Warcraft - Son Bekçi

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Warcraft - Son Bekçi

Post by pyros »

Evet arkadaşlar ilk okuyan hemen koşup buraya yorumlarını yazsın
bekliyorum...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Başlık açılmış fakat kimse okumamış sanırım. Geçen arkadaşta rastladım hemen ödünç aldım ve bitirdim. Hoş bir kitap yani okunabilitesi var. Fakat öyle ahım şahım da değil. Vakit geçirmek için ideal...
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Fingolfin'e katılıyorum. Aslında medivh'i seven benim gibi birini biraz daha fazla sarabilirdi. Bilemiyorum. Sonunu anlamak için biraz uğraştım. Yine de alınıp okunabilecek bir kitap.
Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Bencede harika bir kitap,inanılmaz güzel...Khadgarla konuşmalar harika kum saati olayı falan...İsteyenle Warcraft2 yi oynasın içinde herşey var bu arada bende bütün warcraft diyarının tarihi var(Kaldoreiler,Night Elfler ;))
Jacta alea est.
tifileray
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tifileray »

Arkadaşlar ben 5-6 ay önce bitirdim tüm üçlemeyi harika bişi hele 3. kitaptaki şey harikaydı kulenin alt kısımdaki yansıması o bölümü 5- 10 kere okudum yani :lol:

Ona sarılıyım mı?
Thibbledorf Pwent
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Ben daha çok serinin ikinci kitabını beğendim. 'Büyük şef'ti sanırım. Thrall'in hayatını anlatan kısım. Bu arada serinin 3 değişik yazar tarafından yazılmış olması son derece ilgi çekici bir özellik.
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Thrall'i anlatan bolum cok iyidi,özellikle Durnholdeyi yıkması falan...
Jacta alea est.
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ben en çok 1. kitabın son bölümünü sevdim ama 3. kıtabı sonuna dogu olan yer orasıda guzeldi ama 1 bayağ iyiydi şu fırtına çekiçleri falan tabi medivh te ii ama olsun bence en güzeli veressa :) :)
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Son Bekci yi okumadim biraz spoiler verebilirmisiniz?
Lloth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lloth »

Medivh annesinden bekçilik görevini alıyor.
Fakat doğumundan beri içinde Sargeas(yanlış yazmış olabilirim) adlı kudretli bir iblisinde varlığını taşıyor.Bunun sonucunda bekçiliğin verdiği gücü de kullanarak orcları Azeroth a getirecek bir kapı açıyor.Tabiki bunları yaparken Alliance tarafında gözüküyor.
Bunu yanına çıraklık amacıyla gelen bir büyücü farkediyor ve ona karşı Medivhin eski arkadaşlarıyla karşı koymasını okuyoruz.
Gerçekten güzel bir kitap ama 2. kitap çok daha anlamlıydı.
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sturm_Ardeth »

ben daha okuma fırsatım olmadı ve görmedim de doğrusu. bana kitabın tam adını ve nerden çıktığını yazarsanız sevinirim ?
" Let My Heart Go "
Wilibald
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wilibald »

ne kadar başlık eskimiş olsada yazmadan edemedim bence 3. kitap vasatı aşamıyor serinin en güzel kitabı Büyük şef ilk kitap adı Ejderhanın Günü ydü sanıyorum idare eder ama 3. yü beğendim diyemicem
<div>I said no... Cause sometimes is good to be human</div><br>
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Evt son bekçi için çok iyi bir kitap diyemeyiz ama war craft'ın tarihi konusunda bişeyler öğrenmek isteyenler için iyi bir kitap war craft'ın başlangıcı olan en önemli kilit noktada bu 3. kitapta veriliyor orc lar azeroth'a nasıl geldi,nasıl getirildi işte bu kitap bu sorunun cevabını veriyor öncelikle.Yani kitabın anlatımı ve sürükleyiciliği bir dragon lance veya ravenloft gibi değil.

Açıkçası bende en çok 2. kitabı beyendim 2. kitapta anlatılan olaylar yıllar önce (1999 sanırım) bir anime olarak billizard tarafından orjinal war craft II ile beraber veriliyordu.Bir kaç dakikalık demosunu izlemiştim onun gerçektende harikaydı.Bulan olursa izlesin tavsiye ederim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

bende bir zaman önce okudum - evet çok iyi bir kitap değil, en azından Thrallın öyküsü kadar iyi değil ama kötü de degil. Ayrıca arkadaşın da dedigi gibi Warcraft dünyası için çok kritik olayları konu alıyor ve bu dünyayı sevenlerin kesin okumaları gerekli....
Gwindor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gwindor »

Warcraft'ın oyunlarında geçen olayların tekrar anlatılması mı kitap yoksa apayrı birşeymi? Azeroth'u da öğrenmem lazım benim sırf o yüzden okuyacağım..
Post Reply