10 kasabaya giden yol üzerinde

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

DÖZELTME :

Calin elfin kalbine sapladığı kılıcı çıkarttı ve tekrardan sapladı.Öldüğünden emin olduktan sonra ayağa kalktı.

Kervana bir bakış attı.Harap biçimdeydi , mallar dağılmış , kervan paramparça edilmişti.Fakat sağlam kısımları ve işe yarar malların bir kısmı duruyordu.En azından bunların ulaştırılmasını sağlamalıydı.Hayatı , bu görevden daha önemliydi.Ã?ünkü bu malları bekleyen nice aç , sefil ve muhtaç insan olabilirdi.Son bir güçle atını mahmuzladı ve kervana doğru sürmeye başladı...

Rp dışı : Elfi öldürdüm.Bundan önceki 2 rp mi silerseniz tam olacak.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Eldarin

Post by Eldarin »

Rhonin---> Dead

NOT:Calin allignment ın Lawful Good.bu tip durumlarda biraz daha kontrollü olsan iyi edersin.
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Rp Dışı: Ejderhadan korkmamamın sebebi tapınak şovalyesi olmam olabilir ama ölümden korkmamam ölüm rahibi olmamdandır.

Alfredin kolu dayanılmaz bir şekilde ağrıyordu. Bu onun son görevi gibi görünüyordu. Kimsenin bir ejderhayı tek başına yendiğini duymamıştı. Ejderha onu sallıyordu. Kılıcı hala elindeydi. Ölücekti fakat onurlu bir şekilde ölecekti. Ejdeha yaşasa bile günlerce hatta yıllarca Alfrede lanetler okuyarak onun bıraktığı iz ile kalacaktı.

Alfred uygun zamanı beklede ejderin sallamaları ritmikti. Bir sağa, bir sola, bir sağa ,bir sola.... Bir an sonra efderhanın gözlerini gördü. o nefreti.

Ejderha sürekli aynı şekilde sallanıyordu. Alfred hazırlandı. Kolundaki acıyı unutmuştu. Daha doğrusu hissetmiyordu. İyice hazırlandı. Kılıcın sapını sıkıca tutup kendine doğru sallarken gözüne doru saplamaya çalıştı. Saplayıp kılıcı gözünün içinde çevirerek beynine kadar ulaşmasını sağlayacaktı. Belki bu şekilde yaralayabilir hatta öldüre bilirdi.
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin'in aklını bir an vicdanı ele geçirdi.O öldürdüğü elf.Aklnıdan çıkmıyor her attığı adımda aldığı canı düşünüyordu.

"Hatamı yaptım ben?" diye seslice düşündü.Sonra elfi düşündü.Düşmüş , ırkını ve tüm iyiliği satmış bir elf.Kırmızı gözler , normal bir elfden daha kalıplı ve uzun.Bu bir elf olamaz diye düşündü.Elfler iyidir , narindir .Biraz kibirli olabilir , tamam , ancak bu kibiri aşan bir olay.

"O bir elf değildi!" diye bağırdı."Kahretsin , mantığım beni öldürecek!" dedi.
Diğer yandan vicdanı konuşuyordu.Kötüde olmadı aslında.Bir kötülük daha yol oldu.

"Acaba" dedi , esir alabilseydim , doğru yola gelirmiydi?Bunu , elfi öldürmeden öncede düşünmüştü.Ancak mantığı bu düşünceyi sildi tekrardan.O halde , neden kötü yolu seçmiş olsunki?Zorunlu olarak iyilik yapacaksa , hiç yapmasın!...

Ve Oren... Adaletin , savaşın ve ölümün tanrısı...

Savaş oldu...Kötüler tarafından başlatılan , yeterince acımasız bir savaş....
Ve ardından gelen ölümler , kendi öldürdüğü elf...
Adalet...Elfin ölmesi..adalet... düşünceleri geçti aklından.

Aslında tapınağın zeminini oluşturan temel düşünceler , ruhumda var...Ancak diğerlerinin anlayışıda tam olarak öylemiydi?

"Lordum Oren , Tanrım...Bu elfi öldürmek yeterince adaletliydi...Eğer yanlışsa , bana doğru yolu gösterki , adaleti eşit dağıtabileyim...
Bu kötü yaratığın ruhunu olması gerektiği yere gönder.Ona doğru yolu göster Lordum!" dedi.

Son sözcükleri söylerken sesi kısılmaya başlamış , içinde bir parça hüzün vardı.Acaba Lorduna layık olabilirmiydi?Bu elfi öldürmesi hatamıydı?

Lord Logan cevaplar diye düşündü.
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Eldarin wrote:şövalye Cervantes e doğru yaklaştı.
"Dediklerinizi dikkate aldık kutsal savaşçı ,Adalet tanrısının yolcusu!Eğer kabul ederseniz kervanı sağ salim yerine ulaştırmakta size eşlik etmek isteriz.bu bize büyük onur verir!"
Cervantes bu sözleri hayal meyal duymuştu, gözbebekleri korkuyla sonuna kadar açılmıştı... Bu dünyada hiç bir şey onu korkutamazdı belki ama gördüğü sahne dehşet vericiydi... Ã?fkeyle tüm gücüyle bağırdı:
"şovalye Hymnhand! İlerideki adam düşen bir silahdaşımızın cesedini kaçırıyor!"

Cervantes hızla gördüğü en yakın ata koşmaya başladı...
"şovalye Hymnhand! Kervanın kasabaya vardığından emin olun düşenlerimizin naaşlarını da on kasabaya götürün. Onurlu bir cenazeleri olmasını sağlayın lütfen..."

"Silahdaşımın naaşıyla geri döneceğim... şüpheniz olmasın!"
Gözleri inançla karışık bir öfkeyle parladı savaşçının...

Atını yıldırım gibi sürecekti... "Onursuz şerefsiz herif! Yanıbaşında savaş varken, insanlar ölürken ceset çalıyor! Lord Oren huzurunda adalete hesap verecek!"

Dragonfire şovalyesinin naaşını taşıyan at dört nala gidemez diye düşündü. Onu kıskıvrak yakalayacaktı... Ve suçlu cezasını alacaktı... Tüm gücüyle atlının arkasından bağırmaya devam etti yol boyunca atını hızla sürerken:
"Adalet adına yüzleş benimle!"
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Eldarin

Post by Eldarin »

Arkaine Cervantes in tepkisini ilk önce garipsedi,birisi ceset mi çalmışt ne tam olarak kavrayamadı.

"elbette sir kervanı yeniden harekete geçireceğiz,kanımın son damlasına kadar bu kervanı koruyacağım dostlarımla beraber."

Cervantes in boştaki bir ata (Calin in atına) atlayarak artık iyice uzaklaşmış olan Reltar ın peşinden gidişini gördü.
işte tam bu sırada öte taraftaki Calin in Rhonin i katledişini görüverdi.gözbebekleri küçüldü birdenbire.Yüzündeki öfke kimsenin görmek istemeyeceği kadar korkunçlaşmıştı.posbıyıkları dikilmiş kaşları çatılmıştı.Full blade ini önüne aldı Calin e doğru yürüdü.

"Kalk ayağa aşşağılık serseri!" full blade i Calin in hemen önünde tehditkarca tutmuştu,sivri ucu Calin in yüzünü gösteriyordu.

"Savunmasız birini öldürdün demek.o da tutuklanacaklar arasındaydı."

Ve son olarak ağzından kesin ve netşu sözler dökülüverdi.

"Seni tutukluyorum bayım.Günbatımıyla beraber benim başkanlığımda Knight in Thorgoriath yasaları gözönünde bulundurularak yargılanacaksınız!"

Belinden kalın bir zincir çıkardı.Calin in elini göz ucuyla işaret etti.
"şimdi beni zor kullanmaya mecbur bırakmadan teslim ol.silahını bırak ve ellerini uzat!"

NOT:CALİN ALLİGNMENT INA UYGUN DAVRANMADIğIN İÃ?İN -1 RP PUANI ALDIN.ALLİGNMENT IN CHAOTİC NEUTRAL A KAYMIşTIR!
Eldarin

Post by Eldarin »

NOT:alfred ejderhanın seni salıncak gibi salladığı yok.koluna ve belinin yan tarafıyla birleştiği bir kısıma dişlerini geçirdi sadece.
NOT2:kılıcın elinde değil "kılıcı elime alıyorum demeliydin.
NOT3:Bulunduğun vaziyette ejderhanın gözünü görmen imkansız.fakat kılıcını yukarı doğru savurduğunu varsayacağım.

Alfred in hissettiği acı anlatılamazdı.Keskin dişler omzunu delip geçmiş ve kemiğe dayanmıştı.Yandan kılıcına uzanmaya çalıştı serbest olan eliyle.Bu sırada ejderhanın dişlerinin daha derinlere girdiğini hissetti(-16 dmg).

Farkında olmadan bir çığlık koyuverdi.Kılıç şimdi elindeydi ,ejderhanın burnundan sımsıcak soluduğunu hissedebiliyordu.
Yeni bir çığlık patlatarak kılıcın ejderhanın yüzüne doğru savurdu.
Başarısız olmuştu,kılıç aynen geri tepti Kyriltheas ın yüzünden.Daha önce ejderhalara büyülü kılıçlarla vurulabileceği ile ilgili hikayeler duymuştu,belki de ondandı ,bilemezdi.

bu sırada Kyriltheas ın sağ eli Alfred in midesini buldu.Zrıhı artık paramparça olmuştu ve müthiş keskin pençeler Alfred in midesine girerek bağırsaklarını dışarı boşalttı(Critical hit -28 HP)

Alfred in gözleri karardı aynı anda,ejderha nın ağzının kendinden uzaklaştığını gördü en son.devamı ise sonsuz karanlıktı.
Oren şövalyesi,Ölüm rahibi Alfred ölmüştü...

Kyriltheas rahibin üzerindeki zırhı tamamen parçaladı.sıcak güneş bedenini ısıtırken yemini büyük bir zevkle tattı.Bu kitabın kendisine daha azına malolduğunu düşünerek siniri bir kat daha arttı kırmızının.Ã?nündeki yeminin tüm organlarını parçalayarak yemeye koyuldu...

Slach--->Dead...
Eldarin

Post by Eldarin »

Lysana önündeki tepeliklerin eteklerindeydi.aşağıya baktığında kervanın toparlanmış olduğunu ve yakın zamanda harekete geçeceğini tahmin etti.Hemen 15 20 metre ilerisinde(aşağısında) ise kervanın yoluna devam edeceği ince yol devam ediyordu.Bulunduğu tepelik alan oldukça büyük kayalıklarla doluydu ve bu sayede gizlenebilmeyi başarmıştı.çakılla karışık toprak ayağının içine dolmuş onu sinir ediyordu.

kurtulduğunu hissedebiliyordu.hislerine ne kadar güvenebilirse artık...
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

"Uff lanet kumlar" dedi söylenerek arkasındaki çıkıntıya benzer kayalığa oturdu ve botlarının içine kaçmış kumları silkeledi,hafifçe esen ılık havanın yüzüne çarpmasına izin verdi.Tüm bu rahatsız edici kumlara lanet güneşe yorgunluğa katlanmak zorundaydı. Kaosun efendisine hizmet etmek için. zaten bunlar küçük engellerdi bunlardanda şikayet edicek değildi,Oturduğu taştan kalktı ve kömür rengi gözlerini kısarak aşağıda minik noktacıklar gibi görünen kervana baktı.Bu insanlara karşı içinde beslediği nedensiz hiddet çok fazlaydı hepsi zayıftı ve çoğu kaosa hizmet etmeye layık bile değildi.Aklından bu düşünceler geçerken kervanın yavaş yavaş hareketlendiğini gördü.
Kervandan aldığı kırmızı pelerinini yüzüne birazdaha indirdi ve kervanla arasındaki mesafeyi koruyarak yürümeye başladı, genelde büyük kayalıkların arasından geçmeyi tercih ediyordu herhangi bir göz tarafından görünmemek için.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Sufferly
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sufferly »

Calin olanlara şaşırmıştı.Hakkında iyi düşündüğü adam şimdi kendisini tutuklamaya çalışıyordu.

Calin mantığının verdiği karmakarışık duygularla kendisini kötü hissetmeye , acı duymaya başlamıştı.

Deri zırhını üstünden çıkarttı.Gömleğini açtı.Arkasını döndü.Uzun kılıcını çekti.Gözlerini sıkıca kapattı.Öldürdüğü elfe yaptığı gibi , iki eliyle uzunkılıcını tutarak karnına sapladı.O anki hırsıyla kılıcı çevirdi.

Gözleri kaymaya başladı.Öldürdüğü elf , kervanını yok edilişi , olan savaşlar geldi gözünün önüne.Sonra bir karartı...
They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me
Eldarin

Post by Eldarin »

Arkaine kendi kendine kılıcı saplayan elfi gördü.bu ne delilik!
Calin in gözleri önünde ise bir at belird.bir sanrı mıydı,yoksa gerçek sandıklarından daha mı gerçekti.Bir şövalyeydi sanki üzerindeki.

Calin i hafifçe yerden kaldırdı.gümüş merdivenlere doğru götürdü atıyla beraber.
bu ne büyük mutluluk tanrısına Oren e kavuşacaktı sanki.kalbi yerinden fırlayacakmış gibiydi.At merdivenlerden birer birer tırmandı.Calin de öyle.etrafta enfes bir koku vardı.

Ve sonsuz mutluluk onu beklemekteydi...

Sufferly --->Dead

Arkaine ölen adamın cesedini kaldırdı.Kervanın arkasına yerleştirdi.Onun için bir iki dua mırıldandı.olayın şokunu üzerinden çok çabuk atlatmış gibiydi.Göğsünü tekrar kaldırdı.müthiş bir asalet takınmıştı.

"KERVAN YENİDEN HAREKETE GEÃ?ECEK!"dedi titreyen kalın sesiyle.
Atına bindiği gibi kervanın önüne doğru yol aldı.diğer arkadaşları da kervanı sağlı sollu yerleştiler nizamlı biçimde.

Ve böylece kanlı araziyi ardında bırakan kervan birkez daha harekete geçmişti.şövalye Arkaine in yönetiminde bu sefer...
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Alfred midesinde dayanılmaz bir ağrı hissetti. Kafasını aşağıya doğru çevirdi. Ölüyordu yavaş yavaş... Fazla acı çekmeyecek gibi görünüyordu. Ejderha sonuçata bir et oburdu... Alfred son sözlerini söyledi.

'' Ölüm rast.... dağıtılmaz...... Her suçun bir ... cesası vardır..''

Sözlerini bitirmeden ölmüştü bile artık sadece beyaz dibine dek beyaz bir yerdeydi. Artık sonsuz huzuru yakalmıştı. Dünyada yaşayarak bulamadığı hayatı ....
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Eldarin

Post by Eldarin »

Cervantes Reltar ı 15 dakka sonra yakalar.Reltar ise olağanüstü derecede hüzünlüdür.Tapınağa doğru yol almaktadır.birden kendine gelir.Arkasından gür sesiyle kendisine seslenen adamı farketmiştir.bu daha önce farketmemiş olsa da o Squan ın cesedini bulduğunda uzakta savaşmakta olan adamdır.

NOT:Cervantes in rp si sizi etkilememesi için turnleri hızlandırıyorum.1,5 saat sonrasını yazıyorum şimdi.

Kervan Arkaine in yönetiminde 1,5 saat boyunca sorunsuz biçimde yönlendirildi.Farketmedikleri şey ise onları amansızca takip eden Reda idi.Kaos kumandanı görevini yapmak için sonuna kadar mücadele edecek gibi gözüküyordu.
Ölüler ayrı bir atarabası ile kendi tapınaklarına gönderilmiş.herbiri için ayrı ayrı Arkaine tarafından yazılmış ve Knight in Thorgorath tarafından mühürlenmiş notlar bırakılmıştı.

Ã?bür tarafta ise Morien ve Gergh beraber ilerliyorlardı.Onların arkalarındaki Harbormm ve vilthas ile 20 dakkalık mesafeleri vardı.Yoğun tepelikler bu iki grubun buluşmalarını ve birbirleini farkedebilmelerini sürekli engellemişti.

Gergh derin bir soluk aldı.Morien e döndü.

"Uzun zamandır yürüyoruz seçilmiş!ama katliam falan yok.sen atta gidiyorsun ben ise kendim.Gergh yoruluyor.Gergh senden savaş istedi.sen ise boyuna at sürüp duruyorsun."
Minotaur durmuştu şimdi.Morien de durmadan edemedi.

"Bana savaş ver Seçilmiş!daha fazla koşmak istemiyorum!"

derin derin soluk almaya devam etti.Morien minotaur u bir şekilde yönlendirmeliydi...
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

"savaşcılar savaş alanına kadar yürümelidir, ama onların son anda barış imzalanması halinde savaşmama ihtimalleri vardır...ben kervana vardığımızda sana savaşacağına dair söz veriyorum...

hadi ama bi düşün, birkaç demir zırh büktükten sonra geri kalan adamları rahatca parçalayabileceksin...

savaşcılar çouk gibi davranmaz, istiyorsan atı sen al Hahah."
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

"Hırsız! Yüzleş benimle! Nasıl olur da silahdaşımın iyiliğin bir elçisinin cesedini ve eşyalarını çalıp kaçarsın! Nasıl olur da adalet adına sana seslenirken beni duymamazlıktan gelirsin. Yüce Oren adına cevap ver bana! "

*Abi adam 6 roundluk savaşta 36 saniyede benimle arasına 15 dakikalık mesafe mi koymuş anlamadım? :? 8O :???: :roll: *
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Locked