Diyarın Drowları

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Diyarın Drowları

Post by Raziel_Zauvirr »

Cüceler bilen grup kurmuş,hiç drow mu yok biz de kuralım bi tane.Eminim cücelerden daha çok eleman çıkar :lol:
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
dakkonkio
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dakkonkio »

tamam yapalım

ismi sen uydur
ırk drow
boyu 1.87cm
göz rengi mavi
yaş 30
level 1 fighter
kafayı yiyen genç drow asilzadesi gülümsemeye, müzik çalmaya ve yıldızları gördüğünü idda etmeye başlamış ve bilmemne drow kentinde tehlikeli deliler hastanesine tek başına kapatılmıştır. en yakın yüzey seferinde dışarı götürülmek ve orda bırakılmak üzere beklemektediri
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Arkadaşlar şimdi konu alakasız ama kafama takıldı. Drowlar nasıl yeşil ve mavi gözlü ve 1.80 üstünde boya sahip oluyor.

Bildiğim kadarıyla Drowlar kırmızı gözlü ve elflerden dahi daha kısa boylu oluyorlardı. Elflerinde 1.60 boyunda olduğunu düşünürsek Drowların 1.55 boylarında olmaları gerekir. Derseniz Drizztin kitabında yazıyor onda bir hata olmalı. iminle konuşsam evet saçmalamıç diyor. Drizzt Duorden serielrinin ilk kitabının başındaki Drow tarifinede bakarak görebilirsiniz. Drowlar elflerden dahi daha kısadır diye belirtilmiş.

Eğer o iki bilgiyi birleştirirsek insanlar ortalama 2.10 boya sahip arkadaşlar oluyor ve uzun boylu insanlar large olarak tanımlanıyor olacaktır.

Bilgilendirme yaparsanız şimdiden teşekkür ederim. Bu şekilde daha fazla yerinizi işgal etmemiş olurum.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dakkonkio
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dakkonkio »

ya benim drowum öyle işte Allah öyle yaratmış helm loth fln deme bana
jack sparrowun dediği gibi kurallar kurallar diye bişey yoktur sadece bi insanın yapabilceği ve yapamayacağı şeyler vardır. ben 1.85 mavi gözlü ve drow kelimelerini aynı cümlede kullanabilir miyim? kullanabilrim. peki sen kabul eder misin? bilemicem et yada etme ben bu cümleyi genede yazabilirim.
sevmezse mod benim mesajımı silebilir mi? silebilir.
anladın mı?
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Moderatör ve adminlerden bu yukarıdaki mesajı silmemelerini rica ediyorum.

Bravo hep yolda ilerle dostum. Hayal gücünün sınırı yok. Kırmızının kırmızı olduğunu kim söylüyor, sen ona mor dediğin sürece o mor olacaktır yeterki kendin sonuna kadar buna inan.

İlk önce birini inandırırsın, sonra onunla bir 10 kişiyi. 10 kişiyle bir şehri inandırırsın ve bu şekilde belki sonunda sende inanmaya başlarsı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Ben bu gruptanım o zaman.
İsim:BrokenSpell
Lvl 7 drow sorcerer(diyar içi rp ler için).
Boy:1.61
Göz rengi: Limoni...
Saç rengi: Gri
Yönelim:Kaotik kötü.
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

Bn de drow oynatmanın, okadar kötülük yapmanın eğlenceli olacağını düşünüyorum okadar hırsın kötülüğün arasında yaşayan bir karakteri canlandırmak ii olur diye düşünüyorum ama bize dmlik(fioner) yapan arkadaş drowları pek sevmezdi bn de soğudum :-P tabii
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Darkgnome,İlk başta benim bildiğim elfler 1.70 civarında,ikincisi benim drowumun strsi 17 onun içinde normal ölçülerden yüksek
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
WereWolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WereWolf »

