Adalet,Işık,İyilik ( logan)

Diyarın ustalarına katılmak isteyenlerin başvuru yeri
Post Reply
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Adalet,Işık,İyilik ( logan)

Post by Logan »

Logan,şu anda zaten bir sınav daydı hayatı için,diyara geri dönemek için, adaleti tekrar savunmak, insanalr ışık tutmak doğruyu tekrar göstermek için...
geri dönecekti elbet, ama karanlık güçleniyordu, loganın da güçlenmesi lazımdı,karanlıktaki açacağı yaraların daha derin olması lazımdı.

Logan
Oren_Dautry heykelinin önünde kılıcnı çıkardı,yere sapladı

''beni sınava alın lordum,beni sınava alınki sadaketimi size ıspatlıyım,onurumla güçleniyim... onursuzluk yapanları,karanlığı yayanları,kaos saçanları yok ediyim,insanlara doğru yolu gösteriyim...''

dedi başını öne eydi logan...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Uygun bir zamanda sınawa alınacaksınız...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Logan ın gözleri kapandı tekrar açıldığında ince gümüş bir köprünün üstündeydi tam ortasında...logan birkaç adım atmaya çalıştı ama dengesi nerdeyse hiç yoktu sarhoş gibi sallanıyordu. ya bir ya iki adımdan sonra logan kayarak köprüden aşşağı düşmeye başladı...

uzun bir düşüün sonunda yere çarpması gerektiği anda nefes nefese gözlerini açtı... Yapamamıştı...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Post Reply