Oren_Dautry wrote:"Pekala ulu ejder, zaten sizin yüceliğinizi asla küçümsemedim ben de bir tanrının seçilmişiyim...Ölüm gibi bi kaygım yok ama anlaşmaya her zaman varım...Birlik olmayı kabul edersen yenilmez bir ikili olabiliriz?? bunu bi düşün, "O" nun bana bahşettiği güçler emin ol gördüklerinin çok ötesinde...."
"Aferin ufaklık,bana gerçek yüzünü göstermen hoşuma gitti "Daywalker" ,daha da hoşuma giden konuşma tarzın.birçoklarının düşünemediğini düşünmek senin için bir avantaj.
Ve zeki birisin evet çünkü benimle anlaşmayı kabul ettin.O nun kim olduğunu bilmiyorum.bilmek umrumda da değil zaten... "
Kırmızı derin bir soluk aldı.boğazındaki gıcıklık artmıştı.Bu bir tehdit miydi?
Soluğuyla bu vampirin işini hemencecik görebilirdi.
Ama anlaşmak ...daha cazip görünüyordu...
"Bu yol üzerinden 10 kasabaya giden kervanların geçtiği hakkında duyumlar aldık,ahahahhahaa mideme inmeden önce bunları söylemişti birkaç yolcu."
Morien pür dikkat kesilmişti.Ne isteyeceğini kestirebiliyordu sanki.
"Ve kervan demek,ganimet demek,hrrrrrrrr"derin bir hırıltı devam etti.Zaafını saklayamıyordu,'saklamama gerekte yok' diye düşünürdü.
"Bana kervanı getireceksin Daywalker.Sorunsuz bir şekilde.hiçbirşey belli etmeden."
Ã?atallı dilini çıkarmış Morien in üzerinde haşmetlice dikilmekteydi.
"Ne düşündüğünü seziyorum daywalker,karşılık bekliyorsun .
Karşılığında ben ve annem...
Sizinle çalışacağız."
Kyriltheas ın pençesini soktuğu bölgede ,dokular hemen yenileniyor,bütünleşiyordu.Kırmızı zevk almaya başlıyordu bu işten.
"Hayır diyemeyeceğin bir teklif sunuyorum sana daywalker.O nun yanına gitmeyi çok istiyor da olabilirsin nıahahahaha.
o zaman seni zevkle öldürebilirim."
Morien in göğsünde zırhını delmiş pençenin biraz daha derine indiğini hissetti.dişlerini biraz daha sıktı.köpek dişleri iyice belli ediyordu ne olduğunu.
Ama bu kaotik ejderha nın teklifi gerçekten düşünmeye değer gözüküyordu...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü