Erkekler Ne İster..?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Post Reply
erchivist
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by erchivist »

Bence güzel bir yazı ve maalesef biz erkekleri özetliyor...
Ama forumdaki arkadaşların hayır böyle değil demesi kabullenmemesi bile çok güzel bir olay...
İnsanları hayvanlardan ayıran şey iradesini kullanabilme ve bazı değerler uğruna hoşuna gidecek şeyleri "yapmamayı başarabilmeleridir".
Aslen kadınlar bizi hep cinsellik düşünen yaratıklar olarak suçlamalarında haklılar... Maalesef ki erkekler bu konuda çok zayıflık ve karaktersizlikler sergilemekte... Torunu yaşındaki kızlara ağzı açık bakanlar, sokakta işyerinde heryerde yapılan tacizler tam bi rezalet başka bişey değil.

Kendine hakim olan insandır. Hakim olamıyan erkekse mart kedisi misali insandan aşağı bi derecededir derim ben... EVIL THAT MEN DO...
Telmor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Telmor »

birincisi bu yazının nette ortada dolaşan geyiklerin aynısı olduğunu fark etmişsinizdir. Hani kadınlar ne ister deyip bir sürü madde sıralayan erkekler ne ister deyip sadece "soyun" yazan yazılar varya onlardan işte. Bu sadece o tip yazıların bir versiyonu. Bu durum yazan kişinin yaratıcı değil araklamacı olduğunu ortaya koyuyor. Evet belki gerçek bir yazar değil ama yazar kisvesine bürünen birinin bile birazcık yaratıcı olması lazım. Bence bu durum yazan kişinin kişiliğini yansıtır.

İkincisi bu yazı sizleri ne kadar yansıtıyor bilmem ama beni ve cevremdeki arkadaşlarımı, tanıdıklarımı o kadar yansıtmıyor. Evet erchivist doğru diyor sağda solda bir çok dallama var ama bu benide omlarla aynı katagoriye sokmaz. Mutlaka bende bazen çevremde gördüğüm güzel kızlara bakıyorum :oops: ama bu benim her gördüğümle seks düşündüğüm sonucuna çıkmaz. Kaldıki otobüsün içinde erkek arkadaşının kalçalarından bahseden bir lise öğrencisi kızın, yada göze batmak için dekolte giyindiğini kendi ağzıyla söyleyen okumuş, kültürlü bir kadının bulunduğu bir kitle beni bu konuda yargılayamaz.

Üçüncüsü eğer bu yazının yazarı çevresinde sadece böyle erkekler gördüyse bu onun seçtiği hayat tarzının getirdikleridir. eğer lağımda yaşamak istediysen ayağına sadece pisliklerin yapışacağını bilmen lazım. hem lağımda yaşayıp hemde orada yaşayan pislikleri suçlayamazsın.

ve sonuncusu erkeklerin üstünlüğü kadınların üstünlüğü gibi kısır tartışmalara girmek gereksiz. Sen ne kadar insansan bende o kadar insanın. Hata yapma potansiyelimiz eşit olduğuna göre ve her grubun içinde barındırdığı pisliklerde güzelliklerde olduğuna göre tartışılacak bir durum yok. Kimsenin kimse hakkında genelleme yapmaya da hakkı yok. eğer aynaya baktığında beni görüyorsan benden önce kendini yargılaman gerekir.
ALL THE POWER
ON EARTH
CAN'T CHANGE
DESTINY
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Amma alınmışsınız be arkadaşlar, olayı felsefik boyutta incelemişsiniz ya helal olsun. Delinin biri kuyuya taş atmış, 10 akıllı çıkaramamış diye bir söz vardır ya tam onun gibi bu konu da.

Kadın yazmış , araklamış her ne yapmışsa önemli değil, önemli olan bizi güldürmek eğlendirmek için yapmış. Bu aynı Cem Yılmaz'ın dediği gibi doktor'la ilgili bir karikatür çizince doktorların biraraya gelip tepki verip, "NAYIR! BÃ?YLE DOKTOR YOKTUR! SİZ Bİ HALT BİLMEDEN YAZIP Ã?İZEMEZSİNİZ! KALDIRIN O KARİKATÃ?RÃ?" ya da hamam filminde eşcinseller gösterilince "ULUSAL HAMAMCILAR DERNEğİ"nin basın açıklaması yaparak hamamlarda eşcinselliği reddetmesi gibi bir şey oluyor.

Kadının tek amacı espri yapmak ama biz her söylenenden alınıp, her sözü ciddiye alıyoruz, boşuna saçlarımızı yoluyoruz. Biz değil miyiz bir alman, bir ingiliz, bir fransız, bir de temel varmış diye fıkralar üreten? Ama almanlar fransızlar ingilizler gelip isyan ediyor mu?

Sarışınlarla ilgili 10 milyon tane espiri var ama hiç sarışınların "TANRIM! BENİ HEP SALAK OLARAK YANSITIYORLAR FIKRALARDA! YETER ARTIK BEN SALAK DEğİLİM ONLARA BUNU KANITLAYACAğIM" dediğini ya da bu yüzden hıslandığını ya da kompleks yaptığını gördünüz mü?

Yani yapan da vardır ama doğal olan bu değildir. Eğer bir fıkradan yada hikayeden ya da bu tarz bir şeyden alınıyorsan ya da senir ahatsız ediyorsa 3 maymun gibi yapacaksın... Görmeyeceksin, duymayacaksın, konuşmayacaksın...

Bırakın millet konuşsun, elalemin ağzını büzemiyoruz bildiğiniz gibi...

Son olarak kadın erkek üstünlüğü tartışmasına bir gönderme yapmak istiyorum ve sadece bir kelime söyleyeceğim...

...

Playboy...

İyi tartışmalar ;) :mrgreen:
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Tabi tabi Raistlin'e katılıyorum. Bir örnek de benden olsun Gora filminde resmen Amerikan filmleriyle dalga geçmişler. Işın çakısı die ve (filmin adını tam hatırlayamayacağım 5 güç'tü heralde) filmin senaryosuyla dalga geçmişler o da yetmiyo diyerekten senaryoyu neredeyse birebir kullanmışlar. şimdi bu adamlar bize dava açıyor mu? Ya da kendilerinde sorun arıyorlar mı? hayır... Sonuçta herkes kendini biliyor öyle değil mi?
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

iyide cilek onlar amerikali... mesela bi dizide türkiyeden teröristler cikmis diye bizimkiler azina ettiler dizinin....

o bizim ülkenin ezikligi mesela en basitinden bir örnek vericem leman dergisinde lombak kösesinde sayin Bahadir Baruter in bir karikatüründe Verem SAvas DErnegi ellerinde sopalarla veremlilerin pesinden kosuyordu. Adam burada kelime anlamina bir gönderme yapmis, 2 hafta sonra Verem Savas DErnegi düzeltme yazisi isteyip aksi halde dava acmakla tehtid etmisti.

Ayni sekilde "bizimkiler" isimli diziyi hatirlarsiniz orada kapici cafer vardi, kapicilar dernegi de bu karakteri protesto edip duruyordu dava bile acmislardi senariste...

Görüldügü gibi onlarla bizi kiyaslama bizde hemen birileri birseyleri üstüne alinir. Oradan örnek vermeye baslarsaniz isin icinden cikamazsiniz.

Konuyla ilgili birsey söylemek gerekirse fazla felsefi bir konu isteyen istedigi kadar tartisabilir ama konu basliginda makara amacliydi. Yine denildigi gibi pakize suda hanimefendinin ne mal oldugu da belli o ayri. Dogru dürüst bir iliski yasamayip elli tane erkekle birlikte olunursa bu sekil bir portre cikmasi kuvvetle muhtemeldir. Yazim seklinden ötürü komiktir. Fazla tartismak anlamsiz bence..!
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Neden tüm kadınları veya tüm erkekleri anlamaya çalışıyordunuz ?

Sadece sevdiğiniz erkek/kadını anlamaya çalışın yeter.Ama onun kadınlık veya erkeklik kısmına fazla girmeyin çünkü boğulursunuz. Sadece onu sevin ve mutlu etmeye çalışın.İnanın bana bu yolda ne gerekiyorsa yapacaksınız. Bunun için anlamak şart demeyin boşuna, anlayamazsınız hiçbir zaman tam anlamıyla. Eğer anlayamadığınız kısımda da hoşgörü girer devreye.neyse son kısım biraz konu dışı.

Kendimden örnekler verirdim ama fazla özele kaçıyor.Birçok zaman anladığınızı düşüneceksiniz ama yanılacaksınız.Ve birçoğunda yanıldığınızı bile farketmiyeceksiniz.O halde anlamaya çalışmak neden? zaten anlanacak bi şey varsa anlarsınız korkmayın.Ama birçok şey sır olarak kalacak.Ã?ünkü bizim erkek/kadın olarak kalmamızın sırrı bu.kendi sırlarımıza sahibiz ve onlarınkine sahip değiliz.Erkek ve kadını erkek ve kadın yapan bu.Boşuna onları anlayabilmenin derdine düşmeyin.

(Burda anlayışsız olun demiyorum tabii tamamen farklı manalar)
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

anliyorum bende benzer seyler yazicaktim ama anlasilmaz diye ona kasamadim acikcasi :D
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Anlatılanlar anlayanlara zaten:D.
Anlamayanlar ise anlyacaklarsa anlayacaklardır zaten bi gün umarım geç olmaz...Herşey iyiliğinize olsun yeterki...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ya kad1n erkek ... ,
ne fark eder hepimiz insan deilmiyiz..,
kad1nlarda ine soksak erkelerede soksak ac1r...
bide... her sey beyinde bitiyor...
bide kad1nlar1n bir üstünlüü var ....
fiziksel görünüsleri estedik,ve güzel...
neyse bu tartisma 18236128936 yildan beri dewam ediyor...
ama yineden kadinlar... sanildigi kadar salak varliklar degildir...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

salak mı :D...

kadınları hiç bi zaman salak olarak görmedim.yani kısmı olarak gördüğüm kişiler ve zamanlar olmuştur ama böyle bi genelleme yapmak,gafil avlanmak gibi bi şey.neyse lafı fazla uzatmak istemiyorum.çünkü konu o kadar kapsamlı hale gelmişki,sözlerimi toplaryamıyorum.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşlar bu tartışma çook daha uzar.. Bence hiç yorulmayalım. Kapatalım bu konuyu.. Kadın erkek hepsi eşit. Tartışma fazla hararetlenmededn biz bu konuya nokta koyalım.

Saygılar
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Shadow__Inferno
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadow__Inferno »

Erkeklerde yanaar hemde nasıl yanaarr. Yanmak çözüm değilll. Sizi yatak paklar...!!! :P

Doğru söze ne hacet... :D
İsim : Angaràto
Irk : Drow
Sınıf : Fighter
Yönelim : Chaotic Evil
Image
Post Reply