Arena - D&D ...(muhabbet)
.
Arkadaşlar, Oyun sırasına dikkat edelim! Gerçi önceden mesaj atmanızda mahsur yok ben onları sıraya koyarım ama örneğin Liero senin attığın mesaj ancak bir tur sonra uygulanabilir çünkü "kapıyı kıran Thorgan..." diyorsun halbuki Thorgan sıralamada senden çok geride. Sıralamayı yazdım oraya, öncelik zarı attım hepinize. (Tersyuz sen de acele etmeyebilirsin o kadar, sonuncusun)
.
Arkadaşlar, Oyun sırasına dikkat edelim! Gerçi önceden mesaj atmanızda mahsur yok ben onları sıraya koyarım ama örneğin Liero senin attığın mesaj ancak bir tur sonra uygulanabilir çünkü "kapıyı kıran Thorgan..." diyorsun halbuki Thorgan sıralamada senden çok geride. Sıralamayı yazdım oraya, öncelik zarı attım hepinize. (Tersyuz sen de acele etmeyebilirsin o kadar, sonuncusun)
.
Ã?yleyse, ben bekleyeyim, ilk mesajda yaptığımı geçerli say, sonraki tur, Thorghan kapıyı deştikten sonra Belkar'dan sonrai çeri gireyim ?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Onun gibi bir şeyTersyuz wrote:Durum şu, önden bir kurbanlık gitmesini bekliyorlar: BEN.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Darkgnome senin son mesajını sildim maalesef. Sana zahmet oradaki krokiye bakıp Ayu'nun ve KüselKıs'ın yerini ve hareketini tekrar yazarmısın?
Bu arada Edmond ve Liero "delay" edilmiş hareketlerinizi de değiştirebilirsiniz isterseniz.
Aslında hata bende oldu keşke sizi daha geniş bir yerde oynatsaydım. Ancak dikkatimi çeken bir nokta var, pek ciddiye alınmadan oynanıyor gibi geldi bana. Bir kişi hariç diğerleri sanki ölmeye gelmiş ya da kafalar iyi gibi.
.
Darkgnome senin son mesajını sildim maalesef. Sana zahmet oradaki krokiye bakıp Ayu'nun ve KüselKıs'ın yerini ve hareketini tekrar yazarmısın?
Bu arada Edmond ve Liero "delay" edilmiş hareketlerinizi de değiştirebilirsiniz isterseniz.
Aslında hata bende oldu keşke sizi daha geniş bir yerde oynatsaydım. Ancak dikkatimi çeken bir nokta var, pek ciddiye alınmadan oynanıyor gibi geldi bana. Bir kişi hariç diğerleri sanki ölmeye gelmiş ya da kafalar iyi gibi.
.
E hepsi boğa gibi güçlü, kedi gibi meraklı ve ayı kadar dayanıklı olunca kapıları kırıp yıkmya meraklı oluyorlar
Liero kötü yürekli halfling'i oynamak istiyor. Order of the stick okuduktan sonra karakter yarattığına göre.
Tersyüz zati Diablodan gördüğü barbarın gazıyla yaptı karakterini. Diabloda pek düşünmezsşn
Edmond zaten Edmopnd gibi oynuyor
Edmond döver, Edmond ezer!
E bende arada ayı ve bunlar var diye rahat ediyorum
Elimde yay sadece onları izliyorumm.
Bu arada Edmond kendine kısıtlarını koymamıış.
Kısıt1: Kadınlara dokunamaz. Özellikle baş harfi K son 7 harfide üselkıs olanlara.
Kısıt2: Hiç bir yaratığı büyü yaparak öldüremez.
Kısıt3: Dragon dissiple olmaya çalışamaz.
Kısıtlrınıda koyduk oyuna devam edelim diyeceğim de
Ben bir süre internete giremeyebiirim. Dwaxer konunun ne olduğunu biliyor. sterse kendisi beni oynatsın. Herkes attıktan sonra beni bekleyeceğinize yerime başkasının oynamasını tercih ederim.
Liero kötü yürekli halfling'i oynamak istiyor. Order of the stick okuduktan sonra karakter yarattığına göre.
Tersyüz zati Diablodan gördüğü barbarın gazıyla yaptı karakterini. Diabloda pek düşünmezsşn
Edmond zaten Edmopnd gibi oynuyor
E bende arada ayı ve bunlar var diye rahat ediyorum
Kısıt1: Kadınlara dokunamaz. Özellikle baş harfi K son 7 harfide üselkıs olanlara.
Ben bir süre internete giremeyebiirim. Dwaxer konunun ne olduğunu biliyor. sterse kendisi beni oynatsın. Herkes attıktan sonra beni bekleyeceğinize yerime başkasının oynamasını tercih ederim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Kapıyı kırdım şimdi diğerlerin hareketini yapmasını bekliyeceğim sonra yeni tur mu olacak?dwaxer wrote:Nesini anlayamadın, anlayamadım ben de. Yazmışsın ya hareketini, kırdın ya kapıyı.Tersyuz wrote:Ben bu turun hareketini yaptımmı? anlamadım.
.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Benim kapıyı kırdığım tur Edmond'la Liero yazı yazmıştı zaten.
Ã?nden benim girmemi bekledikleri için birşey farketmeyecek gibi geliyor bana.
Not: delay yazdığını yeni gördüm tamam.
Not: delay yazdığını yeni gördüm tamam.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
şimdi şöyle, kısıt3'ü DM koymasa ben şimdi 2d8 Breath Weapon vuran bir adam olmuştum.DM Prestij sınıfları yasakladıDarkgnome wrote: Edmond zaten Edmopnd gibi oynuyorEdmond döver, Edmond ezer!
![]()
Kısıt2: Salamander'in Weapon Resistance 15/Magic özelliği var, ben Ki Strike Magic vurduğum için büyülü vurmuş sayılıyorum doğrudan.Yoksa yanlış mı?*
Kısıt1:Vallahi yanlış yapmasın, kodum mu oturturum
*=DM, şaşırdın değil mi hazırlıklı dalmama
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sen bu turun standart hareketini yaptın ama senden başka kimse o turum hareketini yapmaz. Birde üstüne move action yaparak salamanderin dibine girebilirsin istiyorsan. Flatfooted olur bu durumada normal bir yaratık bu sebeple ogre olsa orada Aoo da yapamayacak sana diyecektim ama salamanderi bilemeyeceğim.Tersyuz wrote:Kapıyı kırdım şimdi diğerlerin hareketini yapmasını bekliyeceğim sonra yeni tur mu olacak?dwaxer wrote:Nesini anlayamadın, anlayamadım ben de. Yazmışsın ya hareketini, kırdın ya kapıyı.Tersyuz wrote:Ben bu turun hareketini yaptımmı? anlamadım.
.
Sen move action'ını yaptıktan sonra yeni tur başlar insiyatif zarları atılır ve ona göre herkes hareketini yapar. Eğer diğerleri ready action yapmış olsaydı kırar kırmaz dalacaz diye emin olmasamda hpiniz birden hurra içeri dalabilecektiniz surprise round içinde.
Neyse işte sen bu tur 2 move action 1 standart action yada 1 full round ve 1 move actipon yapacak olursan ilk move action''ın sanki herkesten önce olmuş gibi yazar dwaxer ardından insiyatife göre ikinci hareketini sıradaki yerinde yaptırır.
Bu kapı kırma felan olayında kapıya saldırı yapıyorsun aslında. 1 standart action oluyor bu olay. Geriye birde move action bu sebeple kaldı.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Dwaxer bize 2'lik zar düşmana 20'lik zar olmuyor böyle 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury