Cesaret ve Aptallık
Cesaret ve Aptallık
Hadi biraz da bu ikisi arasındaki ince çizgiyi tartışalım. Cesaretle aptallığı ayıran nedir?Biri kesin ölceği düşmanlarının arsına dalıp cesaretini mi göstermiş olur yoksa sadece aptallık mı bu yaptığı?
Level 2 karakterler yarı dwarf özel bir ırktan bir savaşçıyla kapışıyorlar. Barbar Corax (daha yeni yetme) rage'e geçer cüceye charge eder ve ıskalar. Cüce savaş baltasının bir vuruşuyla Corax'ın göğsünü yarar ve 2 metre geri uçurur. Gaza gelmiş 1 hitpointli monk cücenin tam boynuna bir darbe denemesi yapar... 20...
Acaba critic mi...?
20...
Heralde Slay olmamıştır değil mi, 3. zar...?
20...
cesaret mi aptallık mı bilmiyorum ama bütün grup hayatta kaldı... Monkun 18 hp'si vardı önceki bir kavgadan 1'e düşmüştü...
Ben 30 hitpointle en dayanıklı adamdım 22 damage alıp yerleri öptüm
Acaba critic mi...?
20...
Heralde Slay olmamıştır değil mi, 3. zar...?
20...
cesaret mi aptallık mı bilmiyorum ama bütün grup hayatta kaldı... Monkun 18 hp'si vardı önceki bir kavgadan 1'e düşmüştü...
Ben 30 hitpointle en dayanıklı adamdım 22 damage alıp yerleri öptüm
Mesela bir fighter cüce 50 drow'un veya barbarın arasına daldı. İşte bu aptallıktır. Ama aynı cüce 500 gobline daldı işte buda cesarettir. Bilmem anlatabildim mi? Bu özellik o sırada karakterin düşünce yapısına ve karaktere göre değişir. Bence pek fazla kurcalamayın...
Last edited by Wuroldar on Sun Aug 31, 2003 7:47 am, edited 1 time in total.
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
İnsanın bazen gerçek hayatta bile Frenzy'ye ihtiyaç duyarken. Orada binbir çeşit düşmanlar çarpışan barbar napsın...
şahsen bazen öyle bunlıyorum ki hayattan şöle bir frenzy moduna girip kırıp döküp dağıtsam diyorum ama yok işte.
şahsen bazen öyle bunlıyorum ki hayattan şöle bir frenzy moduna girip kırıp döküp dağıtsam diyorum ama yok işte.
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Bi de bana sor onu!!! O zevki hissettikten sonra gerçek hayattaki mantıklı entellektüel ve centilmen kişiliğimin altında yatan kana susamış bir kaplan oluyor. (Tigerheart da oradan geliyor ya
)
Bu yüzden vahşice sinirlendiğimde kendimi parçalayana kadar koşarım, yüzerim ve ağırlık çalışırım sonra da böyle olur: étoné :hop
Bu yüzden vahşice sinirlendiğimde kendimi parçalayana kadar koşarım, yüzerim ve ağırlık çalışırım sonra da böyle olur: étoné :hop