10 kasabanın eskiden olduğu yerde.

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Horcoel ilk bağırdığı anda koruluktaki gözlerin yok olduğunu fark etti. Dallar rüzgardan bağımsız bir şekilde hafifçe oynamıştı. Horcoel etrafındakileri alarma geçirdikten sonra çalıların arasına odaklansa da bir şey göremedi.
* Kızıllık kelimesini hiç kullanmadım *
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Murdak aldığı koku ile bir anda irkilir ve gözlerini hissetiği yöne çevirir...
Gecenin içindeki parıltı dikkatini çekmiştir lakin oren in şovalyesinin hemen ortalığı velveleye katmasına sinirlenerek horcoel e döner.
"Genç şovalye bu yür durumlarda daha sakin olmanız lazım eğer düşündüğüm şey geldi ise onu korkutup bu panik havasında kaçmasına yada bu havadan yararlanmasına neden oldun Yüce bilgin ve cesaretini bir araya getir ve daha sakin davranmaya çalış. Tek dileğim budur genç adam. " dedi ve gözlerindeki kızıllıkla şovalyenin kalbine iz bırakmaya çalıştı.
Gece görüş yeteneğinden faydalanarak gözlerini iyice kıstı ve o noktaya tekrar baktı biraz daha yaklaşarak ilerlemeye başladı elinde asası ve içinde büyük bir cesaret ile.
İlerlerken zihninden büyülerini geçiriyordu ve tekrar ediyordu acil bir durum için.
Hafifçe dudaklarından bir şiir tonunda sesler çıkıyordu.
" Gecenin karanlığı işgal ettiğinde ruhlarımızı
Kudretli güçler duyacaktır haykırışlarımızı
Bir çığlık yarınca tüm ovaları
İblisler gelecektir gölgelerden ışığa

o ışıkkı orenin kutsaması
o karanlıkki aldatmannı ta kendisi
büyük savaş tekrarlanacak
denge yeniden yerini bulacak"

Gece görüşü : Tiefling lerin ırksal özelliği 60 feet Dm ler biliyordur ama not düşmek istedim :)
Gördüğüm silüet hakkında daha fazla ayrıntı varsa özel mesaj yada buraya yazarsanız sevinirim
SAygılarımla kolay gelsin :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Murdak elinde asasıyla çalılıklara iyice yaklaştı. Kamp ateşlerinin karanlık görüşünü etkilediğini farkedince bir eliyle ateşin gözlerine vuran ışığını engelledi. Etrafını siyah beyaz görmeye başladığı için çalıların arasında bir şey fark etmek neredeyse imkansızdı. Çalılara yakındı fakat içine girip incelemeden bir şey anlaması zor gibi gözüküyordu.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Murdak elleri ile ışığı engellemişti. ve pek bir şey seçemediği için oraya girmesi gerektiğini anlamıştı. VE ağzından bir kaç kelime dökülmeye başladı büyünün sözleri tarihle beraber tekerrür ederken enerji şekil almaya başlamıştı.
(Mage armor )
Ve Arkasına dönerek horcoel e baktı " Işık yardımcımız olsun" dedi ve hafif adımlarla çalılığa girerken gece görüşünün pek bir işe yaramıyacağını düşünerek büyü sözlerine yeniden başladı
( Light nesne olarak asamı kullanıyorum ucundaki kristal i)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Raistlin wrote: * Kızıllık kelimesini hiç kullanmadım *
Rp dışı:Çok özür dilerim gece dikattsizligi uykuluydum :)

Murdak ın sözleri belki haklı olabilirdi diye düşündü paladin..Ancak sakinlık onkasabaya sadece insan kaybettirmişti..Artık sakinlik değil..Haraket ve plan zamanı idi..O garip gözlerin bir vampir oldugundan kuşkulanan paladin bu sırada Murdak ın ilerleyişini farketti..

''Eğer bu bir vampirse..''diye düşündü paladin sinirle..''Giden insanlar için adaleti yerine getireceğim'' diye hırsla düşünmeye devam etti kendi kendisine..

''Murdak''dedi sade bir sesle gözleri ile büyücüyü arıyordu..

''Dur dost..''diye seslendi Murdak a çaresizce paladin..Adamın ilerleyişi üzerine iç çekti..Bu sırada atını ileri doğru sürdü ve sol elindeki kısa kılıcı ileri doğru tutarak seslendi..

(Tüm Oren savaşçılarının duyabileceği bir yerden ve şekilden..)

''ADALET İN KORUYUCULARI..OREN İN HUZURUNDA ADALETİ BİR KEZ DAHA SAğLAMAK İÃ?İN BENİMLEMİSİNİİİİZ''

Soluk soluga konusuyordu Horcoel..Bir paladin sessizce haraket etmez arkadan vurmazdı..Düşmanının direk karşısına çıkardı..Bir paladini paladin yapan şeylerden biriydi bu..Onur..

''BURAYA OREN ADINA ADALETİ KORUMAYA GELDİİK..KARANLIGA BAKIN KARDEşLERİM..ETRAFI SARAN BU TUAF KARANLIGA BAKIN..BİZ BURAYA BUNUN İÃ?İN GELDİK..KARANLIGI KALBİMİZİN IşIGI İLE SAVMAK VE YERİNE ADALETİ KOYMAK İÃ?İİİN..''

''BU KARANLIK GÃ?NÃ? AYDINLIGA Ã?EVİRMEK BİZİM ELİMİZDE..KILIÃ?LA..BIÃ?AKLA..MIZRAKLA..ONUR..İLE ADALET İLE..SEVGİ İLE..şİMDİ SİZE SORUYORUM KARDEşLER..şİMDİ SİZE SORUYORUM YOLDAşLAR..KARANLIGIN KASABAYI SARDIGI BU ANDA PES Mİ EDECEGİZ..KAÃ?IP GİDECEKMİYİZ..YOKSA ELİMİZDEN NE GELİYORSA ORTAYA KOYUP BU ZAVALLI İNSANLAR İÃ?İN DİRENECEKMİYİZ..''

''Ã?LMEKTEN KORKMAYIN..''LORDUMUZUN BUYURUGU GİBİ Ãƒ?LÃ?M BİZİM İÃ?İN EN BÃ?YÃ?K HEDİYE..''dedi heyecanlandırıcı bir ses tonu ile..

''BEN BUNU GÃ?RDÃ?M..ONURUM VE PALADİNLİGİMİN şEREFİ ÖZERİNE YEMİN EDERİM Kİ OREN İN CENNETİNİ GÃ?RDÃ?M..BURADAKİ HAYATLARIMIZ VE VÃ?CUTLARIMIZ SADECE GERÃ?EK FORMUMUZUN BİR YANSIMASI..EğER OREN UğRUNA..ADALET UğRUNA..SAVAşARAK Ã?LÃ?RSEK BİZİ SONSUZ..GÖZEL..HER İSTEDİGİMİZİN OLDUGU..SINIRSIZ MUTLULUKLA DOLU BİR YER BEKLİYOR..''

''O HALDE NE DURUYORUUUUUUUUZZZZZZZZ''diye gürledi paladin ve kutsal bineğini şaha kaldırarak ileriyi işaret etii..

''ALAAAAAAAAARRRRRRRRRMMMMMM''diye asil bir ses tonu ile ilerledi şovalye..''

''ADALETİN KUTSAL YOLCULARI..''diye sesleniyordu da bir yandan ilerlerken..''HER YERİ KONTROL EDİİN..HER YERE BAKIN..''DİKKATİNİZDEN KAÃ?MAYACAK HER KİM VE NE VARSA TOPLAYIP BURAYA GETİRİN KARDEşLERİM..dedi ortadaki yeri işaret ederek..''İNSANLAR İÃ?İN..ADALET İÃ?İİİN..''

Horcoel bir an etrafına baktıktan sonra Murdak ın arkasından çalılıga doğru ilerlemeye başladı..Aklında tek bir şey vardı..

Kasabayı korumak ve Oren adına adaleti yerine getirmek..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

"Oren in seni iyi bir şekilde cezalandırması gerekli dostum " dedi murdak içinden sinirlice....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

İnsanlar korku içerisinde uyanmışlardı, "Alarm" sözüyle herkes ellerine silah olabilecek bir şey kapmış gelebilecek tehlikelere karşı korku içinde bekliyorlardı.

Murdak çalıların arasına ışık saçan asasıyla girdi ve etrafı kolaçan etmeye başladı. Başka nöbetçiler de koruluğu kontrol ediyor bir şeyler bulmaya çalışıyorlardı. 10 dakikalık bir aramanın sonucunda hiç bir ize rastlanmamıştı. Nöbetçiler her yerleri yabani dikenler tarafından çizilip hırpalandığı için usanmış ve bıkkın bir haldeydiler. Geri dönmek için Horcoel'den sessiz bir izin istediler ve kasabaya doğru koruluğun içinde geri dönüş yoluna koyuldular.

Horcoel ve Murdak koruluğun içinde yalnızdılar. Kara bulutlar ağaçların arasından sızan ay ışığının yüzünü yeniden gösterdiler. Horcoel bu sırada yakındalarda hızlı hızlı hırıltılı bir soluma sesi duydu... Bir şey çok yorulmuştu ve dinleniyor gibiydi.
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Horcoel bir an elinde ışık saçan asası ile orada durmakta olan Murdak a doğru göz attı..Ardından başını hızla etrafında çevirirken kutsal bineği Silverhorna da yavaşlaması gerektiğini hatırlattı zihinsel emri ile..

Uzun sarı saçlarını geriye doğru iterek başını önüne doğru çevirdi ve kılıçları ile savunma pozisyonuna girdi..Bu sırada birşey duymuştu sanki..Bir..Bir hırıltı..

Sessizce eli ile Murdak a doğru hırıltıyı duyduğu yeri işaret etti şovalye..

''Buradan geliyor..''

Isıyı algılayan elf gözleri ile sesi duydugu yere doğru bakarken atınıda yavaş adımlarla oraya doğru ilerletmeye başlamıştı..
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Hırıltı bastırılmaya çalışılan öksürüklere dönüştü. Daha sonra bir anda nefes alış verişi durdu... Nefes nefese yeniden koşma sesleri gelmeye başladı... Çalıların ezilme sesi Horcoel ve Murdak'tan uzaklaşıyordu. Bu sırada Murdak'ın asasındaki ışık söndü ve Murdak gözlerinin karanlığa alışması için kendini biraz zorlamak zorunda kaldı.

Dal kırılma sesleri gittikçe uzaklaşıyor koruluğun derinliklerine doğru gidiyordu...
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Hışırtı sesleri..Nefes alıp verme..

''Silverhorn İleriiiiii..''diye bir nara ile cevap verdi şovalye bu hışırtılara..Hışırtılara doğru sürdü bineğini..Bir yandanda seslenmekteydi..

''Murdak bu taraftan..Ã?nden ben gidiyorum..Silverle ben onu yakalarız..''

Ardından önüne doğru seslendi şovalye..

''Dur ve Oren in adaletine teslim ol yabancııı..''diye haykırdı şovalye..Atı ile son gaz ilerlemeye devam ederken
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Horcoel bir kez daha nara atarak ormanı birbirine kattı ve atının üzerinde karanlık ormanda hızla ilerlemeye başladı. Atının da çıkardığı gürültüyle artık nefes alıp verme sesinin geldiği yönü anlaması mümkün değildi. Horcoel ve Murdak bir 15 dakika daha karanlıkta dolanmalarına rağmen çabaları bir sonuç vermedi. Aksi yönden nöbetçiler nefes nefese yeniden Horcoel'in yanına gelmişlerdi.
"Efendim... bir sorun... mu vardı... Yabancı... nerde..."
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Mudak yeterince koşturmanın ardından iyice sinirlenmişti ve şovalyeye dönerek " Yapabileceğiniz hiç bir şey yok o sandığım şey ise yakalamak böyle mümkün değil . VE ortalığı velveleye katmanız halkı korkutup gerip isayana sürüklemekten başka bir işe yaramayacaktır GENÃ? PALADİN " dedi siniri ve olanlara karşı öfkesi kızıl gözlerinden okunuyordu artık bir şeyler yapmalı yada dur demeliydi...

Büyücü olduğu yerde dikleşerek iyi koku alan burnunu kullanmayı ümit ederek çalılıkların arasına yeniden dikkatli birşekilde girdi ve koku almayı ümit ederek arbede deolan izleri incelemeye başladı askerlerin ayak izleri sayesinde pek bir şey geriye kalmamış olsada son bir ümit biz iz bir koku arıyordu çalılıkların arasında...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Nöbetçilerin moralleri çok bozuktu. Sürekli bir koşuşturma halindeydiler fakat ortada hiç bir tehdit yoktu. Adamlar oflaya puflaya çalıları karanlıkta elelrinde tuttukları bir kaç gazlambasıyla kontrol etmeye başladılar.

15 dakikalık arama hiç bir sonuç vermedi. Her ne, ya da her kimi aramakta iseler hiç bir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştu. Nöbetçiler artık iyice ciddiyetsizleşmiş Horcoel'e bakıp bakıp kıs kıs gülüyorlardı. Bazıları korkutucu sesler çıkartarak kaba şakalar yapıyor ve gürültü çıkarmaya devam ediyorlardı. Horcoel bundan sonra saygı konusunda nöbetçilerle bazı problemler yaşayacak gibi gözüküyordu...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Murdak belli bir süre gezindikten sonra hayavı kokluyordu...
Yere çöktü ve gecenin karanlığını kızıl gözleri ile dikkatli bir şekilde süzdü..
Oradan kalkarak etrafda horcoel i aramaya başladı bir süre gezindikten sonra göremediğini fark etti... Nerede idi acaba..
Buralara yeni gelen kadın a doğru ilerleyerek .
"Horcoel nereye gitti bilginiz varmı " dedi...
Kadının gözlerinin içine bakıyordu ve hiç dikkatini dağıtmıyordu...
Varlığının yaydığı değişik hava dalgası kimilerini rahatsz ediyordu ama bu kız nasıl tepki verecekti.
Küçük boylu büyücü kızdan cevap beklemeye koyulmuştu...
Ve etrafı sürekli kontrol ediyor ve süzüyordu tehlikeye karışı.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Raych Efronun gözlerine bakıyordu. Adam dümdüz ileriye bakıyor sanki onun söylediklerini duymuyor gibiydi. Onun baktığı tarafta ne olduğuna baktı ama bir şey göremedi. İçgüdüsel olarak nir tehlike olduğunu hissediyor ama ne olduğunu anlayamıyordu. Kaldı ki o ne yapabilirdi ki..

Elindeki az sayıda yeteneği ve aracı değerlendir.

Hırsız tanrısının sözleri zihninde yankılandı. Bekleyecekti. Bir yardımının dokunabileceğini hissettiğinde de bu yardımı sağlayacaktı.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Locked