DeMRaN wrote:Sana bir vampir olmana ramen saygı duymakta haklıymışım yeminer beni yanıltmadığın için teşekkürler... Sadece yakın gördüklerin için olsa bile onurlu bir davranış...
Postby DeMRaN »
puohaha yarıldım gülmekten mesajı attıktan sonra farkettim ama bozmassınız die düşündüm kendim düzeltseydim zaten anlaşılıcaktı üzgünüm arkadaşlar walla bugünlerde kafam çok dalgın 2 ayrı oyunda oynuorum Frpde, bide üniversite 1. sınıftayım ortama hiç alışkın değilim dersler filan baya garip lütfen kusuruma bakmayın!!!
Dedim ya gerçekteki karizma 26 die heralde şimdi -lere inmiştir -26 olabilir
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong
Postby DeMRaN »
Yeminer kızmamışsındır umarım... Hem kendi karizmamı hemde seninkini daıttım sanırım
<div align="center">Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elghinn dal lil alust... <br>Those who watch their backs meet death from the front... </div><br><strong><em><div align="right"><strong><em>Tharivol Amakiir the Dark Elf Mystics Master</em></strong