Yani ben ne zaman drow oynasam karakterimi normal ölçülere göre deil Ability lerine bağlı olarak yaparım.Bide bildiğim ve emin olduğum kadarıyla drowların gözlerin genelde Kırmızı ve Yeşil tondadır,sarı göz renk hastalıklı olduğunu gösterir genelde,mavi ve mor göz ise en az rastlanılan göz renkleridir.Ama ben de herşeyde bir olmasına inanıyorum şahsen yoksa hiçbirşeyin zevki olmaz.Teşekkürler...
isim:Azazel
Irk:Wood Elf/Lycanthrope (Natural Werewolf )
Meslek:level.4 Fighter/level 1.Werewolf Lord
Göz Rengi:Yeşil
Boy,Saç Rengi:1,72,Kızıl
Alignment:True Neutral
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Werewolf a aynen katılıyorum ve strsi drowlara göre yüksek olan bir drowun normal ölçülerden farklı olmasını doğru buluyorum.Yani sen bir Uthegental Del'Armgo yu düşün ki
strsi 17-18 civarındadır ve bazı özellikleride aktif ettiğinde 21-23 str arasında birşeyde gezmektedir.Yani bu drow normalin üstünde,Aynısı insanlarda da geçerli yoksa 3 metre boyunda insan mı olurmuş?
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Bizim bölümün adı hakkında fikirleri olanlar belirtsin lütfen...
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Aynı zamanda drowların göz rengi arasında beyazda bulunur.

Bilgilerinize...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Drowlar hakkında biraz daha bilgi verelim. Mesela dişi drowlar erkeklerden daha iri yapılıdır ve buda demek oluyorki dişi drowların erkek drowlardan daha yüksek str'ye sahip olması gerekir.

Ayrıca Kerim abdül cabbar Arnold'dan daha uzundur. Yani daha güçlüdür!

1 footi 30,48 cmdir. 5 foot boy ortalamasına sahip elflerin boyları 1.524 cm'ye tekebül eder. Aşağıda işlemlerle göstereyim.

1 foot = 30.48 cm = 0.3048 m
5 foot = 5 x 3048 = 1.524 m

Yani aslında hakkınız var yanılmışım. Ben 160 demiştim ama elfler düşündüğümden daha da küçümenmiş. Hatta drowlar elflere göre dahja kısa ve ince yapılı olduklarına göre, drowların boy ortalaması 1.45 civarındadır. Sanırım hayallerinizdeki drowlar ile aynı değil?

şİmdi de bakalım 1.83 boy bir elf için ne demekmiş.

1.45 x a = 1.83

Normal bir insanın boyu 6 feet olarak tanımlanır. Buda 1.8288 yani yaklaşık 1.83 tür.

1.83 x a = 1.83 x 1.83 / 1.45 = 2.31 m

Yani bir Drow'un 1.83 olma ihtimali bir insanın 2.31 olma ihtimaliyle aynıdır gibi duruyor ama hayır. Birde şuradan bakarsanız dahda iyi anlarsınız. İnsanlar diğer ırklara daha fazla çeşitlilik gösteren bir ırktır. Genlerdeki bozuklukla inanılmaz uzunluktaki insanların çıkma olasılığı daha yüksektir.

Bitmedi insanlar kara elflerden sayıca çok çok daha fazladır ve buda olasılığı sayı fazlalığı oranında daha da artıracaktır.

şimdi diyebilirsiniz büyülü bir dünyada olmayacak yoktur diye. Fakat sizin bu karakterleriniz sayesinde banada ogre boyunda insanlar yaratma yolu doğuyor. Sonra ya nasıl bir insanın reach'i olur diye DMlere sormayın!

Sanırım Drowların gözlerine bakmaktan boylarına bakmayı unutmuşsunuz.
Eskisi ka
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Maaşallah Drowları cüce yaptın be kardeşim.Sen muhasebe ci felanmısın nesin böle hesap kitap gösteriyorusn.Zaten sana ne dediğimi de anlamamışın ben strsine göre karakterin özelliklerini paralel koyuyorum diyorum ki bu drow normal drowlara göre daha güçlü normal bir drowun strsi 14 civarı olurken bunun ki 17 onun içinde daha iri .Yani öle bütün drowlar uzun demiyoruz benimki uzun boylu kardeşim itirazınmı var?Allah aşkına bir DM çıksında olur olmaz desin arkadaşta huzursuz oldu şimdi.Öle gözlere felan bakıcanıza boylarına baksaydınız diyo,allahın gnomu :lol:
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

arkadaşlar bu arada muhabbetin ortasına direk daldım ama bi bakayım dedim char profillerinize drow ve 1.83 boy!!!! devasa bi şey yaratmışsınız ben ortalama 1.70 olurlar die biliyodum ya da okudugum kitaplarda öyle söylüyodu yoksa okuduğum kitaplar yalan mıymış:))),

Teşekkür ediyorum herkese!!!
Post Reply