Tel kollu drowa tavsiye

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

evet ona kasacam bide bir büyücü var ona yalakalık yapacam ama adam herkesden daha pisko bilmiyorum neolacak ama ben bu drowun hikayesini yazıyorum beyler ve şimdiden 30 sayfayı geçtim(başından geçenlerinyarısını yazdım daha) buyüzden bu karakteri kolay kolay bırakmayacam(dm sen üstüne alınma) ama sağ eli geliştirme olayını dikkate alacam beyler sağolun
SamWhiil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by SamWhiil »

benim kendime ait özdeyişlerim üzerinde deişiklik yapmayalım pls
bu sahsen bana ait bi sozdur...:D :D
Image
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

beyler tamamda sanırım eniyisi öbür kolu unutmak ve tek kol üzerinde uzmanlaşmak en iyisi olur sanırım yardımlar için teşekkürler bide dm yardım etse(dm'e cagrı) :lol:
Merien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Merien »

The Wise and Wicked die bi kitap vardı bende...Kitapta kahramanlar ve suçlular fln vardı işte.Bi drow mage vardı , onun da sen gibi bi kolu yoktu kopmuş kolu yerine gölgeden bi kol vardı.Özelliklerini bilmiorum tam olarak ama bildiim tek şey aşmış bişi olduu.O herif mage di ve o kolla büssürü magical ability kazanıodu , sen savaşçısın ve gölgeden bir kolla iyi savaşabileceğini kim garanti edebilir?

Tek kolla savaşmak konusunda eğitim alsan nereye kadar?(ayrıca eğitimi nerde alıon?Underdark'ta güvenli yer yokki.Zamanla alışır vücudun ztn nede olsa başka kol yok :P )İstediin kadar eğitim al her zaman 2 kol tek kol dan daha iyidir.Aslında Dm'in sana eşitleyici bi kıyak geçmesi lasım.(kör bi karakterin dier duyularının daha keskin olması gibi...hatta daha da ötesi için bknz:DareDevil 8) :lol: )

Karakteri öldürmek çok saçma.Kolu koptu die adam mı öldürülür :) .Başkaları öldürmeye çalışabilir ama kişi kendini öldürmez yani :wink: Tam tersi senin yaptığın gibi azmetmesi lasım , hem bu oyuna baya bi deişiklik katar. (acılı adana gibi mesela) Sonuna kadar destekliorum seni , yürü bea :D hatta dur sana özel bi prestij klas yapayım :-P
Yaptığım işte en iyisi olmak istiyorum..İşin ne olduğunu anlar anlamaz...

WOLVERıNE..
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

underdark zaman cizgisi olarak tam su zamanlarda FR da cok eglencelidir... lolth sessiz, Vhaerun Lolth a saldirmis o sirada Selvetarm Vhaeruna girmis ve sonsuzluga düsmüsler, Ched Nadas yikilmis, Blindgenstone yok edilmis, Menzoberranzan saldiri altina...
iste süper eglence kacirmayin derim :D
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

ve benimde budurumdaki under. haber çıkarmamı bekliyorlar ha hadi bakim ama elimden geleni yapacam
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

harperlar akillidir geri dönemesen bile bi haber cikmis sayilir dimi :P
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

evet belki beklenmedik bi yardım gelir(bi durgear olabilir) neyse ben haberleri iletecem sonuç neolursa olsun
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

evet zaten duergarlar yardimseverlikleri ile ünlüdürler :P

digerini unut o Reeshov da tas ustasi oldu :D
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

tamam unuturum onu zaten ben kendime yeterim dimi? neyse yolda bi iki lizardfolka rastlarsam çok sevinirim :lol: onlar beni sever
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

lizardfolklar da pek sever drowlari kardes kardes oynarlar birbirlerine mizrak arbalet fln atarlar :P
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

doğru :} düşünmemiştim haklısın kimseye ihtiyacım yok tek mutluyum ben
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

drow öldü benim hatam sonucu öldü simdi cok uzgunum ilk defa karsimdakiyle konusmay1 denemedim ve sonuc kotu oldu
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

yazid degilmi desmodu ya?
sen git sana dalan duergarlarla anlasmaya calis, anlasmaya calisan desmoduya imanina kadar saldir....cik cik cik nasil harpermissin sen :P
kelemvor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by kelemvor »

ya bi hataydı oldu üzgünüm ençok alıştığım karakterimi kaybettim ve çok saçma bi hatayla ama realda 1lvl aldım bidaha yapmam o hatayı(sanırım)
Locked