---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

logan wrote:YA Hadi acamiler.. bide benimkini tahlil edin...

Ahh findor ah... nerdesin acemilere bıraktın işiii :D
sitede bi acami olarak hemen zıplıyorum

logan snin avatar şiş yereine dumanı tüten bi kılıç taşıyan bi matador a bnziyo :D
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Chade' in avatarı....Çok acayip.Boyle her duyguyu yansıtıyo.daha çok soyut kavram telaşı içine girmiş bir çzzerin saçma sapan hayal dünyasından çıkma bir resim :twisted:
10 üzerinden 7.
Darkgnome o avatarı benden buldun, Stanlley Kubrick tir kendisi.Oyle bir adamı gnom yaptın, ne diyim ben sana.
10 üzerinden 9

Logan ınki için en güzel yorumu arteks(türkçede x diye bir harf yok.he mi kıroma cığım) adlı arkadaşımız yapmıştı : "ışın kılıncı ve (kalkan için ne demişti unuttum) kalkanıyla tam bir ceday veya Jedi.
10 üzerinden 9
Sitede en güsel avatarı Beckett(Krayns) adlı vatandaşta görmüşümdür ben hep.Özellikle Ring' deki sahneden araklanmış avatar.şimdiki ketçap yimeyi çok seven bir canlı..
10 üzerinden 9. :twisted:

10 üzerinden 10'u sadece ben hakederim.
:twisted:
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

logan wrote:YA Hadi acamiler.. bide benimkini tahlil edin...

Ahh findor ah... nerdesin acemilere bıraktın işiii :D

Image

Efsane yavaş yavaş geri dönüyor ve acemileri devri bitiyor :)
Logan Yılların şarap misali eskittiçe değerlenen savaşçısı :)
BEn seni ay lav yu fakat avatarına gelince durum biraz değişiyor...

Çok Artistik bir hava içeriyor. Elindeki kılıç ve barındırdığı aura ise bam bamşa güçleri barındırdığına bir işaret ama sevmedim ben pek fazla
hani kişiliğini çok severim o ayrı ama avatarını sevmedim içki masalarından arkadaşım benim Ã?ptüm :D

--------------------------------------------------------
findor wrote:Image

Çok ortalık ve eski bir avatar genelde siteye gelen ve mage yani wizard oynatmak isteyen herkes en başta bunu kullanır bende bu gruba dahildim :)
---------------------------------------------------------
Pis acemi Ã?ık dışarı Ã?ıkkkkkkkkkkkkk,
Açık renkli bişeyler kullan avatarında hiç bişe belli olmuo
-----------------------------------------------------------
Broken üstad :)
iskeletimsi bi avatar pek hoş durmuş severim böle şeyleri renk seçimlerin güzel devamını bekliorum pek yazasım yok kusura bakma :)
------------------------------------------------------------
findor wrote:
sylvos wrote:Image
KraynS wrote:Arkadaşımbide benim tahlilimi yaparmısın,neler düşünüyosun bir öğreneyim?? :wink:
Senin avatarın pekte fena birşey değil aslında..Ama sanırım bu bir death knighte benziyor.Altındaki atın beyaz olmasıda beni çok şaşırttı :D ..
avatarın karakterini yansıtmasa bile bence pekte kötü bir avatar değil.

Image
Koca Kafalı İri yapılı sevdiğim cüce :D muahahuaha
bu kadar yeter :D
-----------------------------------------------------------
findor wrote:
Darkgnome wrote:Brokenblade: Senin avatar konuşuyor abi adeta. Hatta ne dediğinide söyleyeyim.

"Tavus kuşuyum beeeen! Tavus kuşuuuu. Ulu tavus kuşunun en büyük rahibi benim. Bana güçlerini bahşet ulu tavus kuşuuuu!" :P

Tas: Daha önce 2 kişinin daha aynı resmini kullandığı Raistlin Majere. Etekleri tutuşmuş sanırım. Yakında kaçmaya başlar. Artistik çekecem diye kendi bulunduğu yeri de yakmış Nasrettin hoca misali. :P

Chade_Fallstar: Senin avatar sanki sisler içinden hiçbirşey çıkmamış g,ibi duruyor. Biraz daha dikkatli bakınca orada peştemal gibi bişeyler de dikkatinin çekiyor. Sonra sanki alevler içinden çıkmış bir elf avatarı gibi geliyor bana. Ancak sanki teknolojik bir dünyada yaşayan elflerin savaş avatarı gibi. İlginç. :D
Image
Kelini Çok Sevdim :)
Baba büyüksün saygılar...

