Sizi en çok hayalkırıklığına uğratan film
Sizi en çok hayalkırıklığına uğratan film
Heralde herkesin izlemek istediği ve sonra izleyipte hayal kırıklığına uğradığı filmiler vardır.
Benim en çok hayalkırıklığına uğradığım film ilk dnd filmiydi.EVT arkdaşlar sizlerinde hayal kırıklıklarını duymak isterim.
Benim en çok hayalkırıklığına uğradığım film ilk dnd filmiydi.EVT arkdaşlar sizlerinde hayal kırıklıklarını duymak isterim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
Sturm_Ardeth
- Kullanıcı

-
Chade_Fallstar
- Kullanıcı

-
mefistofeles
- Kullanıcı

Uçan karıncalar buraya da yavaş yavaş doluyor.
Neden ki acep???
NOT: Başlığı Konu Ötesi Serbest Kürsü ye taşıyorum.
Bilgilerinize...
Neden ki acep???
NOT: Başlığı Konu Ötesi Serbest Kürsü ye taşıyorum.
Bilgilerinize...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Sanırım herkesin bir D&D hayal kırıklığı var.
Her türlü süper kahraman filminde de aynı hayalkırıklığını yaşadım.
Fantastik filmlerin gözlerden çok hayal gücüne hitab etmesi gerektiğini birilerinin yapımcılara anlatması lazım.
Her türlü süper kahraman filminde de aynı hayalkırıklığını yaşadım.
Fantastik filmlerin gözlerden çok hayal gücüne hitab etmesi gerektiğini birilerinin yapımcılara anlatması lazım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Regin of Fire
Birde bir animasyon festivaline gitmiştik çek cumhuriyetleri animasyon festivaliydi sanırım her animasyonu bir diğerinden kötü ve amaçsızdı *hıh*
aklıma gelmiyor şu an ama filimden kaçsakmı dediğim oldu 1-2 tane daha.
Birde bir animasyon festivaline gitmiştik çek cumhuriyetleri animasyon festivaliydi sanırım her animasyonu bir diğerinden kötü ve amaçsızdı *hıh*
aklıma gelmiyor şu an ama filimden kaçsakmı dediğim oldu 1-2 tane daha.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
-
Logan
- Kullanıcı

Dünyalar savaşı...
o yönetmenden öle bir filim beklemezdim...
Kötü bir filim olması aksine süper iğrençti..
konu biraz daha güzel olsada...
olmamış..
o yönetmenden öle bir filim beklemezdim...
Kötü bir filim olması aksine süper iğrençti..
konu biraz daha güzel olsada...
olmamış..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
dunyalar savasi.baba ben ona gercek savas gormeye gittim duygusal cikti.hem ayrica 1 dakika icinde uzaylilar tam egemenken dunyaya, olduler.bana kalirsa adam senaryo yazmaya usenmis.bakteriler uzaylilari yoketti(zayif noktalarini bulduk ustlerine hapsurun
).bi de uzayli filmlerinin geleneksel guc kalkani olayi yok mu.nefret ediyorum
.yani bi karsilikli savas olayi yasatmadilar yahu.hani gene guclu olsunlar ama o kalkan varken dovus olmuyo.onlar yeniyo kalkan bi sekilde dusunce birden biz yeniyoruz hep.
neyse bi de harry potter serileri sinirlendirdi.adamlar yalnizca gosteris olmasini saglamislar.herhangi bir mantik bagintisi yok.2. bolumde yapmadii buyuden dolayi suclaniyor 3.bolumde yataginin icinde (evde) isik buyusu yapiyor.sonra 3.bolumde sirf pelerini belli olsun diye harrynin "gizilice"
yurumesini seyrettik 5 10 kisiyi devirdi.
4. filmde ise beuzbatons okulu kizlardan durmstrangerkeklerden olusuyor.hehe yalnizlik cekiyolardir.ayrica o beuxbatons larin at arabasina deil okul 10 kisi sigmaz.
filmler baya mantiksiz kitapta duzgun verilsede.
neyse bi de harry potter serileri sinirlendirdi.adamlar yalnizca gosteris olmasini saglamislar.herhangi bir mantik bagintisi yok.2. bolumde yapmadii buyuden dolayi suclaniyor 3.bolumde yataginin icinde (evde) isik buyusu yapiyor.sonra 3.bolumde sirf pelerini belli olsun diye harrynin "gizilice"
4. filmde ise beuzbatons okulu kizlardan durmstrangerkeklerden olusuyor.hehe yalnizlik cekiyolardir.ayrica o beuxbatons larin at arabasina deil okul 10 kisi sigmaz.
filmler baya mantiksiz kitapta duzgun verilsede.
Diablo 1'in unutulmazları:
Hello my friend, Stay a while and listen(Cain The Elder)
I sense a soul searchs for his answers(Adria The Witch)
What ails you my friend(Peppin the healer)
Hi, What Can I do for you?(Rahmetli Griswold The Blacksmith)
Hello my friend, Stay a while and listen(Cain The Elder)
I sense a soul searchs for his answers(Adria The Witch)
What ails you my friend(Peppin the healer)
Hi, What Can I do for you?(Rahmetli Griswold The Blacksmith)
Sanırım Nightwatch dan çok şey beklemişim ama istediklerimin hiçbirisini vermedi.Gerçeten kötü denilebilecek bir filmdi.Sonra birçok uyarlama beni hayalkırıklığına uğratmıştı.
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
-
BrokenBlade
- Süresiz Banlanmıştır
Dragonfire wrote: Birde bir animasyon festivaline gitmiştik çek cumhuriyetleri animasyon festivaliydi sanırım her animasyonu bir diğerinden kötü ve amaçsızdı *hıh*
a.
O animasyon festivali değil İstanbul Film Festivalindeki animasyon bölümüydü,şansımıza çek cumhuriyeti vardı ve evet berbattı
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya