir şekilde... gidiyor oyun ,müzik bir anda değişiyor oyunculardan biri
=bu müzikteki solo cok güzel...
ben dm olarak adamı kesiyorum...
sonra oyuna dewam ediliyor...
tabi frp ile bağdaştırdığım...
doom metal,ve gotick müzikler....

BENcE müzik biraz bozuyor...
tam dm toplamış herşeyii..
süper bir şekilde... gidiyor oyun ,müzik bir anda değişiyor oyunculardan biri
=bu müzikteki solo cok güzel...
ben dm olarak adamı kesiyorum...
sonra oyuna dewam ediliyor...
tabi frp ile bağdaştırdığım...
doom metal,ve gotick müzikler....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Evet "gothic" demeye çalıştı , yoksa kavrayamadınmı?Mr_Zombie wrote:gotick mi? yeni bi tarz mı bu?
dur bakayım.. yoksa sen "gothic" demeye mi çalıştın?..neyse..
oyun dışı söylenmiş bir cümle için player'ını öldüren bir DM'sin demek. Hem de DM olarak kesiyorsun adamı. "..evet karşıdan bir DM geliyor ve seni kesiyor" gibi yani...
Ayrıca oyunun akışını bozan oyuncuların akıbeti ölümdür . Zira oyun bozulur , konsantre kalmaz ve oyuna dsevam etmek anlamsızlaşır.Bu yüzden oyuncuyu öldürmek , yada oyundan atıp uygun bir son hazırlamak uygundur.DM'e göre değişir , ayrıca yaygındırda.
Sorarsan eğer sen bunun avukatımısın diye. Hayır değilim , ancak dostuyum ve banada cevap hakkı doğuyor.Başka bir sorun?
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
-
Logan
- Kullanıcı

Mr_Zombie wrote:gotick mi? yeni bi tarz mı bu?
dur bakayım.. yoksa sen "gothic" demeye mi çalıştın?..neyse..
oyun dışı söylenmiş bir cümle için player'ını öldüren bir DM'sin demek. Hem de DM olarak kesiyorsun adamı. "..evet karşıdan bir DM geliyor ve seni kesiyor" gibi yani...
benim oyunumda zorunlu olmadıkça oyun dışı konuşulmaz...
( tavalet yemek,kapı çalaması..)
o anda konuşulan her şey oyun içi sayılır...
ve diyeerlride rol yapması gerektiği için... o karekte , ne müzği ne solosu der ve büyük bir ihtimale ,dünya dışı zanedilir ,oyuncular tarafından,yada handakiler tarafından, öldürülür...
tabi gerçektede,lvl 1 altan başlama cezası ile oyuna başka karekterle girilir...
konu sapmasın...
yeterince bazı arkaşlar sayesinde saptı...
laf atmasalar olmuyor...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Bunlar latince.Qalme-Tari wrote:
"Gloria
Honorifice
Pralium Facio
Animus
Gradior Quo
Prodo
In Excelsis
Precedo
Bellator
Decerte
Adversa
Incurro
Invadoria
Desideratus Fatum
Desideratus Bellum"
Tecrübe etmeye çalışayim.Bellum savaş demek Fatum intikam demek Desideratus tutku demek.Desideratus 4.Declinazione accusativo.Bellum ve Fatum avverbio accusativo 3.declinazione.
İntikam tutkusu.
Savaş tutkusu.
Gloria zafer bellator savaşçı animus ruh demek.
Diğerleri maalesef ezberimde değl ama latince sözlüğümü bulursam anlamlarını bulacağım elbet.
Ben de tartışmayı uzatmakta ve konuyu daha fazla saptırmakta bir fayda görmedim. Herkesin tarzı farklıdır tabii ki. Ama oyun dışı hiçbirşeyin konuşulmaması pek inandırıcı gelmedi bana. Üstelik bunların da cezasının direk ölüm olması ve bunun oyun içinde "DM" tarafından yapılması da ayrı bir konu.DM oyunda kendini hissettirmemeli. Eğer biri ölecekse bunun oyunda kısa bir rolü olan NPCler tarafından yapılması daha sağlıklı olur.
Ayrıca Türkçeyi ve İngilizceyi doğru kullanırsak yanlış anlaşılmalar ve imla hataları da olmayacaktır. Lütfen buna da dikkat edelim arkadaşlar. Burası geyik bölgesi değil, ciddi bir tartışma platformu.
Ayrıca Türkçeyi ve İngilizceyi doğru kullanırsak yanlış anlaşılmalar ve imla hataları da olmayacaktır. Lütfen buna da dikkat edelim arkadaşlar. Burası geyik bölgesi değil, ciddi bir tartışma platformu.
zaten karakter rp ye uygun öldürülüyor.emin olabilirsin az şahit olmadım...Mr_Zombie wrote:Ben de tartışmayı uzatmakta ve konuyu daha fazla saptırmakta bir fayda görmedim. Herkesin tarzı farklıdır tabii ki. Ama oyun dışı hiçbirşeyin konuşulmaması pek inandırıcı gelmedi bana. Üstelik bunların da cezasının direk ölüm olması ve bunun oyun içinde "DM" tarafından yapılması da ayrı bir konu.DM oyunda kendini hissettirmemeli. Eğer biri ölecekse bunun oyunda kısa bir rolü olan NPCler tarafından yapılması daha sağlıklı olur.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me