En tehlikeli anınız???

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Post Reply
Asasin
Kullanıcı
Kullanıcı

En tehlikeli anınız???

Post by Asasin »

Başınızdan geçen en tehlikeli olay neydi????????

Mesela ben iki kez arabayla (iki farklı arabayla) yakın ilişki kurdum. Birincisinde, ben arabaya çarptım. Yanlış duymadınız, seyir halindeki arabaya yandan çarptım ve yolun ortasına düştüm. İşin kötü tarafı gözlerimi tekrar açtığımda üzerime bir tır geliyordu. :D

İkincisinde karşıdan karşıya geçiyodum (yada öyle yapmaya çalışıyodum) [galiba aynı şey]. Ama o sırada E-5 'teydim . :D üst geçide biraz uzaktım kestirme yapayım dedim. yapamadım. sonraki üç saati hatırlamıyorum :D :) :(
<div>hay aksi şeytan...</div><br />
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Hayatımda bol miktarda trafik kazası yaşadım ve hepisnde küçüktüm ve hiçbirinde ayrıntıları hatırlamıyorum...

Birincisinde emanet arabayla şarampole yuvarlanıp 3-4 takla atmıştık. Ã?atlak bir bacakla kurtuldum, annemle babamın burnu bile kanamadı :?:

İkincisinde arabamıza başka bi araba hareket halindeyken yandan çartı.

Üçüncüsünde ise fırlayan bir taş ön camı tamamen kırdı, yola havadar olarak devam ettik.

Başka da tehlikeli olayım olmadı. Tabii internet kafeye gidip de edebiyat sınavını kaçırmama ramak kalmasını saymıyorum.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

9 yaşımdayken ön koltuk en gözde yerdi, onu kapmak için her gün otobüsün yanında koştururduk, bazı günler kapıyı açardı şöför, bazı günler açmazdı. Açmadığı bi gün düştüm, üzerimden servis otobüsü (302 mercedes benz) geçti ve 4 sene hastanelerle uğraştım vs. vs. ayrıntıları çok fazla... Sondalarla filan gezdim, onlar sayesinde çişimi yapabiliyordum... Neyse ki artık hiç bir problemim kalmadı... Allah'a şükür...

Bu kadar tehlikeliyi görmüş olan çok azdır bu sitede...

Saygılarımla...
Türklider...
Justarius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Justarius »

10 mt bir duvarın üzerinden aşağıya düştüm. Kafa üstü. Düştüğüm yerdeki kaya parçası ikiye ayrıldı. Kafatasım çatladı. Beyin tramvası ^^
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Araba çarptı beyin kanaması geçirdim. PEk anı diyemeyeceğim nasıl olduğunu bile hatırlamıyorum.

Bisikletle gayet uykulu olarak dolaşıyordum. Gözlerim tekerleğin dönmesine dalıp gitmşti. Porsuk çayının yanında yüksekteki bir yoldaydım. Son anda yolun bir kısmının çökmüş olduğunu fark ettim ve bisikletin direksiyonunu öyle bir kendime çektim ki ucu ucuna son abda kurtuldum çayın içie düşmekten. Sanırım 3-4 metre felan bişeydi aslında. Ama tabii düşmekten kurtulamadım.

Yine bisikletle bu sefer arkadaştan geliyor sonbahar vakti sabah donuyorum tabee feci uykusuzum. Yokuşta hızımı almışım ama yolun karşı tarafınada geçmem lazım. Ã?ylesine bir arkama bakıyorum. Sonra uyku mahmurluğu ile kaçırdığım varmı diye bir daha bakıyorum. Ya emin olayım biraz daha uzun bakayım diyorum ve arladan gelen arabalar gelmeden geçebilirmiyim hesabı yaparken birde ne göreyim önümde bir kanalizasyon girişi. Bisikletin tekerini 90 derece kırınca tabee bisiklete en babasından bir fren yaptırmış gibi oluyor. benim bisikletten önce kfam yeri buluyor. Ardından bütün vücut. Arablar şansıma bana çarpmadan yanımdan geçiyor.

