En sevdiğiniz Drow??

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bence eksikliği saflığından geliyor çok saf ya. Herşeye inanıyor.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

Post by galadlirim »

Aslında hem bi yandan çok kuşkucu da.Ama bir drow kuşkuculuğu yok yüzeyde yavaşça öğrendiği için bazı şeyleri..ama onu liriel yapanda bazen saf olması değilmi..liriel rulaz :)
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Bu konuda Jarlaxle en iyisi sanırım...
Hem bir Baenre Hemde Zaknafeini kılıç dövüşünde yenebilen bir şahsiyet ve ayrıca belli dereceye kadar gururu var. Her ne kadar düşman gibi gözükse de Drizzt ile çok benziyorlar birbirlerine farkları jarlaxle nin aynı zaknafein gibi bulunduğu ortamı kabullenmiş olması ve kendine göre şekillendirmek istemesi...
Woodland
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Woodland »

FaRaSTu wrote:Bu konuda Jarlaxle en iyisi sanırım...
Hem bir Baenre Hemde Zaknafeini kılıç dövüşünde yenebilen bir şahsiyet ve ayrıca belli dereceye kadar gururu var. Her ne kadar düşman gibi gözükse de Drizzt ile çok benziyorlar birbirlerine farkları jarlaxle nin aynı zaknafein gibi bulunduğu ortamı kabullenmiş olması ve kendine göre şekillendirmek istemesi...
Aslında kendini o ortama göre şekillendirmesi demek daha doğru olur. Drizzt bunu yapamadı, ne kendini o ortama uydurabileceğine, ne de o ortamı değiştirebileceğine inanmadığı için ayrıldı ve kendine uygun bir ortam aradı. Benim de tercihim Drizzt'ten yana, sonra Zaknafein ve Jarlaxle geliyor :D..
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bence en drow olan drow Jarlaxle en iyisi. WotC sanki ona bakarak Drowları yazmış. Karizma desen var. Ã?eviklik desen var. Zeka desen var. Ayrıca Lloth'u bence en iyi anlayan kişi kendisi. Yada şöyle söyleyeyim Lloth'a dahi kazık atarken onun emirlerini kullanabilen birisi. Drizzt kitaplarına gerçek zevkinide bence bu kişilik getirir. Onun bulunduğu bütün kitapları daha zevkli okumuşumdur. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Jarlaxel Zaknafein ile nezaman karşılaşıyor ve onu ne zaman yeniyor bana bunu bir açıklayıp kaynak gösterirmisiniz?
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

kristalin hizmetkarı (servant of shard) nda karşılaştıklarını yazıyor o da müsabaka değil idman gibi birşey ve sonucu yazmıyor. Ancak Zaknafein hiç bir zaman yenilmedi, bunu da romantikçe degil bilgilere göre söylüyorum...
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

ewt kristalin hizmetkarı kitabında Jarlaxle entreriyle drizzt hakkında konuşurken söylüyor galibaa bi şeyler olmuş kaza ile Jarlaxle öne geçmiş bi müsabakada fln o tür bi şeydi kitap yanımda olsa bakardım şayet deil bakınca söylerim
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

valla Drizzt bana aptal geliyor ve Salvatore amca da hep ayni konuyu kullaniyor(gruptaki elemanlar birisinin oldugune inaniyorlar). Benim icin en iyisi Pharaun ve Ryld ikilisiydi ama olecekler ne yazik ki.
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

biz burada henüz okumayanlar olabilir düşüncesiyle "spoliler içerir" yazarız bazı msglara hiç dikkatini çektimi :)
Demian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Demian »

ben yeniyim burda eger yanlis birsey yazdiysak afet
FaRaSTu
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FaRaSTu »

Drizzt de artık bana sıkıcı geliyor gurur gururda bi yere kadar be abicim herifte tanrılardan daha fazla gurur var yakında Salvatore dayı abarıp drizzt i tüm kolcuların ,iyi drowların tanrısı yaparsa hiç şaşırmam :PpP

O yüzden Jarlaxle yapı itibari ile daha gerçekçi ve bana daha yakın geliyor.

P.S. ya konu ile alakalı deil ama altına belirtmek istedim bu örümcek kraliçe savaşları serisinin orijinal versiyonlarını izmirde bulabileceğim bi yer var mı? Ã?evrimleri beklemekten sıkıldım artık! :P

Teşekkürler herkese!
To Live is To Die!
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

aslında bende drizzt sevmem ama site ikiye bölündü drizzt sevenler ve nefret edenler diye
ama sanırım haklılar asileri herkes seviyor...
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

kesinlikle jarlaxle
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

FaRaSTu wrote:Drizzt de artık bana sıkıcı geliyor gurur gururda bi yere kadar be abicim herifte tanrılardan daha fazla gurur var yakında Salvatore dayı abarıp drizzt i tüm kolcuların ,iyi drowların tanrısı yaparsa hiç şaşırmam :PpP

O yüzden Jarlaxle yapı itibari ile daha gerçekçi ve bana daha yakın geliyor.

P.S. ya konu ile alakalı deil ama altına belirtmek istedim bu örümcek kraliçe savaşları serisinin orijinal versiyonlarını izmirde bulabileceğim bi yer var mı? Ã?evrimleri beklemekten sıkıldım artık! :P

Teşekkürler herkese!
İyi drow tanrısı zaten var, üstelik babası tarafından torpilli Drizztin yerine geçmesi imkansız :)

onu bırakırsak kitapları izmirde alsancak-excalibur , tüm D&R mağazaları ve büyük kitapçılarda bulabilirsiniz.
Post Reply