Sabır ve Bilgeliğin Ardından

Diyarın ustalarına katılmak isteyenlerin başvuru yeri
Post Reply
GENERAL
Kullanıcı
Kullanıcı

Sabır ve Bilgeliğin Ardından

Post by GENERAL »

Genç Büyücü Maltahen bir rüyada gibiydi. Bomboş yollar, bomboş evler, tek bir ses bile duyulmayan yaşlı orman. Bilinçsizce bir süre yürüdü ve sonra olduğu yerde durdu. Kafasını göğe doğru kaldırdı ve birşeylerin olmasını bekledi. Herşey ne kadar basit ne kadar değersiz gözükmekteydi. Yüksek sayılamayacak bir sesle bağırdı duyulamama kaygısı yoktu ' Sen her kimsen hakettiğimi almaya geldim, sınanmaya hazırım. Bunu alana kadar da burda bekleyeceğim '. Birkaç dakika bekledi hiçbirşey olmamıştı. İlk sınav sabırdan olmalı diyerek bulunduğu yere oturdu, konsantre oldu ve beklemeye başladı Yarı elf...

//NOT:Yaptığın başvuru buradaki arşivlerde bir yer edinecek .bu sebeple hangi sınavı almak istediğini belirtmen gerekirdi.Irkının yarıelf snıfının da büyücü sınavı olduğunu biliyorum neyse ki.gerekli düzeltmeleri yaptım...//ELDARİN
İsim : Maltahen
Irk : Half-Elf
Sınıf : Wizard

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür, ve bir orman gibi kardeşcesine...
Eldarin

Post by Eldarin »

Heryer o kadar sessiz o kadar sessizdi ki evlerden birinden çıkan ufak bir hareketlilik Maltahen i hemen o tarafa doğru yönlendirdi.Bomboş kaldırımlardan ilerlerken bir taraftanda sesin kime ait olduğunu bulmalıydı.

Eve dğru yaklaştı karı kırık kapıyı hafifçe ileri itti.İçerisi tozdan ve pislikten geçilmiyordu nerdeyse.Cüppesinin katlarını diz hizasına kadr kaldırdı.İçeri odoğru bir adım attı.

hiçbirşey...Koca bir hiçbirşey.içeride bir canlının olmasını umuyordu ama yıkık bir evdi işte.ardından başka bir evden gelen başka bir ses duydu.Ã?ekik gözleri bir anda o tarafa doğru bakmıştı.Pencerenin arkasından birşeylerin hareket ettiğini görmüştü.Hızla arkasını dönerek o tarafa yönlendi.

pencereden içeri baktı.
Yoktu işte hiçbirşey yoktu.Lanetolasıca köyde hayaletler mi geziyordu.

O an kendi kendine birşey daha düşündü.

"Belki sende bütün bu köy gibisn.Koca bir hiç...Yıllarını boşuna büyüye adamış beş para etmez birisi sadece..."

Maltahen bu düşünceler içersinde yüzyıllardır zamana eşlik etmiş yaşlı ormana bakındı...İçeriden uğultular geliyordu.kulak tırmalayıcı uğultular.Artık birielriyle karşılaşmak istiyordu...Dost ya da düşman ama
Sınavı çoktan başlamıştı...

NOT:Msn imi biliyorsun General belirlenen günde halledelim sınavını...
Post Reply