Demon

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Balorun karşısına çıkan bir büyücüde güçlü bir büyücüdür,hele tek başına çıkıyorsa,ama cehennemde bir balor la karşılaşmak,hımm bu tek başına büyücüyü geçtim hiç kimsenin yapamıyacağı bir iş,ha Elminster yapmış o ayrı.Zaten cehennemde balora dismissal atan olmaz,nereye dismiss edeceksin.Ama cehennemde balorun karsinia cikan buyucu epictir,himm curse yedim turkce karakter kullanamaz oldum. :)
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Evil ile good arasındaki ince çizgiye (savaşmak ve tabana vurup kaçmak ta diyebiliriz buna) değinmek istemiştim aslında SachoKhan.

Bunun dışında Tanarri ,Baatezu yahut Yugoloth şampiyonunun karşısına çıkacak büyücü de epik olmalıdır elbette.ve büyücümüzünde elbet kendi savunma yöntemleri olacaktır bu durumda.Keza Elminster ,üstte de söylendiği gibi Cehenneme girip çıkmayı başarmış bir karakter.hatta bu konuda detaylı bilgi forumun bi köşesinde LourdesTr tarafından verilmişti...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Black_Rider
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Black_Rider »

Emrinde bir demon olcak baska ne istersinki
Herkes aya benzer.Karanlık bir tarafı vardır ve bunu hiç kimseye göstermez... Enter the Ghost Lake The waters whisper of something brooding no way out of here) Son of Dark --------------- Isim:Denikron Githalas Irk:Human Sinif:Wi
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

balor bayaa uç bi örnek olmuş. hele kendi boyutunda bi balorlan savaşmak, yukarda da dendii gibi, ancak epik karakterlerin cesaret edebilecei bişiydir. Ama daha düşük seviyeli tanar'rileri de düşünelim. Mesela bi quasit :P hmm, bu çok düşük oldu... onun yerine succubus olsun... ya da bebilith. orta seviyeli tanr'riler yani. bence bu karşılaşmalardan büyücülerin üstün ayrılması oldukça olasıdır. tabi eer onnarnan abyss'te karşılaşmıyolarsa... :wink:
War, war never changes...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Black_Rider wrote:Emrinde bir demon olcak baska ne istersinki
Book of vile darkness a bakarsan demonology üzerine ihtisas yapmış (bizim raistlin gibi :) ) çok güzel prestige class lar bulabilirsin(cult of asmodeus, cult of mephistopheles ,Demonologist ...).
hatta DMG 3,5 ta Thaumaturgist te demon çağırma konusunda ustalaştırılabilir.yine de sana kalmış tabiiki...

Yani bi incele derim...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Post Reply