MSN'de frp olur mu?

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

MSN'de frp olur mu?

Post by ElvenBard »

Ya ben okul icabı başka şehre taşınınca frp ortamımı kaybettim de online olarak duruolar o yüzden MSN veya türevi bi programdan online frp oynayabilir miyim? Bunun için zar programları var mı bütün kullanıcıların görebileceği? veya sırf bu amaç için geliştirilmiş bi messenger tarzı bi program?

bilen varsa yardımcı olsun çok kötü durumdayım acaip FRP'm geldi de :D
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
FalcoN
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FalcoN »

Benim bildiğim kadarıyla böyle bir program mevcut değil. Oyunun dm'i bilgisayar başındayken kendi bilgisayarında yüklü olan zar programını kullanarak ya da elindeki zar setiyle oyunu yönetiyor. Bahsettiğim zar programının msnden diğer oyunculara görünmesi gibi birşey söz konusu değil.

Konu Hazır Cevap'a taşınmıştır...
Only God can Judge me!
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Messenger Plus eklentisi olarak bulabilirsin sitesinde. Adını bilmiyorum ama. siteyi builmiyorum da google'dan bakarsın.
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Olur...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

zar programları var ancak msnden oynamak hele hele kalabalık oynamak hiç ama hiç iyi degil 1v1 oyun yada 1 dm en fazla 2 oyuncu ideal oluyor daha fazlası tam bir karmaşa oluyor...
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

msn de oyun oluyo yapanlar war bnimde yapmışlığım war ama az kişi lazım fazla olursa gerçekten karmaşa olur
herkese görünen zar programı gerekli deil dm güvenilirse ve evil good tarafı tutmuyosa ona güvenilebilir
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

MSNde oynamanın bazı avantajları da bulunmakta. Ã?rneğin arka fonun değiştirilmesi ile atmosferde değişim sağlanabilir, yazılarda her NPCye verilen farklı bir renk ile de kimin konuştuğu oyunculara daha kolay aktarılabilir. Ayrı açılan pencereler sayesinde gizlice yapılan işler belirtilir. Spotlerı tutmayanların haberi olmaz tutanların da kendilerine göre gizlice yapma şansları olur. Hatta spotların tutup tut madığını bilmeyen bir hırsız karakter hırsızlığın gerçek zevkini çıkartabilir. :D

Zar konusunda da web kamera ile atılan zarlar gösterilebilir. Ancak sanırm birden fazla kişiyle konuşurken bu özelliği açamıyorsun. Program bulup indirmek daha mantıklı aslında. Ancak şunu belirteyim bunun kendi kendine zar atmaktan çokta bir farkı olmaz.

Bence en önemlisi sıralamanın nasıl verileceğidir. Yani birileri aralarında konuşmaya
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Çok güzel olur.
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Devamlılık sorununu halledersen olur ama ben (Eldarin'in site RP'lerinin uzantısı olanlar hariç) devam edip 2 seferden uzun olan oyun görmedim, neredeyse 3 senedir filan msn kullanıyorum... Siz düşünün...

Saygılarımla...
Türklider...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Darkgnome wrote:MSNde oynamanın bazı avantajları da bulunmakta. Ã?rneğin arka fonun değiştirilmesi ile atmosferde değişim sağlanabilir, yazılarda her NPCye verilen farklı bir renk ile de kimin konuştuğu oyunculara daha kolay aktarılabilir. Ayrı açılan pencereler sayesinde gizlice yapılan işler belirtilir. Spotlerı tutmayanların haberi olmaz tutanların da kendilerine göre gizlice yapma şansları olur. Hatta spotların tutup tut madığını bilmeyen bir hırsız karakter hırsızlığın gerçek zevkini çıkartabilir. :D

Zar konusunda da web kamera ile atılan zarlar gösterilebilir. Ancak sanırm birden fazla kişiyle konuşurken bu özelliği açamıyorsun. Program bulup indirmek daha mantıklı aslında. Ancak şunu belirteyim bunun kendi kendine zar atmaktan çokta bir farkı olmaz.

Bence en önemlisi sıralamanın nasıl verileceğidir. Yani birileri aralarında konuşmaya
bunlar zaten masaüstünde olabilen şeyler başka odaya gidip devam edilebiliyor yani avantaj degil olması gerekenler....genel olarak bakarsanız msnden oyunmu? aşırı gereksiz, özellikle kalabalıksanız derim :)
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Türklider wrote:Devamlılık sorununu halledersen olur ama ben (Eldarin'in site RP'lerinin uzantısı olanlar hariç) devam edip 2 seferden uzun olan oyun görmedim.

Saygılarımla...
2' yi aşmışlığım olmuştu 8)
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Shevarash wrote:
Darkgnome wrote:MSNde oynamanın bazı avantajları da bulunmakta. Ã?rneğin arka fonun değiştirilmesi ile atmosferde değişim sağlanabilir, yazılarda her NPCye verilen farklı bir renk ile de kimin konuştuğu oyunculara daha kolay aktarılabilir. Ayrı açılan pencereler sayesinde gizlice yapılan işler belirtilir. Spotlerı tutmayanların haberi olmaz tutanların da kendilerine göre gizlice yapma şansları olur. Hatta spotların tutup tut madığını bilmeyen bir hırsız karakter hırsızlığın gerçek zevkini çıkartabilir. :D

bunlar zaten masaüstünde olabilen şeyler başka odaya gidip devam edilebiliyor yani avantaj degil olması gerekenler....genel olarak bakarsanız msnden oyunmu? aşırı gereksiz, özellikle kalabalıksanız derim :)
Aslında evet. Olması gerekenler bunlar. Ancak odalar farklı renklere boyanıpta arkada savaş havası verilemiyor. Düşündümde ne güzel olurdu öyle olsa. Avantaj demiyeyim ama yapılması güzelleştirecek diyeyim o zaman. Her zaman toplanma imkanı olmadığında MSN son çare oluyor işte.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

bilgisayar ekranına bakarak çok keyifli olmaz hibi geliyo ,,,

ayrıca mesela karakterin bi diplomasisi vardır diyelim oyun içinde sizdd e konuşmadaki sestonlarınıza dikkat edersiniz msn de buda mümkün değil.

oturup bi masaya oynamak gibisi yok bence yani karşımda bi düşman varsa saldırırken gözlerinin içine bakmak korkusunu hissetmek isterim

ama isteyen oynar , ben tercih etmem
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Tabi ki gerçek FRP gibi olmaz
Hatta online frp'nin sıkıcı ve karmaşık olacağını bilmeme rağmen yinede FRP oynayamamaktan iyidir o yüzden istiyorum.. çok kötü durumdayım anlayın yaw :P

MSN Plus eklentileri içinde zar programı veya onun gibi bi eklentiye rastlayamadım bulan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Tamam bi arkadaş bulmuş MSN plus sitesinden acaip de faydalı bişiy frp oynamak da şart deil o zar programını kullanarak muabbet esnasında birbirimize Charisma check fln atıyoruz acaip zevkli oluo tavsiye ehuehueaeu
Post Reply