---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Barabus seninki de güzel olmuş.

Peki bu avatarla vermek istediğin mesaj nedir. :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

barabus avatarını sola benimkini sağa koyarsanız birbirine saldırmak üzere olan 2 kişiyi gibi duruyor...

Ama hikayelerinde sırt sırda dövüşen 2 kişi ler...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

bi avatar tahlili de ben istiyorum, lütfen?...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Zanetmiyorsam 2 mizde meleğiz ha..:D

Güzel arkadna görünüş ve gün doğumu ile süslenmiş...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

logan wrote:Zanetmiyorsam 2 mizde meleğiz ha..:D

Güzel arkadna görünüş ve gün doğumu ile süslenmiş...
Olm o zannetmiyorsam degil yanılmıyorsam olmayacakmıydı..Naapmışsın yahu ilahi berk gene öldürdün türkçeyi :lol:
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Arkadaşlar isteğiniz üzere avatarımı değiştirdim
ismimi beğenmediniz tas tım mefistotales oldum
Tipimi beğenmediniz estetik ameliyat oldum
Cinsiyetimi beğenmediniz kadın oldum artık bir şey bulursanız siteyi yakarım haberiniz olsun
şİmdi benim yeni isim ve avatar ı bir tahlil edin bakalım
Horcoel_Baator
Seçilmiş Savaşçı

Post by Horcoel_Baator »

Abi ismi bilerek yazdırmışsındır da herhalde benim bildigim o isim Mephistopheles idi..

Avatar da bu şahsiyete benzemiş ama ha..şeytan adına ruh alıp satarmış gibi bakışları var maşşallah maşşallah... tütütü :P
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

walla berk sakıncası yoksa ewet biraz meleğim... ama abi senin kanatlar bi acayip... kanata benzetemedim walla ilk bakınca... sonra sonra anladım...
kanatmış...
findor sen yapmıycaksan avatar tahlilimi ben yapıyım mı????
izin wermiyosan da kopya veriyim; bu resim benim çizdiklerime daha çok benzedii için seçtim :D
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Cinsiyetimi beğenmediniz kadın oldum
:|
Abi ismi bilerek yazdırmışsındır da herhalde benim bildigim o isim Mephistopheles idi..
+1
Avatar da bu şahsiyete benzemiş ama ha..şeytan adına ruh alıp satarmış gibi bakışları var maşşallah maşşallah... tütütü
Nick ile uyumlu olmuş işte. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

mefistotales wrote:Arkadaşlar isteğiniz üzere avatarımı değiştirdim
ismimi beğenmediniz tas tım mefistotales oldum
Tipimi beğenmediniz estetik ameliyat oldum
Cinsiyetimi beğenmediniz kadın oldum artık bir şey bulursanız siteyi yakarım haberiniz olsun
şİmdi benim yeni isim ve avatar ı bir tahlil edin bakalım
Kısaca mephisto sanırım bir dilde şeytan demekti. Yanına hikayeler anlamında "tales" koyorsanız "mephisto tales" yani "şeytan hikayeleri" gibi bir anlama geliyor. Aslında çok güzel olur isim böyle, sen hiç değiştirme derim, hatta bilerek yaptığından çok feci şekilde abartı şüpheleniyoum.

felix_felis: Avatara gelelim. Bence senin bu resimden çıkarılabildiğim fikir senin megalomanyak olduğun. "Herşeyin üstünde bir ben varım" dermiş gibi sütünun üstüne çıkmışın. Ayrıca güneşin önüne geçmişsin ve bizim manzarayı engellemişsin, buda senin düşüncesiz olduğunu gösteriyor. Elinde bir mızrak var, vahşet düşkünü olduğunu anlamına geliyor. Üstünde de bir don giymişin sadece buda senin kendi vücudunun fetişisti ve hadi neyse... ani sen megalomanyak, düşüncesiz, vahşet düşkünü, ..... birisin :P

(Alınmaca olmasın şaka yaptım. Arkadaşı yanlış tanımayalım, arkadaşta beni yanlış tanımasın.)

Necrossta gelmiş. Çok tipsiz bir avatarın var. Heleki RPlerde DM olduğunda ard arda mesaj atıyorsun ve ben bu suratı defalarca kere görmek zorunuda kalıyorum ya sende benim tipsiz avatarımı rüyanda göresin inşallah. (Bu avatarım tipsiz değil, birde tipsiz avatarım vardı bilen bilir.)

Ooooooooo! Horkoel de gelimiş. Ne verimli bir gün yaşıyoruz. Horkoel o adamın hali nedir öyle. Sanki acıların çocuğu gibi diz çökmüş. Atını kaybetmiş şövalyeye dönmüşün. Ama resim hakkaten güzel. Bir ayağa kalksa çok karizma bir şövalye olacak sanki. Ama ben şövalyeleri sevmem!
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

valla ne diyim darkgnome dostum herhalde dosta güven düşmana korku veriyorum :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

felix_felis wrote:walla berk sakıncası yoksa ewet biraz meleğim... ama abi senin kanatlar bi acayip... kanata benzetemedim walla ilk bakınca... sonra sonra anladım...
kanatmış...
findor sen yapmıycaksan avatar tahlilimi ben yapıyım mı????
izin wermiyosan da kopya veriyim; bu resim benim çizdiklerime daha çok benzedii için seçtim :D

ya benim kanatlar savaşçı meleği kandı senin gibi masum bir meleğin kanadadı değil o yüzden...

Ayrı eten horcocum (Kutay) sözlükte zannetmiyorsam anlamına bir bak cümle güzel ve doğru br şey...

Bu arada ben sana ne öğretmiştim Hiç bir şeyin önünde eyilmiyeceksin...
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yeni avatarımıda yorumlarmısınız arkadaşlar :wink: .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

birilerini korkutmaya çalışan bi hortlak gibi seninki venom...

darkgnome un avatarı çok yerinde olmuş :).. amcamın kim olduğunu bilmiyorum ama çok şey görmüş geçirmiş kaçın kurrası gibi bakıyo... forumlarda çok şeye mantıklı açıklamalar getiren gnome a uymuş :)..

necros büyünün son demindeki bi büyücü yüzü... kötü bi karakterin varsa gayet yerinde psiko bi bakışı da var ....

logan.. half celestial paladin dediğin bu mu yoksa... şekil olarak güzel duruyo bayağı... duvara afiş yapılacak türden bir şey :)..

Horcoel de acı çekmekte olan bi savaşçı... daha çok kendisiyle olan bi iç savaşı kaybetmiş ya da içten acı çekiyomuş gibi duruyo...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

Dostum "scythe" bide benimkine bir yorum alabilirmiyim lütfen.. :wink:
" Let My Heart Go "
Post Reply