heal ve harm gerçekçi büyüler mi ?
-
DeMRaN
- Kullanıcı

walla düello olsa hiç düşünmeden dorudan corax kardeşim alır dicem ama 1e2 1e 3 olursa olay Demran Silverblade olarak olaya atlarım ve ozaman coraxla beni kimse tutamaz sırt sırta dövüşürken biz dimi Corax???
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Tabi olmamalı doru biraz zorlanmış taklidi yaparız ayıp olmasın onlarada 
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Zuahahaha bu da iyiydi...DeMRaN wrote:Tabi olmamalı doru biraz zorlanmış taklidi yaparız ayıp olmasın onlarada
Ya ben de salak mıyım tek başıma geziyorum olmuşum level 30!
Cleric zeki diyosun tek başına gezmez diosun ben de gezmem arkadaş alla alla biz Demran'la beraberiz
Bu arada speel immunity denen bir şey duydun mu? Öakarım spell immunity harm hadi öldürsün bakalım... 2 round karşımda hayatta kalırsa kafamı kendim keserim... Concentration bile atamaz direk slay...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
raist demiş ki
[Bu arada speel immunity denen bir şey duydun mu? Öakarım spell immunity harm hadi öldürsün bakalım... 2 round karşımda hayatta kalırsa kafamı kendim keserim... Concentration bile atamaz direk slay... spell immunity denen şey 6. lvl büyüden immune etmiyo bi kere ayrıca o büyüyü yapabilen bir cleric karşısındakinin hard bi rakip olduğunu anlarsa yapar -ki eminim corax böyle gözüküyodur- ve biraz biraz zekiyse ilk atağında yapar ve ikinci atağında da slay living gibi başka bi öldürücü büyü -yani harm yiyen birini kesinlikle öldürecek bi büyü-yü cast eder e yanında adamlar varsa bence bi kişinin yanına gidip ona dokunmaya çalışmaz da alan etkisi olan veya arkadaşlarına yardım edecek büyüler yapar
[Bu arada speel immunity denen bir şey duydun mu? Öakarım spell immunity harm hadi öldürsün bakalım... 2 round karşımda hayatta kalırsa kafamı kendim keserim... Concentration bile atamaz direk slay... spell immunity denen şey 6. lvl büyüden immune etmiyo bi kere ayrıca o büyüyü yapabilen bir cleric karşısındakinin hard bi rakip olduğunu anlarsa yapar -ki eminim corax böyle gözüküyodur- ve biraz biraz zekiyse ilk atağında yapar ve ikinci atağında da slay living gibi başka bi öldürücü büyü -yani harm yiyen birini kesinlikle öldürecek bi büyü-yü cast eder e yanında adamlar varsa bence bi kişinin yanına gidip ona dokunmaya çalışmaz da alan etkisi olan veya arkadaşlarına yardım edecek büyüler yapar
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Ne kadar karanlık olursan ol karanlığa sırtını dönme diyebilirim...
Ayrıca istediğin kadar evil ol istediğin kadar cleric ol
Coraxla ben bir aradayken bişey olmaz bize
Celestial Knight olarak benimde dua gücüm baya iyidir tabi bide 20. level paladinlik var
Charismada üstümdeki bazı eşyalarla 24 yani +7 bonus... 7x34=238 hp iileştirebilirim bi seferde... Sanırım buda Coraxın karşısında kini yok etmesine yetebilicek bi seviyedir... Deilmi Corax... (Diğer iileştirme dualarını sölemiorum, şimdi Sword of Wound Healing peşindeyim, Yaralı adama sokuosun full heal oluo
)
Ayrıca istediğin kadar evil ol istediğin kadar cleric ol
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı