RP ye LÖP diye atlamak ???

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Post Reply
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

RP ye LÖP diye atlamak ???

Post by dark lord »

PARDON yeminer abinin sitede nasıl oyun oynanır? linkine baktımda orda bitane paladini örnek vermiş tapınağa giriyo falan peki bende löp diye forumlara atlayabilirmiyim yoksa birinden izin mi alıcam lütfen yardım
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ã?nce...karekterini hazırlayıp löp diye gireceğin oyunun yada tapınağın sorumlusuna yani dm vermelisin...

sonra löp eyer oyun dolu değilse oyuna gire bilirsin...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

PEki boş olan bi rp söler misin ve rp diyar dışında dm olmak için adminlerden yrdım isteniyormu
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Tapınak bölümünün altındaki herhangi bir mabedin rp sine hemen katılabilirsin.Tabi önce sistem hakkında bilgin yoksa bilgi al,oku,öğren ve öyle löp diye dal.Yoksa çabuk löplerler seni. :wink:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sanırım Anderonun RP alanı(diyar ötesi) altında Zümrüt gözyaşlarında bir yer boşalmıştı. Anderoya sor bakalım. Kuralları biraz farklı ona göre.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Darkgnome wrote:Sanırım Anderonun RP alanı(diyar ötesi) altında Zümrüt gözyaşlarında bir yer boşalmıştı. Anderoya sor bakalım. Kuralları biraz farklı ona göre.
Baba benden sana bir tavsiye findorun olduğu bir rp ye lööp diye dalma kızıyor not ben yaşadım ordan biliyorum ayrıca ki beni dm de biliyordu neyse bak içimde kalmış haberim yokmuş ya açıklıyorum o günden beri ezikliğini hissediyorum offf offff
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Özülme bea. Oraya DM izin vermişse ben bile karakter yaratır gider dalarım. DMye bakar olay. Hiç bir oyuncununda sen ne arıyon lan burada biz oynayacaz bir tek demeye hakkı yok.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

nasıl üzülmeyeyim ama findor un hakkını yemeyelim sonra kızar bana onunda haberi yokmuşondan efelenmiş ama desteğin için sağol kardeşim frpworld olmasa nasıl geçirirdim ben o zor günleri
Post Reply