en kullanışlı
en kullanışlı
yanınızda bir büyücünün olduğunu düşünün yada büyücülükten lvl aldığınızı düşünün ençok kullanırım dediğiniz büyü hangisi olur
bu başlık hırsız loncası forumunda açıldıına göre, hırsızların işine yarayacak büyülerin ne olduu annamı çıkıyo ve bence fayırbol, kesinniknen bu büyülerden diil. bi hırsızın amacı, mümkün olduunca dikkat çekmeden işini halletmektir, oysa fayırbolun gayet dikkat çekçei aşikar. bi hırsızın taym sıtap yaptıını ise düşünmek bile istemiorum.
bence bi hırsızın kullanması gereken büyüler ya maynd efekting ya da saklanmaya / kimliini gizlemeye yönelik olmalıdır. Hemen aklıma gelenner, ilk gruptan sleep, suggestion, ikinci gruptan da alter self, change self ve tabii ki bilumum invisibility. büyülerin seviyelerini bilerek düşük tuttum; çünkü karakterin asıl mesleğinin hırsız olduunu ve büyücülükte düşük seviyeli olcaanı varsayıyorum.
bence bi hırsızın kullanması gereken büyüler ya maynd efekting ya da saklanmaya / kimliini gizlemeye yönelik olmalıdır. Hemen aklıma gelenner, ilk gruptan sleep, suggestion, ikinci gruptan da alter self, change self ve tabii ki bilumum invisibility. büyülerin seviyelerini bilerek düşük tuttum; çünkü karakterin asıl mesleğinin hırsız olduunu ve büyücülükte düşük seviyeli olcaanı varsayıyorum.
War, war never changes...
hirsiz icin olayi bitiren büyüler:
-invisibility
-darkness (uyuyan adamin üstüne yapin bir eve girince)
-silence (kapilara, uyuyanlara vs... ses cikarabilecek her tip zemine hic olmadi kendi üstünüze)
-haste
-spider climb
-eger yoksa jump
-fly
-cats grace
-ghost sound
-kaçmak gerekirse çesitli ilizyonlar
bu basit büyüleri lvl 5 büyücü rahatl1kla yapbilir, bir o kadar lvlli hirsizla beraber villa tarzi abarti korunmayan mekanlardan dünyayi calarsiniz...
-invisibility
-darkness (uyuyan adamin üstüne yapin bir eve girince)
-silence (kapilara, uyuyanlara vs... ses cikarabilecek her tip zemine hic olmadi kendi üstünüze)
-haste
-spider climb
-eger yoksa jump
-fly
-cats grace
-ghost sound
-kaçmak gerekirse çesitli ilizyonlar
bu basit büyüleri lvl 5 büyücü rahatl1kla yapbilir, bir o kadar lvlli hirsizla beraber villa tarzi abarti korunmayan mekanlardan dünyayi calarsiniz...
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

sAHTE GÃ?RÃ?NTÃ?,SES,KOKU ,OLAY YARATACAK,Yanıltacak herhangi bir büyü bir gizem ustasının en iyi yardımcısıdır...(Bir zamanlar Görevimiz Tehlike'nin dizisi Trt'de oynardı.Ne güzel günlerdi onlar...
...Bir de Müfettiş Clussoe-Pembe Panter serileri...
)
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
İnvisiblity ve fly güzel olur. Gaseous form güzel olur. Alter selften polymorph'a kadar hepsi
Ancak tabeeki asıl olanlar, teleport, dimension door.
Ancak tabeeki asıl olanlar, teleport, dimension door.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
ussiyiness
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Spiderclimb çok işime yarayabilirdi. Surları bile tanımam artık.
Fly ise bunun aşmışı. Kimse beni tutamaz.
Jump'a fly olduğu zaman gerek kalmayacak gibi gözükebilir ama uçarken hızlanmanız gerekirse bir duvardan güç alabilirsiniz jump ile.
Invisibility tartışmasız. Benim için görülmemek kadar iyi bir şey olabilir mi?
Darkness da invisibility olmadığı zaman işe yarayabilir ancak darkvision işi bozar.
Ghost sound hem düşük lvl bir büyü hem de saklanırken dikkati başka yöne çekmek için birebir. Silent olarak yapması da kolaydır.
Tabii teleport, polymorph ve powerword kill işin içine girerse biraz abartı olur.
Fly ise bunun aşmışı. Kimse beni tutamaz.
Jump'a fly olduğu zaman gerek kalmayacak gibi gözükebilir ama uçarken hızlanmanız gerekirse bir duvardan güç alabilirsiniz jump ile.
Invisibility tartışmasız. Benim için görülmemek kadar iyi bir şey olabilir mi?
Darkness da invisibility olmadığı zaman işe yarayabilir ancak darkvision işi bozar.
Ghost sound hem düşük lvl bir büyü hem de saklanırken dikkati başka yöne çekmek için birebir. Silent olarak yapması da kolaydır.
Tabii teleport, polymorph ve powerword kill işin içine girerse biraz abartı olur.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..