Bilgisayar sorunları..!
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Selamlar benimde bir sorun var ekran kartı ile ilgili renkler dağılmış durumda renkleri soluk bir şekilde gösteriyor neden olabilir drivers ları tekrar yükledim değişen bir şey yok ancak, bir kaç gün önce ana kartımı dağıttım ve yenisini almak zorunda kaldım nedeni bir ram bunlarla alakası olabilirmi?
Daha yeni elime geldi bir gündür bilgisayarcıdaydı.Ben kedi drivers ları tekraryüklemiştim dedğim gibi bişe olmadı bir kaç yerden indirdim ama hata veridiler sizlerin bilidiğiniz sağlam bir kaç yeri sölerseniz driverleri oradan indirip bide öyle deniyeyim yada tavsiye edeceğiz başka şeyleri denerim.
Saygılarımla Green...
Daha yeni elime geldi bir gündür bilgisayarcıdaydı.Ben kedi drivers ları tekraryüklemiştim dedğim gibi bişe olmadı bir kaç yerden indirdim ama hata veridiler sizlerin bilidiğiniz sağlam bir kaç yeri sölerseniz driverleri oradan indirip bide öyle deniyeyim yada tavsiye edeceğiz başka şeyleri denerim.
Saygılarımla Green...
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...