Baldur's Gate 2:shadows of Amn ı bitirenler!!!:!:

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
erethan
Başbüyücü

Post by erethan »

Hımm Sylvos sınırı geçmek kolay,gidiyorsun ve Throne of Bhaal ek paketini alıyorsun,iyidir ve hikayenin sonu nedir dersen cevabın burdadır.
İsim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Throne of Bhaal'ı level 55 fighter (berserker kiti) -25 AC ile bitirdim. Demigorgon denen abiyi tek başıma dövemedim ama... İlla breach yapmak gerekiyo üzerine çektiği damage protection spelllerini yok etmek için yoksa her vuruşunuza immune oluyor zaten kuvvetli abimiz...

Shadows of Amn ve Throne of Bhaal'ın tam çözümü için google'a gidip
"baldur gate 2 walkthru" yazarsan binlerce site çıkar karşına

Kolay gelsin...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Cihan abicim onu biliyorum tabiki de 2. seviye büyüyü yedi mi onu öyle bir yerkiiii..Her büyüye save atan Korgan bile yiyiyor o büyüleri Minsc mi yemicek??

Drizzt ve arkadaşlarını baldurs gate 2'de 5 kere deneme sonucu gebertmeyi başardım..Ama anladımki üzerlerinde +3 üstü silah yok bende geri saveden başladım.Hem burada bir görev için(Bodhi ve saz arkadaşlarını gebertmek için)grubunuza yardım ediyorlardı ve bende yardım etmelerini tercih ettim :) ..

Bu arada size burda bir oylama sunacağım;
1)İrenicus döver
2)Kangaxx demilich döver

Bu iki yenilmesi zor olan arkadaşlar(özellikle demilich eninde sonunda zorda olsa kendisini gebertip 2 adet ring of gaxx'ı almayı başardım :) )birbirleriyle kapışsalar hangisi yener??(Kangaxx'ın sonu olmayan mazeleri ve İrenicus'un bir türlü save atılmayan Death Spellleri)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Post Reply