Ya bu adam gerçekten neden Entreri hakkında da kitaplar çıkarmıyor. Ben onu da merak ediyorum doğrusu. Hatta Drizzt ile tanışmadan önceki (ve belki de sonraki ) hayatı dışında Drizzt kitaplarında Entreri'nin gösterilmeyen kısımlarda neler yaptığını bile zevkle okurdum ben.
R.A. Salvatore her ne kadar en sevdiğim yazar olsa da "işin suyunu çıkarmak" başlığı altında çok şey yapabiliyor.
Mesela Icewind Dale Tril. ile The Legacy Of Drow kitaplarının arasında geçen bazı olayları da kağıda dökmüştür kendisi. Bir kitap var, Wulfgar'ın bir barda bodyguardlık yaptığı ve sürekli Catti-brie'yi özlediği falan anlatılıyo. Yani aşk kitabı gibi yahu
Bir tanrı ile dövüşebilirse hakkaten ilginç olur. Bu arada 15-20 kitap mütiş bir şey siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum. Benim bildiğim bu kadar çok kitapta başrolü alan başka bir karakter yok. Aslında zaten her bir şeyle dövüşüyor Drizzt sanırım bu durumda bana iki seçenek cazip geliyor Drizzt en sonunda tanrısal bir savaş yapmak zorunda kalır ve kahramanca kaybeder ya da Entreri ile son defa karşılaşırlar ve bir şekilde ikisi de ölür. Ama ikincisi için çok geç de olabilir ikisinin yeniden nasıl buluşacağını iyi düşünülmesi gerekiyor.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yahu eğer eceli ile ölecek olursa adam sekiz yüz yılda kaç torun yapar yaa.. Matron Beanre 2000 küsür yaşında çocuk doğruyordu (berginyon) Ã?yleyse Drizzt i kim tutar? O kadar torunla da her halde ufak bir ülke falan kurar ölürken de en sevdiği torunları başında durur.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>