Kendi alanımda ilgilenecek eskisi kadar iş çıkmıyor.Yönetici kadrosundaki azalmayı da dikkate alarak ve sitede geçirdiğim zamanda daha faydalı olabileceğimi düşünerek, yönetimden yetki talep ediyorum.
Saygılarımla, teşekkürler...
Alt-adminlik başvurusu
Alt-adminlik başvurusu
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Başvurunuzu Taht Odasına taşıyorum Efla.
Bununla beraber, oylamanızda sizi tabi tutacağımız bazı meseleler var. Bunları, site adına neler yapabilecekleriniz, sitenin ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz konular, bu konular üzerine ne gibi bir bilgi birikimine sahip olduğunuz, nasıl yardımcı olabileceğiniz çerçevesinde toplayabiliriz.
Tüm bunları bana bir öz şeklinde gönderirseniz başvurunuzun değerlendirilmesinde daha sağlıklı karar alınabilir.
Saygılar sunarım.
Eldarin...
Bununla beraber, oylamanızda sizi tabi tutacağımız bazı meseleler var. Bunları, site adına neler yapabilecekleriniz, sitenin ihtiyaç duyduğunu düşündüğünüz konular, bu konular üzerine ne gibi bir bilgi birikimine sahip olduğunuz, nasıl yardımcı olabileceğiniz çerçevesinde toplayabiliriz.
Tüm bunları bana bir öz şeklinde gönderirseniz başvurunuzun değerlendirilmesinde daha sağlıklı karar alınabilir.
Saygılar sunarım.
Eldarin...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü