Öğrenci Halleri (Okul Anıları)

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Abicim Horcel sen takma müdüre falan bak ben de müdürle bir anımı anlatayım.

İlkokuldayım. Ancak annem de çalıştığından eve geç saatte gitmem erken saatte eden çıkmam gerekiyor. Çok değişik bir durum normalde servis çok erken geliyor falan denir benim durumumda servis geç geliyor diye sorun oluyor. Sonuçta ben müdüre servislik yapan arabada gidip gelmeye başladım . Sanırım dörüdüncü sınıf falandı üç de olabilir. Değişik bir anıydı geçekten.. Başlamadan önce şunu söyleyeyim müdürün arabasındaki tek çocuk olmak yeterince sıkıcı iken herkes servisine giderken arabaya binmek için müdürün çıkmasını beklemek işi daha da kötü yapıyordu. Adam müdür okuldan çıkmadan arabasını getirmiyordu . (okulun önündeki apartmandaydı. ) Ve ben bazen yarım saat kırk beş dakika bekliyordum.

Evet arkadaşlar bunlar giriş haklı ya da haksız yaptığım şeyin nedenini açıklıyor. Ama her şeyden önce adama salak gibi güveniyordum ki bu benim en büyük hatam olacaktı. Sorun müdür geç çıktığı konusunda adama şikayet ettiğimden çıkmıştı sanırım .. Aslında tam olarak ne söylediğimi hatırlamıyorum ama adam bunu direk müdüre aktarmış. Sabah okula geldiğimde sen sınıfa çıkmıyorsun dediler. Sanırım on yaşındayım. O an ne tip bir duygu yaşadığımı tahmin edersiniz. Neden yukarı çıkamayacağımı bile bilmiyordum. Beni bir süre girişte tuttular sonra okulun psikoloğuna gönderdiler. Kadın beni bir parça yatıştırdı. Sona daha ilerde öğrendiğim kadarı ile zeka testi gibi bir şey yapmış..

Bu arada müdür annemi arayıp çocuğunuz büyük suç işledi çabuk gelin tarzı bir şeyler söylemiş. Benim hatırladığım test itince kadın bana annen baban nasıl ?? Seni gezmeye götürüyorlar mı gibi sorular sordu. Ben okuldan atılacağım diye düşünüyorum.. Neyse soruları geçiştirdim .. Beni yukarıya sınıfa yolladılar... O günü nasıl geçirdiğimi bilmiyorum ama sınıfımda olmak kesinlikle o an için çok güzeldi. Hocam sağolsun hakkını kesinlikle ödeyemem bayağı bir yatıştırmıştı beni.

Sonra test sanırım okul ortalamasının üstündeymiş kadın annemi gözünüz aydın der gibi bir hava ile karşılamış.. (Gerçi okul ortalamsı çok yüksek değildi muhtemelen) Annem şaşkına dönmüş. Olay da bu şekilde kapandı .. Beni de biraz annemleri beklemem gerekse de başka bir servise verdiler.

Evet işte ilk disiplin anım diyebileceğim anım.. Hadi daha iyisi varsa söleyin.. İlkokul birde falan disipline giden.. Ama siz bana bakmayın disiplin kötü şey hala o adama güvendiğim için kendime kızarım. O günü hatırladığımda da hala o korkuyu içimde hissediyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Mr_Zombie
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mr_Zombie »

cilek wrote:Bugün yaşadığım bi olay. Zaten sinirliyim sabah 9 da ve 12:15 de iki tane sınava girmişim 3. süne girecem ayrıca derse girmişim sınavlardan çıktıktan sonra neyse sınıfın önünde bekliom ark.larla 1. sınıftan bi kız deli etti beni. Bak yaptığı olaya bak. Tahtada yazılar var önceki derslerden kalma bu hatun ayağıyla tahtadaki yazıları siliyo. Nasıl mı? hatun kaldırmış bacağını sanki kum torbası var karşısında..şöyle bön bön baktım bi anlar yaptığını diye anlamadı. Ben de bağırdım olduğum yerden..Dİyaloglara bakın..Tabi bu konuşmalar kavga şeklinde.

