WOD player aranıyor...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Constantine MSN'de belirtti, bu hafta içi, sonu her tarafı doluymuş, haftaya hafta içi görüşücez, ama haftaya cumartesi vizem var artık bişeyler ayarlarız...
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Evt arkadaşlar hesapta bu hafta içi bir buluşma yapacaktık bakırköyde WOD daki karekterlerimizi seçmek ve tanımak amacıyla
.Evt şimdi sorarım size nerelerdesiniz hangi gün yapıyoruz bu buluşmayı??? Emre,Serdar,Engin,Hilmi,Can,FrontsideAir cvp yazınnnnn!!!
hazır yazmışken şunuda belirteyim ST miz Emre belirtmemiş
elinizdeki bütün d10 zarları getirin çünkü WOD da sadece d10 kullanılıyor bazen 5 tane 6 tane 10 tane d10 atmanız gereken durumlar oluyor yanlış hatırlamıyorsam, bunları böle tektek atacağımıza d10'u, 10 tane d10 olur atarız hepsini bikerede
.
Hadi yazınnnnnnnnnnnnn!!!!
hazır yazmışken şunuda belirteyim ST miz Emre belirtmemiş
Hadi yazınnnnnnnnnnnnn!!!!
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
tamam hafta içi saat 6dan sonrası bana uyar. Hadi bi gün belirleyin.. bu arada tabi kafanızda belirli bi karakter oluşturmaya başlarsanız da iyi olur yani ne tarz bi karakter oynatmak istediğinizi düşünüpte gelin..hade bakalım 
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Bana çarşamba,perşembe ve cuma günleri uygun
.Ama üç günden birini tercih etderseniz çarşamba günü bana en uygun gün
saat 6 da bana uyar.
Valla ben karekterimi haftalar öncesinden tasarladım nasıl yaşadığını nasıl bir ruh haline sahip olduğunu fln hatta bir geçmiş bile hazırladım (tabi ST kabul ederse
) zaten oyun günümüzde geçecek sanırım , human oynayacağımıza göre karekteri belirlemek pek zor olmaz sanırım vampire deki gibi klan olaylarıda yok herhalde
.
Benden 3 tane d10 işler
.
Valla ben karekterimi haftalar öncesinden tasarladım nasıl yaşadığını nasıl bir ruh haline sahip olduğunu fln hatta bir geçmiş bile hazırladım (tabi ST kabul ederse
Benden 3 tane d10 işler
o saydığın günler benim için de cillop günler. hatta perşembe cuma çok güsel saat 6 dan soora bakırköy acaip muhteşem olur
bende de iki tane d10 var etti beş 
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ã?arşamba benim için uygundur, ama saat 11:30 da maslakta olmam gerek buluşma saatini biraz öne alamaz mıyız??
Benden de 2d10, etti 7 tane
Benden de 2d10, etti 7 tane
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..walla hafta içi işten çıkış saatim 18:00 , iş yerim karaköyde .. eğer bakırköyde buluşulacaksa oraya gelişim en geç 19:00 ama taxim derseniz beş dakkada oradayım 
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
taksim bana da uyar ama diğerleri?
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..efet arkadaşlar Taximmi Bakırköymü? bana ikiside uyar demeyelim lütfen (çünkü onu ben dedim siz diecek başka bişi bulun
) ikisinden birini seçelim... oylamaya açılmıştır 
Bana uyan yerde bakırköy okuldan direk çıkıp b.köy yapıcam ve okuldan b.köy'e direk otobüs var ama taksime iki vesayit yapmak zorunda kalıyorum
.Ben tercihimi b.köyden yana kullanıyorum
.Buluşma satide 19:00 veya taksim olursa 19:15 fln olsun ama belittiğim gibi bana uyan yer b.köy
.
Oyunu zaten bakırköyde yapalım oyun için çoğunluk bakırköy demişti zaten.şimdiki karekterlerimizi belirlemek için yapacağımız bir buluşma günüde cuma olarakmı belirlesek ne
.Yarın zaten çarşamba ve daha hiçbişey netleşmedi
.
efet arkadaşlar oyun için son söz : buluşma cuma günü bakırköyde saat 19:00da . orada olanlar oyuna dahil olacaklar olmayanlar içinse biz üzgün olacağız..eğer cuma günü buluşma olmayacaksa üzgünüm oyun da olmayacak çünkü oyun öncesi için buluşulamıosa oyun için hiç buluşulamayacağı anlamına gelir bu . öölese gelenleri bakırköe beklerim....