Uzun yıllar geçmişti kendi diyarından ayrıldığından beri şimdi hiç bilmediği bir diyarın içindeydi daha adını bile bilmiyordu ama engin kudretli büyücülerin burada bir yerde toplandığını biliyordu sadece nerede toplandıklarını bilmiyordu . Ama kendine ve hislerine güveniyordu genç büyücü .Bir ormana girdikten sonra önünde ulu bir binanın yükseldiğini gördü.Büyücülerin nerede toplandığını anlamıştı bu önünde yükselen ulu büyücülük kulesinde .Çok heyecanlanmıştı .Normalde sabırsız olan genç Ender biraz tereddüt
ettikten sonra kendi kendine
-Hadi Ender uzun zaman ardığın şeyi burada büyücülük kulesinde bulabilirsin .Gücü Ender gücü hep bunu aradın ve bir fırsat geçti eline ilerlemelisin
diyep koşar adımlarla büyük çelikten kapıya doğru ilerledi ve kendinden emince kapıya vurdu ses yankılandı ve kapı açıldı ama o daha hiçbirşey göremedi
Not: Karakterim hazır engin büyücülerden biribana yardım etsin lütfen rp ye katılmak için ve rp hakkında bana bilgi verirse sevinirim msnden konuşa biliriz
Ender ve büyücü kulesi
Ender ve büyücü kulesi
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam