Cesaret ve Aptallık

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Cesaret ve Aptallık

Post by Quel-Shin »

Hadi biraz da bu ikisi arasındaki ince çizgiyi tartışalım. Cesaretle aptallığı ayıran nedir?Biri kesin ölceği düşmanlarının arsına dalıp cesaretini mi göstermiş olur yoksa sadece aptallık mı bu yaptığı?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Level 2 karakterler yarı dwarf özel bir ırktan bir savaşçıyla kapışıyorlar. Barbar Corax (daha yeni yetme) rage'e geçer cüceye charge eder ve ıskalar. Cüce savaş baltasının bir vuruşuyla Corax'ın göğsünü yarar ve 2 metre geri uçurur. Gaza gelmiş 1 hitpointli monk cücenin tam boynuna bir darbe denemesi yapar... 20...
Acaba critic mi...?
20...
Heralde Slay olmamıştır değil mi, 3. zar...?
20...
cesaret mi aptallık mı bilmiyorum ama bütün grup hayatta kaldı... Monkun 18 hp'si vardı önceki bir kavgadan 1'e düşmüştü...
Ben 30 hitpointle en dayanıklı adamdım 22 damage alıp yerleri öptüm :P
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Mesela bir fighter cüce 50 drow'un veya barbarın arasına daldı. İşte bu aptallıktır. Ama aynı cüce 500 gobline daldı işte buda cesarettir. Bilmem anlatabildim mi? Bu özellik o sırada karakterin düşünce yapısına ve karaktere göre değişir. Bence pek fazla kurcalamayın...
Last edited by Wuroldar on Sun Aug 31, 2003 7:47 am, edited 1 time in total.
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

50 adama dalmak delilik
500 gobline dalmak intihardır
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Bi dakka şimdi raistlin.Senin anlattığın farklı.Adamın kaçma durumu varmıydı acaba yani bi hit pointliyken.Yani arkasını dönüp kaçsa o zaman aptallık olurdu.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Savaştan uzaktaydı baktı ben parçalanarak uçtum gaza geldi daldı :P
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

gaza gelmesine gelmiş ama yaptığı bence apt. ama apaçık bi mucize sayesinde kurtulmuş.
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Evet ama büyük cesaret de gerektirmez mi sence böyle bir hareket? Ben saygı duyarım. Ben ayağa kalkıp adamın kafasına birşeyler fırlatacaktım öldürene kadar ya da kaçacaktım :P
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

aradaki ince çizgi dostum.ne tarafa meyilli düşünürsen o taraf seni ikna ediyor... :?
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Benim için ikisi de saçma frenzy olunca zaten karar veremiyorsun. Kendine gelmeye çalışabilirsin ama Will save çok yüksek ooof ooof :mrgreen:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

İnsanın bazen gerçek hayatta bile Frenzy'ye ihtiyaç duyarken. Orada binbir çeşit düşmanlar çarpışan barbar napsın...

şahsen bazen öyle bunlıyorum ki hayattan şöle bir frenzy moduna girip kırıp döküp dağıtsam diyorum ama yok işte.
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bi de bana sor onu!!! O zevki hissettikten sonra gerçek hayattaki mantıklı entellektüel ve centilmen kişiliğimin altında yatan kana susamış bir kaplan oluyor. (Tigerheart da oradan geliyor ya :D )

Bu yüzden vahşice sinirlendiğimde kendimi parçalayana kadar koşarım, yüzerim ve ağırlık çalışırım sonra da böyle olur: étoné :hop
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Çok saçma gelecek ama ben monitöre kafa atıyorum. Süper oluyo. Biliyorum çok salakça :roll: :roll: :roll:
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Yooo yalnızca Dark Side seni ele geçirmiş (Star Wars love it!)
Ben de bir kere elektrik kesildi diye kasaya tüm kuvvetimle yumruk atmıştım... Kasa masa kalmadı ne yazıkki :!:
Wuroldar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Wuroldar »

Aynı olayı banada oldu ama benim yumruk hoparlörü buldu. İçeri göçmüştü icat. Hala göçük ve hala çalışmasıda ayrı bi enteresanlık...
Post Reply