Diyarın Cüceleri
-
Grunlore_Warhammer
- Kullanıcı

-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Ah, benim cüce dostlarım! (Kardeşlerim diyemiyorum çünkü cüce değilim.) Bana bir kök birası getir hemen garson! Arkadaşlarım, az önce o sivri kulaklı, kibirli, kendilerini bilmez, o kadar uzakları görürken bir adım önlerini göremez, o mahlukat, o ahmak ötesi ahmak yaratıkların yanındayım! O kelimeyi, onların ırkının adını verdikleri, o üç harfli, midemi bulandıran o kelimeyi söylemesem de kimden bahsettiğimi anladınız!
Bir Gimli diyorlar, bir Bruenor diyorlar, bir yandan da oklarını salladıkları gibi sallaya sallaya gidiyorlardı. Neymiş Gimli dayanamamış önündekini kestirmiş, neymiş Bruneor aslında ona buna veriyormuş! Peh, cin masalları! Büyücü bozuntuları! Reorx'un sakalı adına!
Bu lanet olası yaratıklara artık bir ders verme zamanı geldi!
Bir Gimli diyorlar, bir Bruenor diyorlar, bir yandan da oklarını salladıkları gibi sallaya sallaya gidiyorlardı. Neymiş Gimli dayanamamış önündekini kestirmiş, neymiş Bruneor aslında ona buna veriyormuş! Peh, cin masalları! Büyücü bozuntuları! Reorx'un sakalı adına!
Bu lanet olası yaratıklara artık bir ders verme zamanı geldi!
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

kardeşlerim daha şimdi gördüm kendi baltamı hazırlıyordum....
ben Viceroy Haldor Goraxe her türlü kavgada, her türlü mutlulukta ve keder yanınızdayım...
o tüysüzlere kim olduğumuzu gösterme zamanı geldi.... onlar ormanda şiş yapma zamanı geldi...
bireşin ey yoldaslar birleşin şunları keselim....
ben Viceroy Haldor Goraxe her türlü kavgada, her türlü mutlulukta ve keder yanınızdayım...
o tüysüzlere kim olduğumuzu gösterme zamanı geldi.... onlar ormanda şiş yapma zamanı geldi...
bireşin ey yoldaslar birleşin şunları keselim....
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

Moradin'in çekici adıyla !!!,Dugmaren Brightmantle'ın bilgisi yanınızda olsun!
Her boyutta bir ikizimiz var...Bir boyutta insan bir gezginiz,bir diğerinde yarı-elf bir ozan.
İşte bu boyuttan seslenirken,ikizim Tugmar adına,çift başlı balta-çekiç-kargı silahım 'Uslandırıcı' 'yı kutsa!
...ve Brightmantle'ın işlenmeye hazır kitabını ,Yalnız Kurt Elric'in Limbosunda bile, bilgi ve macerayla dolduracağıma,
And içerim...
Kutbiltunga'nın ruh ikizi Tugmar Taşkitap...
Her boyutta bir ikizimiz var...Bir boyutta insan bir gezginiz,bir diğerinde yarı-elf bir ozan.
İşte bu boyuttan seslenirken,ikizim Tugmar adına,çift başlı balta-çekiç-kargı silahım 'Uslandırıcı' 'yı kutsa!
...ve Brightmantle'ın işlenmeye hazır kitabını ,Yalnız Kurt Elric'in Limbosunda bile, bilgi ve macerayla dolduracağıma,
And içerim...
Kutbiltunga'nın ruh ikizi Tugmar Taşkitap...
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

-
Selkinemus
- Kullanıcı

evil bir drow olarak cüceleri sewerim işimize çok yayrlar,onlara hakaret eden karşısında kaos mabedinin güçlü drowu Krayns'ı karşısında bulur...akıllı olun genç drowlar...Ã?yle mekanda artislik yapmayınnnnnnnn 
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Cüce aşığı bir drow HaH! Güldürme beni Krayns, Sen kendi soyunu bile sevmessin cücelerimi seveceksin? Hatta belkide kendine güzel favorileri olan bir bayan cücede ayarlarsın
haha!( bu güzeldi kabul et).Hadi tamam duergar lardan iyi köle olur ama bu yüzey cücelerin den cacık olmaz özellikle tanrıça Lloth a hakaret edenlerden.
.
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.
Raziel sen daha dişi annene hizmet etmek için dünyaya gelmeden ben Apocalypse'ye aşıktım ve onun için kan döküyordum.Yeniler biraz uslu durmalı ki eskidikleri zaman saygı görsünler...
Cücelere has bir yere gelipte laf atmak yanlışdır burası onların hanı diyarın drowları hanına git ve orda söyle sözünü.İstemediğimiz şeyleri başkalarına yapmayalım ki saygı duysunlar bize.
Yanında bir dişi :} ile cüce hanına girdiğinde sadece o kızıl gözlerini buluruz senden geriye.Bunlar seni burda param parça ederler
Cücelere has bir yere gelipte laf atmak yanlışdır burası onların hanı diyarın drowları hanına git ve orda söyle sözünü.İstemediğimiz şeyleri başkalarına yapmayalım ki saygı duysunlar bize.
Yanında bir dişi :} ile cüce hanına girdiğinde sadece o kızıl gözlerini buluruz senden geriye.Bunlar seni burda param parça ederler
Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun...
-
Raziel_Zauvirr
- Kullanıcı

Merak etme drow, bilmem insan atalarının bir sözü vardır bilirmisin
-'' Akıl yaşta değil,baştadır .
2.si ise ırkdaşım,hiç bir alt ırk benimle boy ölçüşemez.Sadece kölem olmayı hakeder.
3.sü ise Cüceler seni de sevmiyor!!!
4. ve son olan ise Tanrıçama dil uzatan her varlık ezilmeyi hakeder.
(bu sadece rp dir kimseyi aşşağılamak gibi bir niyetim yok eminim cüceler bunu anlamıştır.)

-'' Akıl yaşta değil,baştadır .
2.si ise ırkdaşım,hiç bir alt ırk benimle boy ölçüşemez.Sadece kölem olmayı hakeder.
3.sü ise Cüceler seni de sevmiyor!!!
4. ve son olan ise Tanrıçama dil uzatan her varlık ezilmeyi hakeder.
(bu sadece rp dir kimseyi aşşağılamak gibi bir niyetim yok eminim cüceler bunu anlamıştır.)
Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust.