dwaxer wrote:. Edmond eline yay ve okunu almışsın; sende darkvision mu vardı, meşaleyi ne yaptın; atın eğerindeki uygun bir aparata filan mı taktın? Mağara zifiri karanlık ona göre!
.
Ya bide GreatSword +1'in var balta çektim yazmışın Edmond.
Ben aldım bile senden ses çıkmayınca. 3000 GP harcadım acımadım paraya.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond wrote:Off, Greatsword ile Greataxe'yi karıştırmışım İkisi de en fazla 12 vuruyor Ondandır
Bir de, meşale için, evet, düşmanı göremeyeceğimi hesap etmemiştim
Greatsword iki elle kullanılan bir silah değil mi; bir elinde meşale olduğuna göre, tek elle savurabilecek misin kılıcı? :schemes:
.
. Arkadaşlar image shuck sitesi arızalı olduğundan monster resaimlerini şimdilik yükleyemedim ama siz zaten biliyorsunuz nereden bakacağınızı. şu adresten a-z bütün monster listesini bulabilirsiniz mesela: http://www.systemreferencedocuments.org ... sAtoZ.html
4 x Blur (potion)
5 x Bull's strength (potion)
4 x Darkvision (potion)
5 x Invisibility (potion)
2 x Owl's wisdom (potion)
2 x Cure serious wounds (potion)
2 x Displacement (potion)
2 x Fly (potion)
2 x Haste (potion)
2 x Heroism (potion)
1 x Neutralize poison (potion)
1 x Remove blindness/deafness (potion)
1 x Remove curse (potion)
1 x Remove disease (potion)
2 x Shield of faith +5 (potion)
1 x Barkskin +5 (potion)
1 x Greater magic weapon + 5 (oil)
2 x Magic vestment +5 (oil)
bu potionları alıyorum. bir de longsword'uma flaming özelliği ekletiyorum, 6000 gp tutuyor.
.
Hayırlısı olsun Liero! Senin monsterlerin CRsi Levelinden bir düşük olacak daima çünkü extra level atlamıştın. İleride ben unutursam aklında bulunsun hatırlatırsın! şimdi sana CR:4 monster kurası çekiyorum; Sonraki rakibin: Satyr with Pipes (flütü var, müzikli)
dwaxer wrote:.
Hayırlısı olsun Liero! Senin monsterlerin CRsi Levelinden bir düşük olacak daima çünkü extra level atlamıştın. İleride ben unutursam aklında bulunsun hatırlatırsın! şimdi sana CR:4 monster kurası çekiyorum; Sonraki rakibin: Satyr with Pipes (flütü var, müzikli)
Hade ya. Kurallarda bunu fark etmemişim Süper bir şeymiş bu ara görev. Böyle olduğunu bilsem bende ara görevlere giderdim tüh . Sen bir ara yeni görev açmayacağını söylemiştin ama blgisayarın değişti, bu durum hala geçerli mi? Yoksa ara görevden ara göreve saldırabilecek miyiz?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dire Bat
Size/Type: Large Animal
Hit Dice: 4d8+12 (30 hp)
Initiative: +6
Speed: 20 ft. (4 squares), fly 40 ft. (good)
Armor Class: 20 (-1 size, +6 Dex, +5 natural), touch 15, flat-footed 14
Base Attack/Grapple: +3/+10
Attack: Bite +5 melee (1d8+4)
Full Attack: Bite +5 melee (1d8+4)
Space/Reach: 10 ft./5 ft.
Special Attacks: —
Special Qualities: Blindsense 40 ft.
Saves: Fort +7, Ref +10, Will +6
Abilities: Str 17, Dex 22, Con 17, Int 2, Wis 14, Cha 6
Skills: Hide +4, Listen +12*, Move Silently +11, Spot +8*
Feats: Alertness, Stealthy
Summon natures ally ile çağırırsam
Dire Bat
Size/Type: Large Animal
Hit Dice: 4d8+20 (38 hp)
Initiative: +6
Speed: 20 ft. (4 squares), fly 40 ft. (good)
Armor Class: 20 (-1 size, +6 Dex, +5 natural), touch 15, flat-footed 14
Base Attack/Grapple: +3/+10
Attack: Bite +7 melee (1d8+6)
Full Attack: Bite +7 melee (1d8+6)
Space/Reach: 10 ft./5 ft.
Special Attacks: —
Special Qualities: Blindsense 40 ft.
Saves: Fort +8, Ref +10, Will +6
Abilities: Str 21, Dex 22, Con 21, Int 2, Wis 14, Cha 6
Skills: Hide +4, Listen +12*, Move Silently +11, Spot +8*
Feats: Alertness, Stealthy
Ayrıca karakter kağıdımda 200 altında diye yazmadım ama aldıklarım
Thunder stone x3
Thangle foot bag x3
Elimde potion of protection from evil ile başlayacağım. Ã?ıkartıp içmesi zaman almasın diye. Ayrıca karakter kağıdında yazmayı unuttum ama oil of protection from evil yandaşıma kullanabileceksem alacağım.
Eskisi ka