Diyarın Cüceleri

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

findor gücüne ve anılarımıza saygım var ancak bu salonda cücelere ayrılmış olan bu mekanda bu uzun kulaklı kibirinden bile büyük laflar eder buna seyirci kalcağımı sanıyorsan yanılıyorsun büyücü
Grunlore_Warhammer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Grunlore_Warhammer »

doru abı hem ben bı kere bıle onların elf kardeslıgı konularına bı kere bıle bısı yazmadım yada kavga falan etmedım enalıs ne hakla bole bıse yapıon ki sen ya :!:
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

(hocam burda hafiften bi rp ortamı dönüyo içine ediyon ha biaz daha rpsel konuşsan)
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Ah, benim cüce dostlarım! (Kardeşlerim diyemiyorum çünkü cüce değilim.) Bana bir kök birası getir hemen garson! Arkadaşlarım, az önce o sivri kulaklı, kibirli, kendilerini bilmez, o kadar uzakları görürken bir adım önlerini göremez, o mahlukat, o ahmak ötesi ahmak yaratıkların yanındayım! O kelimeyi, onların ırkının adını verdikleri, o üç harfli, midemi bulandıran o kelimeyi söylemesem de kimden bahsettiğimi anladınız!

Bir Gimli diyorlar, bir Bruenor diyorlar, bir yandan da oklarını salladıkları gibi sallaya sallaya gidiyorlardı. Neymiş Gimli dayanamamış önündekini kestirmiş, neymiş Bruneor aslında ona buna veriyormuş! Peh, cin masalları! Büyücü bozuntuları! Reorx'un sakalı adına!

Bu lanet olası yaratıklara artık bir ders verme zamanı geldi!
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

kardeşlerim daha şimdi gördüm kendi baltamı hazırlıyordum....
ben Viceroy Haldor Goraxe her türlü kavgada, her türlü mutlulukta ve keder yanınızdayım...
o tüysüzlere kim olduğumuzu gösterme zamanı geldi.... onlar ormanda şiş yapma zamanı geldi... :twisted: :twisted: :twisted:
bireşin ey yoldaslar birleşin şunları keselim....
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

Moradin'in çekici adıyla !!!,Dugmaren Brightmantle'ın bilgisi yanınızda olsun!

Her boyutta bir ikizimiz var...Bir boyutta insan bir gezginiz,bir diğerinde yarı-elf bir ozan.
İşte bu boyuttan seslenirken,ikizim Tugmar adına,çift başlı balta-çekiç-kargı silahım 'Uslandırıcı' 'yı kutsa!
...ve Brightmantle'ın işlenmeye hazır kitabını ,Yalnız Kurt Elric'in Limbosunda bile, bilgi ve macerayla dolduracağıma,

And içerim...

Kutbiltunga'nın ruh ikizi Tugmar Taşkitap...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Arada ırkıma ve tanrıçama da yapılan bazı hakaretler görüyorum.Sizi uyarayım efendi cüce,bu sarfettiğin laflar senin boyunu :twisted: aşıyor.Kuzenlerime hakaret etmeye devam edebilirsiniz bu öfkeniz hoşuma gitti...
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

çık dışarı drow.... bu salonda yerin yok... tüysüzlere olan nefretim hoşuma gitsede burası sadece Moradin'in çocuklarına ait bir salondur... o yüzden git...
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Sylvos
Seçilmiş Savaşçı

Post by Sylvos »

Eheh. İstese de giremezki zaten. Kolay mı cüce mekanını basmak öyle. Yedirmem ulan salonumuzu kimseye :lol:
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
Selkinemus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Selkinemus »

Heyt buldunuz erkek drowu ezin bakayım..Getirtmeyin şimdi duergar müttefikim Thendas'ı :twisted:
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

evil bir drow olarak cüceleri sewerim işimize çok yayrlar,onlara hakaret eden karşısında kaos mabedinin güçlü drowu Krayns'ı karşısında bulur...akıllı olun genç drowlar...Ã?yle mekanda artislik yapmayınnnnnnnn :P
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Cüce aşığı bir drow HaH! Güldürme beni Krayns, Sen kendi soyunu bile sevmessin cücelerimi seveceksin? Hatta belkide kendine güzel favorileri olan bir bayan cücede ayarlarsın :twisted: haha!( bu güzeldi kabul et).Hadi tamam duergar lardan iyi köle olur ama bu yüzey cücelerin den cacık olmaz özellikle tanrıça Lloth a hakaret edenlerden. :twisted: .
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

Heyt cüce biraderleri, kıyametin ayak seslerinde sizi temsil eden, usta Favored Soul of Calngeddin - Ransar Taşmiğfer`i izliyorsunuz değilmi ;) (biraz reklamımsı oldu ama orada iyi bir cüce portresi çizmeye çalıştım, cüce sevenlerin hoşuna gidebilir :) )
Beckett
Seçilmiş Savaşçı

Post by Beckett »

Raziel sen daha dişi annene hizmet etmek için dünyaya gelmeden ben Apocalypse'ye aşıktım ve onun için kan döküyordum.Yeniler biraz uslu durmalı ki eskidikleri zaman saygı görsünler...

Cücelere has bir yere gelipte laf atmak yanlışdır burası onların hanı diyarın drowları hanına git ve orda söyle sözünü.İstemediğimiz şeyleri başkalarına yapmayalım ki saygı duysunlar bize.

Yanında bir dişi :} ile cüce hanına girdiğinde sadece o kızıl gözlerini buluruz senden geriye.Bunlar seni burda param parça ederler :twisted:
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raziel_Zauvirr »

Merak etme drow, bilmem insan atalarının bir sözü vardır bilirmisin
-'' Akıl yaşta değil,baştadır . :twisted:
2.si ise ırkdaşım,hiç bir alt ırk benimle boy ölçüşemez.Sadece kölem olmayı hakeder. :twisted:
3.sü ise Cüceler seni de sevmiyor!!! :twisted: :twisted:
4. ve son olan ise Tanrıçama dil uzatan her varlık ezilmeyi hakeder. :twisted:

(bu sadece rp dir kimseyi aşşağılamak gibi bir niyetim yok eminim cüceler bunu anlamıştır.)
:wink:
Post Reply