Ya ikiye ayrılma sorunu çıkarsa ? Adam heyula seda derse ben kalırım abi anlamam ki.quel-shin wrote:Oyuncunu el kitabı ne kadar güsel bir şey değğil mi?En azından ingilizce bilmeyenler de katılabilir bu kervana.
Oyuncunun El Kitabı
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ya ben tamamen arada kalmış durumdayım bi yandan Osman the Knight ne kadar komik geliosa bi yandan Kenan the barbarian hoş gelio ne biliyim... Ama 1 sene oynadıktan sonra bile Osman the Knight yine hoş gelmiez sanıorum ki
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

Sürpriz
Bir de şunu dinleyin:
DMG: Zindancıbaşının Rehberi
MM: Mahlukat El Kitabı
Not: Türkçe Oyuncunun El kitabını öğrenirken arada 3Enin komedileri diye birşey yazayım dedm, baktım 40 sayfadan fazla tutacak, bıraktım. Yemedi...
Türkçe oyun Olur! Ama çeviride bir terminoloji yaratma kaygısıyla zorlama çeviriler var, buna kabul. Yine de oynanabilir ve alışılabilir bence. Tabii 3E sevenler için
.
DMG: Zindancıbaşının Rehberi
MM: Mahlukat El Kitabı
Not: Türkçe Oyuncunun El kitabını öğrenirken arada 3Enin komedileri diye birşey yazayım dedm, baktım 40 sayfadan fazla tutacak, bıraktım. Yemedi...
Türkçe oyun Olur! Ama çeviride bir terminoloji yaratma kaygısıyla zorlama çeviriler var, buna kabul. Yine de oynanabilir ve alışılabilir bence. Tabii 3E sevenler için
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...