yalnız kalınca ilk neyi dusunursunuz

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

felix_felis wrote:şu sıralar yanlız kaldığımda neden yaşadığımı düşünüyorum... neden varım gibi şeyler... bi de benim şu sınav noolcak... başarabilecek miyim... falan...
da ben kazanamam sınavı yaaa...hiç çalışmıyom... :?
çalışamıyorum :!: :!: :!:
çok felaket bi durum... ama hiç yoktan hacı ömer tarman istiyom... ama abim de bi istese...
off ya bak yine yalnız kaldım kafam bunlara takılıyo...
napcam ben bu sınawı ya...
öff...
Ã?niversite sınavından bahsettiğini düşünüyorum. Hatlıysam özür dilerim.

Ã?niversiteye girmek için çok çalışırsan kazandığında da çok çalışman gerekecek. Ã?niversite sınavına az çalışırsan girdiğin yerde yine çok çalışman gerekecek. İnan bana o sınavla bir yeri elbet kazanıyorsun. Bende senin gibi çalışmadım yüzüklerin efendisi ve ejderha mızrğını bitirdim çalışırmış gibi yaparak. şu bakımdan için rahat olabilir kazandığın yerede senin gibi çalışmadan kazanmış insanlar girmiş olacak. Ã?evrende senin gibi insanlar olacak yane. :D

Ã?oğunlukla nasıl daha iyi teknolojiler üretilebileceğini, nereden nasıl daha çok tasarruf edilebileceğini, Eskişehirde arkadaşlarımın ne yaptığını, nasıl iyi bir kural sistemi yazabileceğimi ve ileride ne olacağımı düşünürüm.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

yok beee...
ne üniversitesi yaaa... :?
kardeşim ben daha 14üme yeni gircem...
ne bahtsızım beeeen...
keşke oks illetinden kurtulmuş olsam, darkgnome yaaa...
ben daha yeni stresle tanışıyorum ne diosun sennn....
üff yaaa...
iyi ki hayatımda frp war be kardeşim... olmuyo yoksa yaa....
ama öğütler böyle de işe yarar gibi...
öğütleri hiç sewmesem de :D
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Ã?niversiade da kanadalı bir yüzücü kız ayarlamıştım aslında diving di de neyse kısaca yüzücü işte ben onu ayarlamıştım tam bir şeyler olucakken gitmişti kızla evlenip yabancı diyarlara gitmeyi filan planlıyordum yalnız kalınca hep o güzel kızı ve kendi salaklığımı düşünüyorum
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

valla uzun zamandır nevizade ye gidip geberene kadar içmeyi düşünüyorum ve bunu sadece yalnızken değil de ortam kalabalıkken de düşünüyorum ... şu an samsundayım ve 1-2 hafta içersinde istanbul da olacam ve ondan sonra artık düşünmeyecem , yapacam :twisted: :twisted: :twisted:

ama bunun dışında ne fotoğrafı çeksem diye düşünüyorum (amatör fotğrafçıyımda ) sergi planım var bi tane konu düşünüyorum bak bunu serbest kürsüye bi başlık olarak açacağım az sonra değerlendirmeleri bekliyorum

bide düşünmek değil ama şu lanet olası okulda kurtulduğum günün hayalini kuruyorum :( :( :( :(
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ben bu aralar cid cidi nereler yanlış yaptığımı ve bilince olduğum yanlışları tartıyorum...

felix_felis

hacıömer benim evin 5 apt altında...
müdürle konuşurum alır senii..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

saol walla logan ama o kadar kolay olmuyo war ya...
o anadolu lisesine o kadar kolay girilir mi be...
ööfff...
çalışmadan olmuyo yaaaaa :!: :!: :!:
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Anadolu Lisesine çalışmadan girilebileceğine pek inanmıyorum... Ã?yle çok çok çalışmak gerekmeyebilir belki ama önemli olan kendini ve durumunu bilmek... Kendini kandırmamak ne kadar çalışman gerektiğini anlamak... Çalışmayan Frpworldlülere çok kızıyorum. Özellikle birisi var ki kendini biliyor. Geçen senelerde benimde derslerim kötü idi ama bu sene düzelttim gibi. Arkadaşlar gelecekle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için mutlaka çalışmanız gerekir iyi ki de öyle yoksa hayalini gerçekleştirmek bu kadar güzel olmazdı.. LGS ve Ã?SS ile ilgili sorularınızı da Konu Ötesi Serbest Kürsü de çekinmeden sorun... Biraz deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Yalnız kalınca ne düşünürüm... O kadar düşündüğüm şey oluyor ki... Yalnızlık derken fiziksel yalnızlık yani odada veya evde o an kimsenin olmaması ise ödevlerimi yapmayı ertesi gün veya haftaki sınavı mektupta arkadaşıma ne yazacağımı izlediğim filmin sonunu ve benzer pek çok şeyi düşünebilirim. Ama bazen hafif paranoyakça korkular da duyduğum oluyor. Ã?ocukken çok fazlaydı ama hala var ve bi defa düşünmeye başlayınca aklımdan çıkartmak zor oluyor.

Bir süre için etrafımda konuşacak düşünce ve duygularımı paylaşacak kimse olmadığı zamanda.... aslında bu biraz boğulma benzeri bir his, nasıl insan nefes alma ihtiyacı duyarsa o an da birisine ihtiyaç duyuyor. Genelde bu durumda aklıma ilk gelen o an yanımda olmayan arkadaşlarım ve ailem olur. Onları paylaştıklarımızı paylaşamadıklarımızı, bazen beni kızdıran anları düşünürüm.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

ya abi yapmayın yaaa...
of tamam çalışıyom...
ama olmuyo...
ya bişi sorcam; 423 puan nasıl... bnm anadolu lisesine girilir di mi?
bu arada bni yalnız bırakmayn kardeşim...
çünkü bu sıralar yalnız kaldıımda bütün yaşıtlarım gbi ölümü düşünüyorum...
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Gitti kanadalı hatun offffffff offffffff
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

işte hayat böyle bişey her zaman zorluklarla karşılaşacaksın onlarla boğuşursan herkes sana vay be cesurdu denedi başardı yada ne yazık ki başaramadı diyecek

yada korkup kaçacaksın ve herkes sana korkak diyecek seçim senin felix_felis

ama kaçmak için ölmek doğru bi yol değil senin bi de ailen var

ayrıca ben olsam ölmek için en az 35 i beklerdim en azından bi yarısını görmek lazım ,,

baktın hala kötü o zaman istediğini yap tutana aşkolsun :D :D :D :D şaka şaka daha lgs ye hazırlanıyosan daha çok yolun var acele etme boşver ben dahil benim ilk senede üniversiteyi kazanmış bi sürü arkadaşım var

bazen toplanıp ne kadar salak olduğumuzdan bahsediyoruz önemli değil yani sınavları kazanıp kazanmamak hikaye hepsi ama neyse göreceksin zaten
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

logan wrote:vala bu arlar yanlız kaldıgımda sadece eski kız arkadaşımlar geçirdimiz günleri düşünüyorum
yeni erkek arkadaşı ile aynı şeyleri yaptını hayal ederk bir hışımla buluştumuz mekanlarda onları arıyorum...

bne kız arkımı istiyorum
ben salagım niye ayrıldım ondan
Koçum benim sana katılıyorum eski kız arkadaları alan erkekler ölsün
Gitti güzelim kanadalı
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Felix Barbus ikinize de yakıştıramadım doğrusu.. Ã?ncelikle Felix ne demek olmuyor... Yazılarını okuduğum kadarı ile zeki çocuksun olmuyorsa bir nedeni vardır. Bunun ne olduğunu bulmaya çalış. Yapamasan başaramasan bile sonuna kadar savaşmadan pes edilir mi? Onun da ötesinde önemli olan başarman mı başarmak için mücadele etmek mi? Başarmak için elinden geleni yaptıktan sonra oraya girdim buraya giremedim diye kafanı niye takıyorsun.. Ulaşmak istedikleri için mücadele edenler için ne kadar yenilgi alırlarsa alsınlar her zaman hedeflerine gitmek için bir yol vardır.

Barabus ne demek ölmek için 35 i beklerdim.. Sanırım iyi niyetle yazmışsın ama abi böyle bir şeyi düşünmek de sağlıklı değil bence. Ben yaşayacak bir günüm bile olsa ve yaşamımın geri kalanı acı içinde geçmiş bile olsa o bir günü de sonuna kadar yaşamak isterdim. Arkadaşlar pes etmeniz umutsuzluğa kapılmanız doğal bir şey ama bu duyguyla yüzleşip onunla mücadele edebilecek güç hepinizde var.

Bu tip düşüncelerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim arkadaşlar ama sizin burada yazdığınızdan daha güçlü olduğunuza da inanıyorum göreyim sizi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

aman abi yanlış anlaşılmasın ben yazdıklarımın espri olduğunu anlarsınız diye ummuştum ben de insanın kendisini öldürmesinin saçma ve yapılmaması gereken bişey olduğuna inanıyorum benim o senin dikkatini çeken yerden yazdıklarımı tamamen geyik herhalde kimse "ulan ben 35 oldum hayatta kötü gitti , barabus da 35 e kadar bişey olmadıysa bundan sonra da olmaz demiş" deyip kendini atmaz bi yerden aşağı

yoksa atar mı?? :lol: :lol: :lol: :lol:

ozaman şöyle diyelim

arkadaşlar siz bana bakmayın ben saçmalarım arada bir bazende geyik yaparken ölçüyü kaçırabiliyorum :D :D :D :D :D

bide hepsi geyik değil zaten bak " yani sınavları kazanıp kazanmamak hikaye hepsi ama neyse göreceksin zaten " bunuda ben demişim ve bence iyi demişim hayatı bişeylere endeksli yaşamamak lazım mutlaka herşeyin istediğimiz gibi olması güzel ama olmayadabilir
ve olgunluk da başaramadığımız bi işi başarmak için daha çok çalışmak gerektiğini bilmektir :wink:
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Ölmeyi düşünmek... esasında bi kaçış ölmek bir kaçıştır...
Güçsüzlerin yapacağı bir şeydir...

SEvgilim ayrıldı bende öliiyim bari... Kız gitmiş yenisin bulmuş o eski sevgilin yenisi bual biliyorsa sende bulursun...
kızmı Erkemi yok ya...

Yok parasızım işim yok öliyim... Çalış para kazan... ne biliyim gerçekten para kazanmak isteyen her şeyi yapar...

Biraz güçlü olan ölmek istemez...
n e bu ya ölmek sitiyorum geyiği...
hayata bir şey başaramadınız diye ölmek... he sanki çok şey değişecek...
yine başarısız olacaksınız...

Kınıyorum tüm ölmek isteyenleri... Ã?özümsüz sorun yokur arkaşlar...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Firble wrote:Anadolu Lisesine çalışmadan girilebileceğine pek inanmıyorum... Ã?yle çok çok çalışmak gerekmeyebilir belki ama önemli olan kendini ve durumunu bilmek... Kendini kandırmamak ne kadar çalışman gerektiğini anlamak... Çalışmayan Frpworldlülere çok kızıyorum. Özellikle birisi var ki kendini biliyor. Geçen senelerde benimde derslerim kötü idi ama bu sene düzelttim gibi. Arkadaşlar gelecekle ilgili hayallerinizi gerçekleştirmek için mutlaka çalışmanız gerekir iyi ki de öyle yoksa hayalini gerçekleştirmek bu kadar güzel olmazdı.. LGS ve Ã?SS ile ilgili sorularınızı da Konu Ötesi Serbest Kürsü de çekinmeden sorun... Biraz deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Bu konuda sonuna firble'ı destekliyorum. Hem sitede hem dışarda destekliyorum :). Hatta bazen çalışmaya sevketmek için insanları biraz zorlamış da olabiliriz ama herşey iyiliğiniz için :)

Ã?ss ve Lgsyi ne küçük görün ne gözünüzde büyütün. Küçümsemeyin çünkü geleceğiniz belirlenecek. Hayatınıza yol çizecek. Gözünüzde büyütmeyin çünkü neredeyse hep aynı sprular geliyor. Ã?oğu sorunun rakamları değişip değişip üzerinize sanılnıyor. Hem; onca kişiyle yarışıyorsunuz ama onların çoğuyla aslında yarışmıyorsunuz.

Bu arada Anadolu Lisesine çalışmadan girilebilir. Ama Anadolu Lisesi vardır Anadolu Lisesi vardır. Siz en iyisi çalışın ;)

Ölmek mevzusuna gelince: ölmek berki karşılaşabileceğimiz en gerçek şeylerden biri ama ölmeyi istemek biraz fazlaca karamsar bi düşünce. Dikkat edin ölümü hep ölümden uzakta olanlar ister fakat ölümün kıyısında olan deli gibi yaşamayı ister. Hayatın anlamanız için sizi çöllere sürmesini beklemeyin. Kendinizi hayata bağlayacak şeyler bulun ama hiçbirine hayatın anlamını yüklemeyin çünkü birgün o da gidebilir. Ve bir filmden alıntı: "Ne istediğinize dikkat edin. Ã?ünkü gerçek olabilir"
Biraz fazlaca ak sakallı dede gibi konuştum ama kusuruma bakmayın. Sadece kendi felsefemi aktarmak istedim...

Nihayetinde ana konuya dönersek:
GEnelde yaptıklarımı düşünürüm ne kadar iyi yaptığımı düşünürüm. Canımı sıkan birşey varsa ters olan şeyleri yeniden gözden geçiririm. Bazen kendi kendime gaza gelip bazı kararlar alırım. Ã?arpıcı kararlar.... Ã?öğu zaman uygulayamayacağımı bildiğimden hemen vazgeçerim. Aslında gerçekten ihtiyacım olan durumlar dışında yalnız kalmak bana yaramaz. Ã?ünkü paronayalarım iyice azar kendimi korkutan senaryolar üretebilirim. ve tabii ki herkes gibi hayal kurarım...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply