Sözlerinde bir mantık hatası var.Eğer birini kurtarmaya çalışıyorsam,o kişi tehlikededir zaten.Eğer başaramazsam ölecektir,fakat başarmak için cesaret göstermezsem de ölecektir.Eğer başaramazsam,onun hayatını tehlikeye sokmuş olmam,çünkü onun hayatı zaten tehlikede.
Eğer farklı bir durumdan söz ediyorsan,daha açık konuş,böyle tek taraflı oluyor,ben anlamıyorum.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
IIIH öle demiorum işte:))
dielim ki adam kaçırma veya rehin alma durumları .. bunlarda kişinin canı yarı tehlikededir. ama sen harekete geçersen kaçıran veya rehin alan kişiyi tetikleyebilirsin ben bundan bahsediorum...
Oren_Dautry wrote:IIIH öle demiorum işte:))
dielim ki adam kaçırma veya rehin alma durumları .. bunlarda kişinin canı yarı tehlikededir. ama sen harekete geçersen kaçıran veya rehin alan kişiyi tetikleyebilirsin ben bundan bahsediorum...
İşte bunu açıklaman gerekiyordu.Böyle bir durum ayrıntılı olarak incelenmelidir,kesin birşey söyleyemem.Ama yine de,evet,onu kurtarmak için onu da riske sokmuş olursun.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
ölmeyeceğin kesin olamdığı sürece bi adamı kurtarmak genelde mantıklıdır.
ölüm tehlikesi varsa genelde mantıksızdır.
ölüm=ölüm, ruhun kilitlenmesi vb gibi...
ama çok yakın kişiler için bazen istisnalar yapılabilir belki
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Sana bir vampir olmana ramen saygı duymakta haklıymışım yeminer beni yanıltmadığın için teşekkürler... Sadece yakın gördüklerin için olsa bile onurlu bir davranış...
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong