Sonsuz Güneşin Koruyucuları Hakkında
Abicim ne doyumsuz adamsın beah
. İlla 50-100 kişi olacaz haa
.
Birde dm açısından düşün, 15 kişiyi birden yönlendirmeyi.
Azı eksiği karıştırma, her türlü hallderiz biz
.
Birde dm açısından düşün, 15 kişiyi birden yönlendirmeyi.
Azı eksiği karıştırma, her türlü hallderiz biz
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Neyse efendim, oyunu başlattım. İlk sayfayı açınca hepinizden sağlam küfürler bekliyorum.
Wicked_One ve Mertcane ne karakter kağıdı yolladılar ne de herhangi bir iletişime geçtiler. Daha başalamadan çıkarttım karakterlerini.
Karakter kağıtlarını göndermeyenler, hadi hadi sallanmayın siz de.
Wicked_One ve Mertcane ne karakter kağıdı yolladılar ne de herhangi bir iletişime geçtiler. Daha başalamadan çıkarttım karakterlerini.
Karakter kağıtlarını göndermeyenler, hadi hadi sallanmayın siz de.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Evet girişi dün ğlen saatlerinde okumuştum. RPG doyurucu bir prologue girişi ile başladı, umarım beklentileri karşılayacak düzeyde devam eder. DM e ve tüm oyunculara başarılar diliyorum.
Necros şayet Finrod(Osiris) te birkaç gün içinde RPG de kendini belli etmezse onun karakterini de oyundan çıkar. Bana kendisi için karakter yaratmamı istedikten sonra hiç ortalarda gözükmedi çünkü.
Oyuna katılacak bir oyuncu olarak diğer arkadaşlara ufakta bir tavsiyede blnmak istiyorm.
Oyuna 15 kişi katılmış, ve oyunun kendisi de olabildiğice aktif bir şekilde ilerleyecek. Bunun için RP yapmaktan kendinizi uzak tutmayın. DM in attığı her mesaja sizi ilgilendiren bir nokta bulunyorsa mtlaka ama mtlaka cevap verin.Bu sizi hem oyuna ve karaktere bağlar, hemde arada kaybolup gitmezsiniz. O yüzden Roleplay yapmaktan çekinmeyin derim.
Kudret avuçlarımızda olsun dostlar...
Herkese bol RP li günler...
Necros şayet Finrod(Osiris) te birkaç gün içinde RPG de kendini belli etmezse onun karakterini de oyundan çıkar. Bana kendisi için karakter yaratmamı istedikten sonra hiç ortalarda gözükmedi çünkü.
Oyuna katılacak bir oyuncu olarak diğer arkadaşlara ufakta bir tavsiyede blnmak istiyorm.
Oyuna 15 kişi katılmış, ve oyunun kendisi de olabildiğice aktif bir şekilde ilerleyecek. Bunun için RP yapmaktan kendinizi uzak tutmayın. DM in attığı her mesaja sizi ilgilendiren bir nokta bulunyorsa mtlaka ama mtlaka cevap verin.Bu sizi hem oyuna ve karaktere bağlar, hemde arada kaybolup gitmezsiniz. O yüzden Roleplay yapmaktan çekinmeyin derim.
Kudret avuçlarımızda olsun dostlar...
Herkese bol RP li günler...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Prologue'a epey ekleme yaptım sen okudukta sonra. Sonunu acele yazmıştım biliyorsun
Finrod için de planım o zaten. Eğer ses çıkartmazsa gidici.
Perşembe başlatacağım demiştim, turu cumartesi döndürecektim. Ama dün geç saatte açtığım için cuma, yani bugün başlamış sayıyorum. Tur pazar günü dönecektir. (Tabi oyuncular daha erken bitirirse daha erken döndürürüm.)
Finrod için de planım o zaten. Eğer ses çıkartmazsa gidici.
Perşembe başlatacağım demiştim, turu cumartesi döndürecektim. Ama dün geç saatte açtığım için cuma, yani bugün başlamış sayıyorum. Tur pazar günü dönecektir. (Tabi oyuncular daha erken bitirirse daha erken döndürürüm.)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Evet Dm imizinde belirttiği gibi rp başlamış vaziyette herkezin ilk rplerini heyecanla bekliyor ve atılanları ise anında okuyorum..Bakalım sonumuz ne olacak..Onkasabada hayat bulunacakmı..V'ladhek in bir hain oldugu doğrumu..Eldarin ne zaman ortalıgı dagıtacak
Rın rırırırırırıınnnn

Rın rırırırırırıınnnn
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Arkadaşlar ne o aranızda konuşmaya başlamışsınız. Bi aranıza geleyim acısını çıkaracam sizden. Varsa yoksa baykuşumla konuşacam. Hatta şimdi bir olay olsun yine baykuşumla konuşacam. Habire onunla konuşacam. Zaten kimse beni sevmiyor.
Bu arada bu 10 kasaba lanetli arkadaşar. İki kere geldim buraya. İksinde de aracım yere çakıldı. İleride birde kalabalık görmüşüm umarım küçük çocuklar değildirler. Geçen sefer aracımı kurtardım, bu sefre parçalandı, geçen sefer çocuklardan canımı zor kurtardım bu sefer ne olur bilemem.
Bu arada bu 10 kasaba lanetli arkadaşar. İki kere geldim buraya. İksinde de aracım yere çakıldı. İleride birde kalabalık görmüşüm umarım küçük çocuklar değildirler. Geçen sefer aracımı kurtardım, bu sefre parçalandı, geçen sefer çocuklardan canımı zor kurtardım bu sefer ne olur bilemem.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Logan
- Kullanıcı

ABi ne Kim ne kaos tan cıkılmış gibi yazılmış...
Ben nerden geldim nasıl kimle geldim onun hakında da bir bilgi verilmemiş zaten 2 satrı bir şey yapılmış...
Anlamadım...
şimid hepimiz aynı yerdemiyiz giriş rp lerimi yapılıyor...
Okumak zaman aldı bide toplıyamadım ...
biri bana açıklasın lütfen...
Ben nerden geldim nasıl kimle geldim onun hakında da bir bilgi verilmemiş zaten 2 satrı bir şey yapılmış...
Anlamadım...
şimid hepimiz aynı yerdemiyiz giriş rp lerimi yapılıyor...
Okumak zaman aldı bide toplıyamadım ...
biri bana açıklasın lütfen...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Gorath wrote:Giriş Rp si gerçekten çok iyi arkadaşlarNecros'u bu konuda tebrik etmek lazım. Ellerine sağlık Necro
Bu şövalyeler gene çok gevezelik ediyorlar
Aaa bak ayıp oluyor... zaten eski logan olsaydı sus be kadın sen...
bakanın karısı bile ayrı masada yemek yiyor git sende evde iş yap der 2 tane çakardım
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF