ARAYIş (HAKKINDA)

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Locked
Andero
Seçilmiş Savaşçı

ARAYIş (HAKKINDA)

Post by Andero »

--> Sadece Kaos, Katliam, Savaş Tapınağı'ndaki Apocalypse inananları içindir.

--> Kural sistemi D&D 3,5 Edition'dır.

--> Karakterler üzerinde insiyatif GM'dedir. Karakteriniz ölebilir, sakat kalabilir ya da GM tarafından yönlendirilebilir.

--> Grup dışı hareket edilmemesi şiddetle önerilir.

--> Efla ve Oren oyunun kesin karakterleri olup diğer kaos inananlarından oyunu sıklıkla takip edebileceğine inanan (gecikme için maksimum sınır 3 gün olmak üzere) ve katılmak isteyenlerin adlarını burada belirtmeleri gerekmektedir.

--> Oyun epik bir oyun olacaktır. Elinize bir çok artifact geçecektir. Karakter kağıtlarınız oyun başlamadan revize edilecektir.

--> Oyun sonunda en düşük oyuncu levelinin 9 olacağı tahmin edilmektedir. (Ustalık sınavını verenler için 12)

--> Oyun Kaos Tapınağı'ndaki kurtarış RP'si olup tapınaktaki düzenlemeler tamamlandığında başlayacaktır.

İyi eğlenceler dilerim...
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Ben varım.hellfire ile işim bitince direk uçacam yanına.Bir emirelinin yeri komutanının yanıdır :P
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Bende varım..Adım Dafnet...
dark lord
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dark lord »

Bende varım adım Tearon .Irkımızı falan şimdi söleye bilirmiyim yoksa başka bir yoldan mı yapcaz ve biraz bilgi verebilir misin ve oyun ne zaman başlayacak
Raistlin:Geçmişin efendisi sensin şimdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmişinde efendisi olcam.Ben, geçmişin ve şimdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
BrokenBlade
Süresiz Banlanmıştır

Post by BrokenBlade »

Keşiş Bloodlight tapınağın hizmetinde....
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Oren_Dautry »

Morien de burda...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Raziel D'Nosferatt da Apocalypse e hizmet etmek için hazır...
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

SAymışsınız ama ben de söyleyeyim. Efla yı da sayın
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Razier_Zauvir ve Darklord RP'ye katılma hakkını kazanmak için http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... &start=555 linkinden site kuralları doğrultusunda D&D 3.5 edition a göre karakterlerini yaparak tapınak rplerine katılmak ve legion of the damned a katılmak zorundadırlar. RP ye site içi karakterlerinizle katılacaksınız.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

karakter kağıdı kime?????????
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Andero' ya genelde DMlere yollanır...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

şu anda Kıyamet yaklaştıkça ve diyarın üst düzey karakterleri bunun hakkında bilgiler edindikçe kendilerini ve kendileri için anlam ifade eden şeyleri korumak için yollar arıyorlar. şu anda Oren, Andero ve Efla kıyamet konusunda bilgi sahibi ve tapınağı kurtulmayı planlıyorlar. Andero yakında tapınaktan ayrılacak. Oren ve Efla'nın başlatacağı Kaos Tapınağı'nın kurtarılışı ile birlikte RP başlayacak. Ben bunun için tahmini 1 haftalık bir zaman geçecektir diye düşünüyorum.
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Pandemiom'a geldim yanlızım ve üşüyorum :P .Hellfire 15hp ile kaçtı elimizden ona moralim bozuk biraz.Olsun önemli değil ben aradığımı buldum :twisted: .Haydi mabed hızlanın ve gelin artık gurbet elde durmak koydu bana.

Taşıyın kandan ve ateşden yapılmış mabedimizi bu soğuk diyara...
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Efla'nın denemesine başlayışıyla sanırım tapınak pandemonium'a yakında taşınacak ve RP başlayacak. Bana pandemoniumdaki yerinle ilgili bilgiler aktarabilirsen sevinirim Beckett. (Word'de yazıp mailime atabilirsin)
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Xeyna_Inferno »

Beni unutmayın ... Tabi benim karakterim ölmediyse :(( lvl 9 dum en son ama ölmediysek uzun zamandır yoktum...
İsim : Xeyna Inferno
Irk : İnsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
Yönelim : Choatic Evil
Locked