Ã?ilek : Napıon sen
Kız : Körmüsün?
Ã?ilek : Elinle ya da bi selpakla silsene orayı
Kız : Sana mı sorcam
Ã?ilek : Evet bana sorcan biz oraya yazı yazıyoruz.
Kız : Sana ne benim canım böyle silmek istiyo.
Ã?ilek : Bacağını ayırmaya çok meraklıysan gel ben iki dakkada ayırayım

Sonra ben kıza doğru yöneldim ayıracam bacağını ark.lar devreye girdi hemen bırak ablası çömez daha öğrenecek gibi cümlelerle beni sakinleştirmeye çalıştılar. Biraz söylendim sonra tekrar kendime geldim...

Ã?niversitede okuyosun sen yaa her ne kadar besyo da olsa her zaman biraz ölçü iyidir.
Ã?ilek, kız ayağıyla tahtayi siliyodu hm?..hahah..iyi ki kavgayı ayırmışlar. Kız döner tekme manyaa yaprdı seni. Ucuz kurtulmuşsun. :D
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

ya ben buna inanamıyorum ya...
böyle rezil olan var mıdır abi ya...
hayatımda en sevdiim ders ingilizce... bügun de ingilizce vardı...
olmaz olsaydı ya... :?
bizim ingilizce hocamız çok disiplinli bir insan... temizliğe, başarıya ve de üstüne basa basa söylüyorum dürüstlüğe çok önem verir...
genelde her ders eşya kontrolü yapar... eşyalarımız arasında bulunması gerekenler de şunlardır: ingilizce defteri; work book ve student's book, ingilizce-türkçe sözlük, ingilizce düzensiz fiilleri dosyası ve de peçete!!!
ciddiyim walla peçede ya da ıslak mendil olmazsa kıyameti koparır... söz ettiğimiz şahsiyet üstelik erkek :!:
neyse benm yakın arkadaşım ve de sıra arkadaşım esra sözlüğü unutmuş mu... halt etmiş... bugün de kontrol war abi yaaa....
neyse biz artık hazalla anlaştık onun sözlüğünü alıcak kontrolden sonra geri vericez... ok dedi alın abi...
neyse sıra bizdeyken aldım... esraya verdim. esra parlak öğrenci edasıyla gösterdi... hoca beni zaten bikliyo damgalamış iki numaralı inek diye :)
sonra hoca bizim üç ilerimizdeki sıraya geçince ben sözlüğü bahara bahar da hazala verdi. hoca bunlara da bişi demeden geçti...
en son bizim koray şerefsizine baktı... korayın da herşeyi tamam... sonra koray ötmez mi:
yanlız hocam, sanırım öykünün sözlüğü yok dedi...
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O
bn aynen bu şekilde koraya döndüm ve koray sırıtıyordu. hoca döndü bana baktı: gerçekten yok mu öykü? dedi. ben, yok hocam yaaa.. benm war ama esranın yok dedim... esra boynunu eğmiş yere bakıyo...
benim zaten gözler sulanmaya başlamış... koray pis pis sırıtıyo ama hoca baktıında şaşkın ifadesi takınıyo...
hoca, peki sen niye sözlük alışverişi yaptın dedi. ben de, hocam esra için dedim... ama ağız istenmeyecek bir şekilde büzüşmüş anlaşılmıyor... :cry:
zaten ben ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... hoca tekrar tekrar bana inanmayarak soruyor. ben de ewet hocam öyle demek zorunda kalıyorum. biz ellerimizi uzattık cetveli hakkettiğimiz konusunda ama hoca korayı kaldırdı ve onun eline iki kez vurdu... koray bu sefer harbi şaşkın...
sonra sınıfa döndü, koraya neden vurduumu biri söyleyecek mi? dedi. benim bi arkadaş kalktı sino:
hocam ispiyonladıını vurdunuz, dedi. hoca kafasını salladı. benim gözyaşları hafiften akmaya başlamış ben aradan siliyorum.
hoca gitti yerine oturdu. ben herkesten beklerdim ama senden hayır gibisinden birşeyler söyledi... ben mahvoldum... hocanın derste yüzüne bakamıyorum, özür dileyeceğim, yapamıyorum; suçlu olmadıım halde o kadar utanıyorum ki... ondan sonraki üç ders boyunca tenefüsler de dahil ağladım...
şimdi yazarken de bunu yapmamaya gayret ediyorum...
ne war bunda herkesin başına gelir diyeceksiniz ama, gelmez... emin olun orada aşağılandığım ve utandığım kadar hiç kötü olmadım... size güvenen birinin güvenini kötüye kullanmak çok felaket bişi... sakın yapmayın abi ya sakın... :cry:
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asasin »

Bi gün babam dedi ki "Olum okula geliim belki ama çok yoğunum büyük ihtimalle gelmem" ii dedim ne yaparsan yap. Sonra okula gittim arkadaşlar dedi ki "gel kaçalım". Bi düşündü şööle dedimki kendi kendime "babamın okula gelme ihtimali % 10" . ii dedim gidelim. sonra biz soluğu kadiköyde aldık bi internet kafade oturduk counter falan ( o zamanlar çok modaydı ) oynuyoz. 1 saat geçti benim cep çalıyo, açtık birisi bağırıyo ( çok gürültülüydü falan) , sınıf arkdş. diyoki " nerdesin baban okula geldi" ...
ben süklüm püklüm atladım otobüse taaa tuzlaya (benim okul orada) bu arada arkadaşlar dalga falan geçiyo. ben okula gittim babam geri gitmiş bu sefer "zaten azarı yicez bari kadiköyde kalsaydım diye kendi kendime kızıyodum falan.
o günün sonunda istatistik bilimine olan inancımı kaybettim...
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

felix_felis ben Ankarau geliyim o korayı döverim ben :P

YA esasınd ben de eski bir anımı nlatmak istiyorum...

bir kere hoca böle tahtaa bir şeyler yazıyor lisedeyiz son sınıf..

Hocada güzel bir şey..
yanımdaki arkadaşa
Hocanında fiziği süper ha dedim ama sesimi ayarlıyamamışım
sınıfını yarısı ve hoca ve sevgilim duydu...

Hoca yüzüme sırıtı arkaşlar koptu sevgilimden minumum silgi kalem,defter geldi... son olarak zaten çantasını filan atıı :D

Sonra tabi o dersten manyak kanaat notu almıştım nihhohohoh
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Felix in anısına yorumum şu.. Koray hakkaten şerefsizlik etmiş. O adamı en azından dışlasaydınız.
Felix sen de Esra konusunda centilmenlik yapsan daha hoş olabilirdi. Ama o riski almak zorunda değildin tabii.
Hocanın biraz anlayışla karşılamasını beklerdim. Gerçi insanlar hata yaptıklarında sonuçlarına katlanmalı ama şartlar insanı hata yapmaya zorluyorsa veya yaptırım çok ağırsa kuralların ihlali artık insanların elinden çıkar. İnşallah hoca da biraz koyduğu kurallar hakkında düşünmüştür.
Bundan sonra olabildiğince daha fazla riske girmeyecek çözümler bulmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Ã?ncelikle sözlüğü olmayan çantasını bir iki ders önce kontrol ederse yan sınıftan sözlük alabilirsiniz. Daha güzeli eğer öyle bir dayanışma ruhuna sahip bir grubunuz varsa kesin istenen nesnelerden her gün grup üyelerinin sayısına göre bir iki ya da üç kişi fazla getirebilir.

