FRP ile ilgili basımlar
FRP ile ilgili basımlar
Ben bu diyarda yeni olduğum için size bu soruyu yöneltme ihtiyacı duydum sizin frp iloe ilgili olarak aldığınız herhangi bir dergi veya daha değişik bir şeyler var mı kitap dışında yani haftalık olarak falan.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
valla bende bakınıyorum ama elime geçirdiğim bir kaynak olmadı daha bulursam haber veririm yada bilenler varsa bu konu ile ilgili bizide aydınlatırsa iyi olur
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
WarlorD
- Kullanıcı

benim bildiim FRP&MAGIC dergisi de kapandıktan sonra başka çıkan olmadı.. O da ztn gameshow ekibi tarafından hazırlanıyoduki gameshow da kapandı... sdc bazı dergilerde FRP ile ilgili bölümler bulmak mümkün şu anda..
Hatta bu işi yapmakla ilgili bi tartışma da sözkonusu olmuştu sanırım bu forumda..
Hatta bu işi yapmakla ilgili bi tartışma da sözkonusu olmuştu sanırım bu forumda..
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
WarlorD
- Kullanıcı

ama zor bir iş.. belki burda aramızdan birçok kişi dergide bölümlerde yazı yazabilir haberler bölümü hazırlayabilir bunlar sorun olmaz ama sonuçta bide bunun dizaynı düzeni war, basımı war.. bu işlerden anlayan insanlarda gerekli.. iyi bi kadro olmadan bulaşılmaması gereken bişey bence...
haa birisi çıkar da tmm ben topladım gerekli kişileri, bütçe de ayarladım derse ben seve seve hatta para bile almadan yazarım mesela.. ama biraz hayal gibi bunlar tabi
(gerekirse üstüne para da verebilirim dergiye destek için
)
haa birisi çıkar da tmm ben topladım gerekli kişileri, bütçe de ayarladım derse ben seve seve hatta para bile almadan yazarım mesela.. ama biraz hayal gibi bunlar tabi
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
- Galat-tirin
- Kullanıcı

