Duello: Corax Tigerheart vs. Karathas 'KnightFlame' Bardaane
Arkadaşlar tüm uyarılarınıza rağmen bu bölüme girdim ama hükümlüye önerim olacak eğer 20. level karaktrde zorlanıyorsa bir fikir söyleyeyim dedim önce birinci level yaratsın sonra yavaş yavaş arttırsın. Daha kolay olur gibi geliyor bana bu arada bir fikir bunu tartışmaya açabiliriz hatta açıyorum...
Malovan sakin olun abi ben çok sakinim 
Neden atrtışma büyüdü onu bile anlayamadımki, Hükümlü bir anda bana patladı ben yalnızca güldüm yani hatalı bir söz mü söyledim yine fark etmeden?
Özgünüm bazen sözlerim kasıtlı olmadan kırıcı olabiliyor... Ben gayet mutluyum ve Hükümlü'nün kağıdını bekliyorum
Hatta ona yardıme tmeyi de önermiştim başından beri... hala da öneriyorum... 10dk.da multiclass karakter yaratırım valla
Yani felsefik sözlere filan hiç gerek görmüyorum şu konumda ve bana söylenen sözlerin hiçbirini üzerime alınmıyorum ne yazıkki. Benim ışığım gerekirse dünyayı da aydınlatır gerekirse yalnızca bir toz zerreciğini de... Bunu seçme şansı ve hakkı benimdir haksız mıyım?
Hükümlü'ye saygı duyuyorum ben de 2 sene boyunca sınava hazırlandım ve bir gunde maksimum kac tane soru cozdugumu bile soyleyemem... Tabii Öss stresi Hükümlü'nün sinirlerini germiş olabilir saygı duyuyorum...
Ben gayet sakinim dostum ve methanetle bekliyorum
(cidden yardım edebilirim yine de kızmazsan
)
Neden atrtışma büyüdü onu bile anlayamadımki, Hükümlü bir anda bana patladı ben yalnızca güldüm yani hatalı bir söz mü söyledim yine fark etmeden?
Özgünüm bazen sözlerim kasıtlı olmadan kırıcı olabiliyor... Ben gayet mutluyum ve Hükümlü'nün kağıdını bekliyorum
Hatta ona yardıme tmeyi de önermiştim başından beri... hala da öneriyorum... 10dk.da multiclass karakter yaratırım valla
Yani felsefik sözlere filan hiç gerek görmüyorum şu konumda ve bana söylenen sözlerin hiçbirini üzerime alınmıyorum ne yazıkki. Benim ışığım gerekirse dünyayı da aydınlatır gerekirse yalnızca bir toz zerreciğini de... Bunu seçme şansı ve hakkı benimdir haksız mıyım?
Hükümlü'ye saygı duyuyorum ben de 2 sene boyunca sınava hazırlandım ve bir gunde maksimum kac tane soru cozdugumu bile soyleyemem... Tabii Öss stresi Hükümlü'nün sinirlerini germiş olabilir saygı duyuyorum...
Ben gayet sakinim dostum ve methanetle bekliyorum
(cidden yardım edebilirim yine de kızmazsan
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ama şöyle bir sorun var savaş çıkıyor düello bir anda herkesin içinde bulunduğu savaşa dönüştü...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Umarım hiçbiri kalmaz en sonunda savaşada düelloyada gerek kalmaz
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Karakteri 3rd editiona çevirdim çünkü benimki 2nd'a çevirilemiyor...
Lütfen bakınız:
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 0cc66ffbd0
Lütfen bakınız:
http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 0cc66ffbd0
That which doesn't kill you, makes you stronger