Kçükken karşıda annemi görüyorum "Anne" dişye saftirikçesine ola atlıyorum ve bir araba bana çarpmadan duruyorum ayağımdaki terlik ise arabanın lastiği altında kalıyor. Orada durma değil ayağımı geriye çekmesem dahi araba bana çarpardı.

Arkadaşlarla garajlar üstünde oyun oynuyoruz. Ehehühe filan diye oynarken ben dengemi kaybediyorum ve garajın üstünden düşüyorum. Tamda her yer toprakken taşın üstüne düşüyorum. Ama kafa üstüde değil o kadar yüksektende değil kafa travması felan geçirmiyorum. Justarius'a çok yazık olmuş.

İlginç aslında ben1 netreden düşüyorum beyin kanası,Justarius 10 metreden düşüyor kafa travması. Allah korumuş ve diyeyim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
mefistofeles
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mefistofeles »

Sanırım aranızda en kötü ve en tehlikeli anı benimki dershaneden çıktım izmir alsancakta üzerimde şanlı göztepenin atkısı var otobüs durağına gidiyorum karşıyakalılar maçtan çıkmış hemde yenilmişler beni bir gördüler taş sopa peşimden koşuyorlar en az yüz kişi hayatımda o kadar hızlı koşmadım sanırım koşamamamda alsancaktan konağa kadar koştum sanırım onlarda peşimi kordonda bir yerde bıraktılar yakalasalardı ben yoktum beyin kanaması değil direkt bitkisel hayat

bu arada kaza geçiren arkadaşlar hepinize geçmiş olsun deyiyim ne diyim
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Tamam abi ben kendiminkini daha az tehlikeli anılar başlığı açıp oraya yazıcam :P

Bu arada herkese geçmiş olsun.

Darkgnome, abi enin ailenin yerinde olmak da istemezdim ayrıca :P

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Arwyl
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arwyl »

Bir keresinde otobüs beklerken çantamı kaldırımın biraz ilersinde tutmuşum.Bunu tabiki otobüs şöfürü kaçırmadı sırt çamtamdam aldığı gazla beni kullanıp bütün otobüs durağını ezip geçtik.Eğer ben düşseydim otobüs ezecekti.Ancak düşmedim o yüzden ben 15kişiyi ezdim bana garip garip baktılar ama cüsseden dolayı saldıramadılar :D

Bir ara patlayıcılara ilgim vardı.Kendi bombalarımı yapmaya başladım 3kere yaptım 3 de suratımda patladı.Artık yapmıyorum.Çok acıyor...Ayrıca geçici sağırlıkta cabası ama ben nerede hata yaptığımı biliyorum...hmm acaba bir tane daha mı yapsam :roll:
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Aaaa bomba mı yapıyosun, bana da öğretsene, hatta ayrı bi konu aç da herkes öğrensin en iyisi. Benim de çekmecemde bombalarım vardı, hatta bi karışım yapmıştım torpiller maytaplar fln. Eğer o çekmece yansaydı, tüm evi havaya uçururdu :D

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

barabus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by barabus »

büyük adada faytonlar var gidenler bilir ben yoldan karşıdan karşıya geçerken farketmeden şahlanan bi atın altından da geçmişim ben yola atladığımda arkamdan da hızla bi at geliyomuş, hayvan bana çarpmamak için resmen şaha kalkmış yani görgü tanıkları öyle diyo ben o sırada şoktaymışım bu arada bu olayı 6 yaşında yaşamışım o yüzden atlara karşı özel bi saygım var özel hayvanlar kesinlikle
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

spor bir arabai le buzlu yolda.. performas lastiği ile...
hızlı bir şekilde yanımda kız arkadaşım varken...
kaymaya başaldım... tabiki kız arkaşım kemerini takmamıştı...
bende takılı idi.

kaymaya başladık... arabanını arkası kaymaya başladı... ben normelda kayan arabyı el fireni ile toplarım... buzda bir işe yaramıyormuş tam aksine takla atmana sebep oluyormuş...bende bir şey yok kız arkaşım ... bira kaç sıyrıkla kurtardı...
sonra ayrılmıştık....
Sorna geri barıştık ama babamlar arabayı bir daha vermediler..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Post Reply