Logan senin anına gelince yaptığın hakkaten hoş değilmiş. Sevgilin konusunda diyorum. Ama en azından bence bundan sonra okuduğun sınıftan sevgili seçmemeye çalış. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

logan, saol abi bnm kankalar işini gördü şerefsizin... arkadaş dioduk bişi çıktı herif... nse...

firble sana gelince bn yalvar yakar özür diledim hocamdan o da bni çok sever... bi daa olmasın niyetine elini öptüm sarıldım... :D

ztn artık esra da akıllandı o gün ingilizce olmasa da çantasında o sözlük...

bi de arkadaşlarıma çok değer veriyorum, hemen gaza geldiim için olay bu yani... onun için tehlikeye atmam kendimi hem heyecan yarattı hem de felaket bi sonuç... bn aslında koray şerefsizinin yaptığını yalçından beklerdim ama çocuk onca şımarıklılığın yanında hafiften de delikanlıymış... üstelik çocuğa o kadar küfretmeme karşın... way be derim başka bişi diyemem...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

felix seni çok iyi anlıyorum, benim de başıma bu tür bi olay geldi

akşam yurda geç geldim tabi yeni olduğum için otobüsleri falan bilimyorum, neyse nöbetçi hoca da sordu niye geç kaldın diye, ben de anlattım böle böle diye
hoca bi hesap yaptı, benim geldiğim yerden, benden 2 saat önce geldi yurda.
ama o otobüsleri biliyo, ben bilmiyorum
neyse sonra git ama bi dahaki sefere daha iyi yalan söyle dedi...

o ana kadar normal olan gözlerim dolmaya başladı..
çok sulugöz biri olmama rağmen haksızlığa dayanamam.
özellikle de yalancılıkla suçlanmaya :evil: :evil: :evil:

sanırım bazen yalan söylemek daha iyi...

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

bir kere... de... kız arkaşımla...
öle bahçede dolaşıyorduk...
futbol oynıyan kişiler den gelne bir top kız arkaşımın başına gelerek kızın bayılmasına sebep oldu... ben biliyorum bu kız ota b.k bayılıyor hemen geldiler.. ne oldu ne bitii..

ben direk nabızına baktım..
Yok..(bulamamışım )ama bizim topu vuran arkadaş geldi çok pardon filan...
Ben nabzı yok neyine pardon dediim
Cocuk ben bir katilim diye bağırdı... ve bizim okulun karşında duran emliyet müdürlüğine doğru gitmeye başladı o arada 2 su 2 tokat atım ayıldı ...
sorna cocuğa dönüp bak yaşayan ölü dedim...

Cocuk bayıldı bu sefer...

ama ne kızmıştım ya... Sonra zaten ön bahçede top oynamak yasaklandır..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

2-3 gün önce sabah okulda en aşağı kata indik. bisim werdiimiz isimle zindan dediimiz is-teknik atölyesinin kapısına hocayı bekliyoruz. bu atölye yerin altında cok da az ışık alıyo. nese hoca geldi aldi bizi içeri. hoca da hepimizin sewdiidir. bna hatta uwey kızım der. kankamle fln da çok ii anlasır.
nse girdik içeri işlerimizi almak için depoya hamle ettik ki elektrikler kesildi. içeriye çok az bi ışık sızıyo onun dışında loş bi yer. oturduk hep beraber masa sandalye. ders işleyemiyeceğimiz garanti hocamız da sohbetimize katıldı. bzimkiler başladı hazır karanlık etraf hayalet-cin hikayelerine... gecen de bu zindanda olay olmuş. onu anlattı bi arkadas. tabi inanmıyoruz ama tırsıyo insan. söylentilere göre de zten eskiden hastaneymiş burası. zindanı da morg olarak kullanıyolarmış... işte bikaç arkadaş bizim bi kadın görmüş. arkalarını döndüklerinde kadın yok olmuş falan... biz iki de birde arkamıza bakmaktanhal olduk Esrayla. kankam: "oyq lan arkanızda bi kadın war" fln dedi. tırstk biz baktık arkamıza tabi olmadıını biz de bilooz ama gerilim oluyo. bi de allahın cezası bi lawabo war sıp-sıp snir etti bizi...

snra oturuyoduk öle; bahar: "arkadaşlar kapının orda birisi war" dedi. ooLanlar fln dalga gecio diye bakmadılar. bn de dalga geçiyo sandım ama kontrol maksadıyla bakıyım diyince....
8O
"BÃ?Ã?Ã?Ã?AAAAHHHHHHAAAAAAA!!!!!!!!!!!" :!: :!: :!: :!:

