Felix_Felis: Anime çizgifilmlerin sahnelerine benziyor. Ama bakıyorum bakıyorum özel bir mana çıkartamıyorum. Seni tanımamamdan kaynaklanan bir şey olsa gerek. Mesela Horcoel acıların savaşçısını oynadığından ona bu avatarı yakıştırıyorum. Yada Logan'ın karakterleri sürekli öldüğünden sırtında bomba patlamış şövalyeyide anlayabiliyorum (

).
Görüntü itibari ile çok çarpıcı bir resim değil gibi geliyor. Güzel bir resim dikkat çekiyor ama çarpıcı değil. Sanırım biraz fazlaca huzur içeriyor. İstediğin o huzur duygusunu vermekse, başarmışsın.
Wenom: Çok güzel olmuş gerçekten, adınlada ölçüşmüş. Baktıkça örümcek adam geliyor aklıma nedense. Oradaki bir çizimmi acaba? Ancak sanırım oynadığın karakter iyi idi. RPlerde avatar yazdıklarını dengeliyor. en azından benim yaptığım gibi imzana küçük bir karakter resmi koymanı tavsiye ederim.
Scyte: Çok uzun zamandır sanırım bu avatarı kullanıyordun. aslında yorum gerek olacağını sanmıyorum o sebeple. Ama yinede söyleyeyim bu avatar senin avatarın gerçekten. İleride değiştirmek istersen ancak buna benzeyen ama daha renki, canlı bir avatar alırsın diye düşünüyorum. Yalnız birde şunu dene benze. Siyahlarla beyazların yerini değiştir. Siyah bir alalnda beyaz olduğunda daha güzel olabilir.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka