RP ye LÖP diye atlamak ???
RP ye LÖP diye atlamak ???
PARDON yeminer abinin sitede nasıl oyun oynanır? linkine baktımda orda bitane paladini örnek vermiş tapınağa giriyo falan peki bende löp diye forumlara atlayabilirmiyim yoksa birinden izin mi alıcam lütfen yardım
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
-
Logan
- Kullanıcı

Ã?nce...karekterini hazırlayıp löp diye gireceğin oyunun yada tapınağın sorumlusuna yani dm vermelisin...
sonra löp eyer oyun dolu değilse oyuna gire bilirsin...
sonra löp eyer oyun dolu değilse oyuna gire bilirsin...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Tapınak bölümünün altındaki herhangi bir mabedin rp sine hemen katılabilirsin.Tabi önce sistem hakkında bilgin yoksa bilgi al,oku,öğren ve öyle löp diye dal.Yoksa çabuk löplerler seni. 
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Sanırım Anderonun RP alanı(diyar ötesi) altında Zümrüt gözyaşlarında bir yer boşalmıştı. Anderoya sor bakalım. Kuralları biraz farklı ona göre.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
mefistofeles
- Kullanıcı

Baba benden sana bir tavsiye findorun olduğu bir rp ye lööp diye dalma kızıyor not ben yaşadım ordan biliyorum ayrıca ki beni dm de biliyordu neyse bak içimde kalmış haberim yokmuş ya açıklıyorum o günden beri ezikliğini hissediyorum offf offffDarkgnome wrote:Sanırım Anderonun RP alanı(diyar ötesi) altında Zümrüt gözyaşlarında bir yer boşalmıştı. Anderoya sor bakalım. Kuralları biraz farklı ona göre.
Özülme bea. Oraya DM izin vermişse ben bile karakter yaratır gider dalarım. DMye bakar olay. Hiç bir oyuncununda sen ne arıyon lan burada biz oynayacaz bir tek demeye hakkı yok.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
mefistofeles
- Kullanıcı