biz vakti zamanında denedik o işi, olmuyo güzellerim olmuyo. Çok b.ktan işler bunlar..
sponsor buluyorsun, gönüllü, kaliteli yazarlar buluyorsun, dağıtım da sorunlar çıkıyor. Dağıtımı hallediyorsun, sponsor olay çıkartıyor. Onu hallettin mi satışlar beklediğin gibi olmuyor -insanlar o kadar da umursamadıkları için, ancak rastlantı sonucu farkedenler alıyor.- Satışlar da artmaya başlarsa, bu sefer yazarlar havaya girip kavga etmeye başlıyorlar zaten...
Yani böyle bir dergi çıkartıp da editörü olacak arkadaşa allahtan sabır dilerim. Bence her türlü dergi çıkartın da frp dergisi çıkartmayın. -Online olabilir pek tabi ki, o ayrı
-
sponsor buluyorsun, gönüllü, kaliteli yazarlar buluyorsun, dağıtım da sorunlar çıkıyor. Dağıtımı hallediyorsun, sponsor olay çıkartıyor. Onu hallettin mi satışlar beklediğin gibi olmuyor -insanlar o kadar da umursamadıkları için, ancak rastlantı sonucu farkedenler alıyor.- Satışlar da artmaya başlarsa, bu sefer yazarlar havaya girip kavga etmeye başlıyorlar zaten...
Yani böyle bir dergi çıkartıp da editörü olacak arkadaşa allahtan sabır dilerim. Bence her türlü dergi çıkartın da frp dergisi çıkartmayın. -Online olabilir pek tabi ki, o ayrı
Bi ara Level dergisinde vardı frp ile ilgili yazılar.Hatta oyuncular ve dm'ler için taktiklerde veriyordu hatta bi ara bir örnek oyun bile anlatmışlardı.Bu yaklaşık 2.5 sene önceydi ama, bende o zamandan beri takip etmiyorum Level.Ama bu yazı serisi hala derginin içinde yeralıyor olabilir bi ara alıp bakmanı öneririm.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Birkaç ay önce Fantastik adında bir dergi gördüm gazetecide, hayırdır?
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Walla gördüm diyorum ya. Fantastik diye bi dergi, LOTR fln ile ilgili şeyler vardı yani kapağında. Hala çıkıyor mu bilmiyorum ama gördüğümü eminim. Görenler bana destek çıksın yaa...
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Aslında fena da değildi dergi ama ekonomik durumum pek iyi değildi o zamanlar. Güzel bir dergiye benziyordu, en azından saman kağıt değildi. Keşke alsaymışım aslında, açık arttırmayla satardım baya yüksek bi fiyata..
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Fantastik dergisini bende gördüm ama bizim gibi elit ve ileri düzey (
) FRP oyuncuşarına hitap etmiyordu. Daha çok fantastik şeyler ile ilgili bir dergiydi ve işin içine başka fantastik etmenlerde katmıştı. Bende almadım. Faydalı olabilecek bir dergi gibi gelmemişti bide FRP&MAGİC'in sıcaklığını görememiştim.
FRP&MAGİC aslında çok satabilecek bir dergiydi ama kural kitaplarını paylaşmaktan paylaşmaya alışmış FRP toplulukları sadece 1 tane dergi alıyor ve bunları hep beraber yada sırayla okuyorlardı. Tabee sonuçta satışlarda umulduğu gibi gitmiyordu.
Özlüyorum ben o FRP&MAGİC dergisini ve inanın şu anda elinizde bulunan bütün kaynakladan çok daha güzel bir kaynaktı. Yazık oldu
Bu tip sanırım yapancı dergiler ama çok pahallı oluyorlar. Ben MtG oynadığım zamanlarda iki tane dergi Türkiyede satılıyordu, hala satılıyor olabilirler. Biri sanırım RED DWARF diye bir dergi diğerinin adını unuttum ama o daha çok hoşuma gitmişti. şu anda bulamıyorum ama bulunca ismini atacağım.
Fantastik tarzda çizimlerin olduğu ve daha çok çizgiroman tarzına yakın HEAVY METAL dergisi var. (Sanırımm sonunda birde F.A.K.K. olacak)
Biraz ilgiiz ama Türkiyede çizgiroman ile ilgileniyorsanız eğer batmamışlarsa çapa yayınları çıkıyordu. GAyette güzel çıkartıyorlardı. Tek sorunları benim gibi bir takipçilerinin Eskişehir gibi bir yerde kalmasıydı
. Ama ne yazıkki onları takip edemedim bunada üzülürüm.
FRP&MAGİC aslında çok satabilecek bir dergiydi ama kural kitaplarını paylaşmaktan paylaşmaya alışmış FRP toplulukları sadece 1 tane dergi alıyor ve bunları hep beraber yada sırayla okuyorlardı. Tabee sonuçta satışlarda umulduğu gibi gitmiyordu.
Özlüyorum ben o FRP&MAGİC dergisini ve inanın şu anda elinizde bulunan bütün kaynakladan çok daha güzel bir kaynaktı. Yazık oldu
Bu tip sanırım yapancı dergiler ama çok pahallı oluyorlar. Ben MtG oynadığım zamanlarda iki tane dergi Türkiyede satılıyordu, hala satılıyor olabilirler. Biri sanırım RED DWARF diye bir dergi diğerinin adını unuttum ama o daha çok hoşuma gitmişti. şu anda bulamıyorum ama bulunca ismini atacağım.
Fantastik tarzda çizimlerin olduğu ve daha çok çizgiroman tarzına yakın HEAVY METAL dergisi var. (Sanırımm sonunda birde F.A.K.K. olacak)
Biraz ilgiiz ama Türkiyede çizgiroman ile ilgileniyorsanız eğer batmamışlarsa çapa yayınları çıkıyordu. GAyette güzel çıkartıyorlardı. Tek sorunları benim gibi bir takipçilerinin Eskişehir gibi bir yerde kalmasıydı
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka