Bir cüce ne zaman sakallarını titretir?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Bir cüce ne zaman sakallarını titretir?

Post by Sylvos »

Evet başlığın kendisi konuşuyor :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Yaa bu sakal titretme olayını bile ben yeni duyduım.Nasıl yani anlamadım?Kafamı karıştırdı...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sanırım sylvos bir cüce nezaman tabanları yağlar demekistemiş :wink: .
Sanırım bir cüce karşısında bir undead veya bir devil,demon tarzı bir yaratık görünce pek çok ırkın tırsacağı gibi tırsar ve mekanı terketmeyi tercih edebilir.Bu aslında o cücenin class'a da bağlı herhalde mesela bu cüce bir paladin se söylediklerimden kaçma olasılığı baya bir düşebilir.

Aslında kısacası bir insanın sıvaşacağı pek çok durumda bir cücede kaçar şu durumda kaçar veya şundan kaçar demek mümkün değil bence.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Wenom wrote:Sanırım sylvos bir cüce nezaman tabanları yağlar demekistemiş :wink: .
Sanırım bir cüce karşısında bir undead veya bir devil,demon tarzı bir yaratık görünce pek çok ırkın tırsacağı gibi tırsar ve mekanı terketmeyi tercih edebilir.Bu aslında o cücenin class'a da bağlı herhalde mesela bu cüce bir paladin se söylediklerimden kaçma olasılığı baya bir düşebilir.

Aslında kısacası bir insanın sıvaşacağı pek çok durumda bir cücede kaçar şu durumda kaçar veya şundan kaçar demek mümkün değil bence.

aslında belkide okuduğum kitaplardan kaldı bende bu herhalde yani bri cücenin savaştan kaçacağı tek durum çok sevdiği dostu yada ailesini filan kurtarmak için gibi olurmuş gibi geliyor bana ama tabi şuda varçoğu cüce yenemeyeceği düşmana zorunda kalmadıkça karşısına çıkmaz ama bir çıkarsa 8-J ....yalnışsam düzeltin
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Tabanları yağlamakla alakası yok abicim, yanlış yorumladın. Hem bir cüce pekte tırsacak durumda değildir. Yenemediği savaşa girmez, bunun için de kaçma gereği duymaz.

Cüce düşmanları mesaj atmasın :D . Sakal titretme olayını da siz bulun...
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bir cüce üşüdüğünde sakkalarını titretir. Bir cüce çok kızdığında sakallarını titretir.

Abi başlık kendi konuşmuyor sanki. Ama eğerki korku üşüme yada kızma değilse o zaman bir cüce ne zaman sakallarını keser gibi bir şey olabilir belki demek istediğin. Buda güzel bir soru olur.

Spoiler olmasın diye yazmıyorum kimdir falan diye ama bir cüce vardı kendi ırkdaşları ile savaşmanın yanlış olduğunu düşünüyordu ancak kralı savaşmasını istiyordu. O da kralına uyarak cüce ırkdaşları ile savaşıyordu ama yaptığı sonunda onursuz olduğunu anlatmak için sakallarını kesiyordu. Diğer cücelerede bir şeyleri anlatmaya çalışıyordu.

Birde bir cüce sakalları canlanıpta onu boğmaya çalıştığında ilk çnce onlarla anlaşmaya çalışır(e kolay değil tabii) ve anlaşamazsada sakallarını keser.

Yukarıdakilerden başka aklıma gelmedi. Sakaları ttreme lafını doğru yorumlamamış bile olabilirim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Darkgnome wrote:Bir cüce üşüdüğünde sakkalarını titretir. Bir cüce çok kızdığında sakallarını titretir.

Abi başlık kendi konuşmuyor sanki. Ama eğerki korku üşüme yada kızma değilse o zaman bir cüce ne zaman sakallarını keser gibi bir şey olabilir belki demek istediğin. Buda güzel bir soru olur.

Spoiler olmasın diye yazmıyorum kimdir falan diye ama bir cüce vardı kendi ırkdaşları ile savaşmanın yanlış olduğunu düşünüyordu ancak kralı savaşmasını istiyordu. O da kralına uyarak cüce ırkdaşları ile savaşıyordu ama yaptığı sonunda onursuz olduğunu anlatmak için sakallarını kesiyordu. Diğer cücelerede bir şeyleri anlatmaya çalışıyordu.

Birde bir cüce sakalları canlanıpta onu boğmaya çalıştığında ilk çnce onlarla anlaşmaya çalışır(e kolay değil tabii) ve anlaşamazsada sakallarını keser.

Yukarıdakilerden başka aklıma gelmedi. Sakaları ttreme lafını doğru yorumlamamış bile olabilirim.
İşte cüce düşmanı gnom kardeşimiz damlamış :D . Cüce düşmanları mesaj atmasın demiştik ama neyse.
Dediğin hikaye ikizlerin savaşı kitabındaydı.
Good work! Dediklerin, bir cücenin sakal titretmesine uygun hislerdir. Korku hariç. Bir cüce hiç korkmaz :P
Ã?dülümüz ise; bir adet mitral armor :D . Evet başka fikiri olan arkadaşlar lütfen belirtin :) .
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

benim anladığım cidiye alması gereken bi durum olduğunu anlamasını kastetmiş sanırım sylvos valla cücelerin pek az zamanda ciddiyetten uzaklaştıuklarını düşünmüşümdür ama cüce ciddiyeti diğer sınıflara hep biraz komik görünmüştür

nasıl bi durum diyosan bence karşısında düşmanı olan bi elf bi de ork gördüğünde acaba hangisini daha önce biçsem diye düşünürken sakalları titreyebilir. çünkü konu okadar gergin ki cüce bile bunu dışa yansıtır gibi geliyo
Artex_Croma
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artex_Croma »

belki elektirik çarptığında?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Cilveli bir keçi gördüğünde,

Yahut cilveli keçimiz, delikanlı cüceye kur yaptığında :D ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yok abi yaw yanlış anlama hemen cüce düşmanlığım fln yok severim kerataları sevimli bir ırk :D .Evt Eldarinin mantığı güzel aşık olunca veya birisi kur yapınca titretebilir sakalları :).Yada Artex'in dediği gibi elektirkte çarpmış olabilir veya başka biyey :D .Aslında nalları dikmek gibi bişeyde olabilir sakalları titretmek :twisted: onada benziyor aslında :) .

şu konuyada deyinmeden edemicem arkadaşlar eyer bir cüce bir elf ve orc'u savaşırken görürse emin olunki elfle birlik olup orc a dalacaktır.Cüceler elfleri sevmez ama orcları hiç sevmez herzaman için bir cüce bir orc'u bir elf ten daha büyük bir tehtit olarak görür :wink: .
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Wenom wrote:Yada Artex'in dediği gibi elektirkte çarpmış olabilir veya başka biyey :D .Aslında nalları dikmek gibi bişeyde olabilir sakalları titretmek :twisted: onada benziyor aslında :) .
İkisi de beklenilen türden bir cevap değil :roll:
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Bence cücenin sakallarının titremesi çok kızmış ve hüzünlenmiş bir duygu karmaşası içinde ve buna sebep olan kişinin son göreceği türden bir görüntü gibi geliyor bana. Mesela iyi bir savaşçı olan cücemiz seferden döner ve karısının tecavüz kanlar içindeki edilmiş cesedini görür. Kimin yaptığını çok iyi biliyordur ve baltasını sapını kırmak istercesine sıkarken bir anlığına sakalları titrer ve bunu yapan orcun kafasını 5 km. öteye fırlatırken orcun gördüğü son görüntü bu olur.
Benim tahminim bu. Bir çeşit hüzün deyimi gibi geliyorcücenin sakallarının titremesi. Eğer bir bilmeceyse Hırsız loncaasında bilmeceker bölümü var, oraya yazabilirsin.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Sanırım sylvos birisi bu değişi çözene kadar meraktan kırılmamızı istiyor :D .

Pekala şöylede olabilir cücenin biri çok değerli ince bir işçiliğe sahip bir zümrüt veya elmas bulur bu zerafet ve güzellik karşısında cücemiz adeta büyülenir sakalları titrer.

Umarım busefer bilmişimdir sylvos :) .
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Bi yerleri titretmek bana ölümü hatırlattı. hani kurbalar ölünce titretti kuyruğunu derler.benim aklıma o geldi. Burdan yol çıkarak bir cüceni kafasına abaraba düşse kamon düşse, karşıyaka-içğli-egekent dolmuşu düşse, tır düşse ölür sanırım. Yada korsanlar eline karaleke versin olmadı en önemli ve kesin ölümün yaşanacağı olay bir hırsıza şekil yapsın. :P
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Post Reply