Arka arkaya atmış olduğunuz mesajlar birleştirilmiştir.// Moderatör.
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

findor wrote:Koca Kafalı İri yapılı sevdiğim cüce :D muahahuaha
bu kadar yeter :D
Kardeşim, yorum yap demedim ki :D
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

1. sayfayı oku istek yap yada yapma yazı yazan herkesin avatarını yorumlayabilirim :)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ahh logan gelmiş. Zaten sen benim o avatar hakkındaki yorumumu biliyorsun ama birde cümle alem duysun :D

Arkasında hedef tahtası taşıyan şövalye. Fazla yaşamaz arkasında hedef tahtası taşırken. Tamda 12'de duruyor. Vurmak istemeyenin bile vurası gelir. :P

Findorn çok ayıp ettin. Onca meziyetim varken, sen kelimi gösterdin. :P

Sylvos: Cüce, vehala cüce. Bir ara değişmişti ama tekrar cüceye döndü. Sen bırakamayacaksın bu cüceyi anlaşılan.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Varya gerçekten sinirimi bozdunuz bende değiştiridim avatar ın allah ı bunu yorumlayın ben siteye her gelenin mağe olmak için seçtiği avatarı seçecem ha tamam kırdınız kalbimi bıraktım güzelim avatar ı bunu yorumlayın bakalım allahım ağlamak istiyorum bu nasıl kader yaaa
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Chade_Fallstar wrote:
Chade_Fallstar: Senin avatar sanki sisler içinden hiçbirşey çıkmamış g,ibi duruyor. Biraz daha dikkatli bakınca orada peştemal gibi bişeyler de dikkatinin çekiyor. Sonra sanki alevler içinden çıkmış bir elf avatarı gibi geliyor bana. Ancak sanki teknolojik bir dünyada yaşayan elflerin savaş avatarı gibi. İlginç.
şimdi bu avatarı al darkgnom kaydat bilgisayarına bi zoom yap gerçei gör :P
Zoom yapınca daha ecüş bücüş bişey oldu inanki. Ama ben onun ne resmi olduğunu bildiğim için öyle söyledim. Warhammer 40.000'de elflerin savaş avatarı o. Bir elfi ateşler içine canlı canlı göndererek çağırma ayini var hatta.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

tas wrote:Varya gerçekten sinirimi bozdunuz bende değiştiridim avatar ın allah ı bunu yorumlayın ben siteye her gelenin mağe olmak için seçtiği avatarı seçecem ha tamam kırdınız kalbimi bıraktım güzelim avatar ı bunu yorumlayın bakalım allahım ağlamak istiyorum bu nasıl kader yaaa

Abovv.Kafayı yemiş.

He Tas Çok güzel senin Avatar çok hoş.Adeta hayatımın manası.

10 üzerinden 2(Fizikten de,teoremlerden de Einstein de nefret ediyorum)
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

O görüdüğüm yazı E=mc2 ise o eksik bir formül biliyorsun herhalde. Pek çom durumda diğer bilşenler "0" olduğu için genel tabir olarak kullanılıyor.

Yani anlayacağın senin avatarın ekzik bir avatar. :P
Eskisi ka
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

dark gnom avatarım ın noolduğunu bn biliyorum sadece öööle arkasında pelerin gibi deeeşik bi şeyler var deince bnde al yakınlaştır noolduğunu görürsün dedim :P ama snin avatar manyak darkgnom snin cevap attığüın başlıkları açınca gözüme ışık yansıyo kelinden :twisted:
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

O avatarı ben ona yolladımmmmmmm, benden aldı onu, Onu övmeyin beni övün lan.

Bu arada Sitede en hoşuma giden avatardan bahsetmek istiyorum:

Kendimin avatarı.içinde her türlü şeyi görebilirsiniz. :twisted:
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Darkgnome wrote:O görüdüğüm yazı E=mc2 ise o eksik bir formül biliyorsun herhalde. Pek çom durumda diğer bilşenler "0" olduğu için genel tabir olarak kullanılıyor.

Yani anlayacağın senin avatarın ekzik bir avatar. :P
sevgili bilge insan dark gnome şimdi bu formül eksik olabilir haklısın bu einstein in kendi el yazısı hem görecelilik için çalışmalarından alınmış.Tabiki formül bu kadar basit değil ama bu kendi çalışmalrından alınmış bir kesit bunuda beğenmediniz tamam gene değiştiricem siz beğenene kadar.........Beni sizler var ettiniz
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Bune ya batırdınız başlığı sohbet yeri değil burası !!!!!!!!!!!!!!!!
Taş 1. sayfadaki ilk mesajıma bak avatarları nasıl eleştireceğim yazıyor !
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Chade_Fallstar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chade_Fallstar »

findor wrote:Bune ya batırdınız başlığı sohbet yeri değil burası !!!!!!!!!!!!!!!!
TAş 1. sayfadaki ilk mesajıma bak avatarları nasıl eleştireceğim yazıyor !
:P
Evet bu başlıkta avatar tahlilinden sonra isim tahlilidemi yapsak ne :-P tas olum sn avatardan sonra ismide deiştir oda bi alay noktası hasine geliyo
Post Reply