bunlar ferrir ormanında kamp kurmuşlardı. Hırsızlar, serserilerdir. Mikael mesela bir çngenedir ilk öyküden hatırlarsınız. Biz başta böyle belirledik. üzgünüm sen de buna uygun hareket edersen sevinirim. Bogus bile buna uygun bir karakter yaratmak için bana sordu.
Yeşeren Umutlar 2 (Öalışma başlığı)
valla Neirre evreninde zenciler sadece Arvelirde yaşarlar. senin adam melez olsa bile ya annesi ya da babası çingene olmak zorunda.ama bunlar bildiğin çingenelr değil yani türkiyede gördüklerin değil
bunlar ferrir ormanında kamp kurmuşlardı. Hırsızlar, serserilerdir. Mikael mesela bir çngenedir ilk öyküden hatırlarsınız. Biz başta böyle belirledik. üzgünüm sen de buna uygun hareket edersen sevinirim. Bogus bile buna uygun bir karakter yaratmak için bana sordu.
şimdi ben toplantıyı başlatıp hemen olayı hızlandırmak siterim ama bana herkes kendilerine neden mektup yollandığını söylemeli. Özellikle eflayı nasıl öyküye katacağımı bilemedim. Diğerlerinde sorun yok ama Efla bir de mektup olayını koymuş. Hafızasını kaybetmiş ve o ilk mektubu Elessar yollamış olamaz. Saçma olurdu! Efla buldun mu tam olarak karakterinin geçmişiin öykümüzde nasıl bir etkisinin olacağına...
Yahu bana, Lydronk'a, Safir'e (Safiel'e değil), Algénia'nın kızına, neden mektup geldiği belli.Diğerleri de bir şey becermiş olsunlar möğüm.tamam işte!
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
İpucu vereyim biraz diğer mektubu dikkatli okursanız diğerini yazanın kendisi olduğunu düşünebilirsiniz bundan yüzde yüz emin olamıyorz tabii ama öyle görünüyor.
Özgeçmişi yazılabilecek açık bi karakter seçmediğim doğru ama zaten hatırlamadığı için bi geçmişi yok sayılır. Geçmişinde de pek iz bırakmada yaşadığı için pek bi geçmişi olmadığını yani bilinmediğini varsayabilirsiniz.
EN öenli öğe gizem öğresi şimdi bi özgeçmiş uydurarak onu da bozmak istemiyorum.
Özgeçmişi yazılabilecek açık bi karakter seçmediğim doğru ama zaten hatırlamadığı için bi geçmişi yok sayılır. Geçmişinde de pek iz bırakmada yaşadığı için pek bi geçmişi olmadığını yani bilinmediğini varsayabilirsiniz.
EN öenli öğe gizem öğresi şimdi bi özgeçmiş uydurarak onu da bozmak istemiyorum.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
catboy7402 wrote:tamam diğerlerinde sorun yok. Ama Eflanınkinde sorun var. ona ne diye mektup gelmiş ki. Diğer mektubu yollayanla aynı kişi olamaz. Yoksa toplantıda artık ben bir şeyler uydurucam umarım kendi karakterine uygun bir şeyler yazabilirim.
Belkide çok gizemli olduğu için göndermiştir mektubuİpucu vereyim biraz diğer mektubu dikkatli okursanız diğerini yazanın kendisi olduğunu düşünebilirsiniz bundan yüzde yüz emin olamıyorz tabii ama öyle görünüyor.
O değilde ben güzel yazma becerim olmadığından çok zorlanıyorum bir işeyi tazarken. Silip yazıp tekrar silip yazıyorum. Sonra attığımda ise benim olayın üstünden bir sürü olay geçmiş olduğunu görüyorum. Geömişte yaşayan adam yada geri zekalı ancak kafasına dank eden adam felan mı yapsam acaba.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Bak lydronk alındımLydronk wrote:Ama şaka yaptım ya, sen de! Tapınak şövalyelerine aldırma bence, bırak peşini hatta, sanabunda hayır gelmez. Kibirli mi kibirli, soğuk mu soğuk kadının teki işte! Bir de soylu olacak
Bu arada ne fark ettim, bütün bayan karakterlerimiz soğuk neredeyse