"Ã?AAAT!!!" "BAAAAM!!!!!!!!" "KÃ?Ã?Ã?Ã?TT!!!!" :!: :!: :!: :!:

"AAAAAAAAAHHHHHHHHH!!!!" :!: :!: :!: :!:

allam orda beyaz bi siluet... o ilk baarma bana ait :D sonra bn kalkınca flan sandalye devrildi. Esra bana yaslanıyodu pat-küt düştü. sonra millet kapıya baktı baarmaya başladı. hele kankam murata sarılmış nasıl çııLık atıyodu. :D

tabi beyaz siluet kaçtı... :!: :D
kaçar tabi öle bi baardık ki...

nse ooLanlar olayın peşinden gtti. meerse nöbetçi öğrenciymiş o arkadaş. we snfta ders işlenyo mu diye kontrole gelmiş... we kız esmer etek fln gri tabi. bi gömleği görmüşüz biz... öle bi kıyamet kptu yani...

pööööfff... ordan çıkıp ne güldük yaaa... bi de snıfın 2/3ü baska dersteydi. imrenerek baktılar bize :D bi de o yüzden güldük... aaahhh bu anıyı hiç unutamam :D
felix_felis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by felix_felis »

dün woleybol maçımız wardı... allahtan takımda diilim... ama en ii taraftar bndim :D

nse maçı izlemek için spor salonuna kurulduk. ama daha maçın başlamasına 1,5 saat olduu için biz de yerden bi metre yükseklikliğindeki sahneye oturduk. ben çok rahat oturup takımların çalışmalarına bakıyodum... o sırada sağ bacağım çekilmeye başladı. çeken kişi de arkadaşım Murat... eet yukarda kankamın sarıldığı çocuk... :D

Murat çekmeye başladı. bacağım yerinden çıkıcak gibi... ama sabredip tutunmaya çalışıyorum. en yakınımda da insan yok... herkes antremana konsantre olmuş we hawaya gürültü hakim... sahneye tutunacam yok kardeşim yhaa... tutuncak yer yok anasını satiiim...

sonra tabi ben sahneyi bi güzel cırmalamaya başladım. bi yandan: "MURAAATT!!! BIRAKSANA BEBEEE!!!! :!: " die baarıyorum :D yok çocuk bırakmıyo bacağımı...

bnde o sırada ters döndüm sahneye iice tutunabilmek için... sağ bacağım Murat'ta sol ayağım yerde kayıyo... bnmde ellerim sahneden kayıyo... we üstelik yüz üstü yere düşcem diye bi his war içimde...

sağ elimin mecali kalmadı... solla tutunuyodum we... 8O
"wıyyyk..."
"Ã?ATIRT :!: "
"AAAAHHH!!! BACAğIM!!! MURAT SENİ... AHHH....!!! :!: "

elim kaydı: ben yere düştüm ve aynı anda sol bağağımdan bi 'çatırt' sesi geldi. sonra zaten bağırdım Murat'a we... wee... eee şey... herşey bulanıklaştı... fazla hatırlamıyorum... bi ara beni kaldırdılar... sonra sahnede yatıyodum... sırtımı PLfjn'a yaslamışlardı bi gözümü açtığımda... sonra bi daha açtım kapadım... 8O

eski sewgilim Baran durmuş sırıtıyodu bana... ondan sonra da bi daha bişiler bulanıklaşmadı zaten :D

bu arada hala bacağım ağrıyo... ühü... yasık bnaaa... :(
BloodLust
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BloodLust »

abi bayyaa olmuş bu yazılanlar ama bide ben ekleme yapimmm..

kolejdeyiz abi o zamanlar benimde 8 kişilik sınıfta bi kankam var ahmet çakmak die...Hazırlık okuyoruz daha sınıfta ingilizceyi sağlam bilen bi ben varım bi ahmet ..ama benimde kafam 1000 olmuş ama hikaye yazıyoruz heyecanla onu yazıyorum bu arada çevreylede bağlantım kesilmiş sadece sesleri duyuyorum...benim piskopat kanka ahmetle ismini hatırlayamadığım genç ve yeni mezun bayan ingilizce örtmeni tartışıyolar...

-ahmet müdürün odasına gidiosun hemenn...

- şu anda meşgulum anam müsait diilim...

-AHMET Ã?IIIKKKKK DIşARIIIIIIIII (sesdeki tını delirme belirtsi)

(ben hala sadece sesleri dinliyorum)

- (çok sakin ve delirtici bi ses tonuyla) çık dışarı diil...çıkarmısın diyceksin.!!

abi burdan sonra ben noluyo lan die kafamı kaldırdım zaten hocada ağlayarak sınıftan çıktı

(hoca 1 ay sonra istifa etti) nedenlerini açıklıycam

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

neyse işte biz 6kişi fen 8 kişi Tm olarak hocayı proteso ediyoruz (aynı hoca)

bizi müdüre şikayet etmiş beni dinlemiyolar çok gürültü ediyolar die...abi kadın içeri girdi...kimseden ses çıkmıyo....böyle ilk başlarda yüzüne bi tebessüm geldi sevindi falan...dersi anlatmaya başladı...sonra sorusu olan varmı die sordu...abi yine kimseden ses yok...kaldırdı birini (ahmet hevesle beni kaldırsın die bekliodu ama olmadı) buraya ne gelcek gibisinden bi soru sordu...çocuktan ses yok...kızın birini kaldırdı ondanda ses yok....kadın naaptı ettiyse kimse hiç bişi söylemedi...sinirlendi çıktı sınıftan...10 daka sonra müdür geldi...kibarca bu yaptığımızın eylem olduunu eğer dewam edersek bütün sınıfın okuldan atılcaını söyledi...tabi biz biraz tırstık...2.ders bizim örtmen yine geldi... abi bu sefer erkes nedensiz nedensiz baırıyo sınıfta kadın sesini yetiştiremiyo sınıfa...bu seferde çekti gitti...zaten 1 hafta kadar sonra örtmenlii bıraktı kadın nişanlanmış duyduk (onuda bozalımmı dedik sonra yok artık fazla olur die vazgeçtik)

----------------------------------------------------------------------------------------------------

bide ben yeni gelen müdürle gıcıktım (utanarak söylüyorum okuldaki istisnasız en çıkıntı en şımarık öğrencilerden biri bendim ama başarılı olduum için fazla bişi demiyolardı) bu benim kıza laf söylemiş bi keresinde falan...adam yukarı dersliklere yiycek içcek bişi çıkarmayı yasaklamıştı ben de istisnasız her teneffüs ya kahve yada başka bişi alırdım bunları derslerde tüketirdim (bi tek müdür gıcıktı bana dier hocalar çok seviyodu bişi demezlerdi) bi gün bunla tartıştık (müdürle) buda derse giricek biraz sonra...gitmedim sınıfa oturdum kantine ortaokuldan i kaç elemanla muhabbet ediyoz... sınıf tm+fm 14 kişi farketmiş denyo feride die bi kız vardı bizim fmden onu yollamış aşağıya beni çaarsın die... geldi feride celal hoca seni çaarıyo dedi...bende kahve içiyorum oturmuşum beyaz plastik masalardan birine ...---- işim var şimdi gelemem bitince gelirim dedim...bi an boş boş baktı kız sonra tamam dedi gitti...gitmiş hocaya celalin işi varmış hocam işi bittiğinde gelcekmiş demiş....derse gittiğimde girdim abi içeri...adam baktı suratıma çık celal dışarı dedi...ses tonundan durum sakat şu anda artistlik yapmiim dedim ve bişi söylemeden çıktım...iyikide çıkmışım ehüeehüe.

Arka arkaya atmış olduğunuz mesajlar birleştirilmiştir.// Moderatör.
Good morning Lord Ironfist. Let me introduce myself, I'm Rage Darkrevenge; The King's Royal Assassin. The King himself asked me to make a job interview with you.

(Just a moment before the execution of a castle lord)

Efe Torunu
Post Reply