Drizzt Nasıl Ölmeli ?
Drizzt Nasıl Ölmeli ?
Evet arkadaşlar fr ın belki de tüm fazntazi dünyasının en meşhur karakteri. (Bir de Raistlin var galiba yarışan)
Bildiğimiz kadarı ile dokuz kadar kitaptan sonra sayısız ölüm tehlikeleri atlattı ve sağ kaldı ancak kahramanımız her ne kadar daha yüzyılları var diye bizi rahatlatsa da hala ölümlü. Belki onu yaratan yazar ona hiç kıyamayacak ama bir beyin cimnastiği yapalım istedim sizce Drizzt nasıl ölmeli eğer onun ölümünü bir şekilde tasarlamanız gerekse idi?
Aşağıdaki seçenekler sadece fikir cimnastiği için fikirlerinizi bekliyorum.
Bildiğimiz kadarı ile dokuz kadar kitaptan sonra sayısız ölüm tehlikeleri atlattı ve sağ kaldı ancak kahramanımız her ne kadar daha yüzyılları var diye bizi rahatlatsa da hala ölümlü. Belki onu yaratan yazar ona hiç kıyamayacak ama bir beyin cimnastiği yapalım istedim sizce Drizzt nasıl ölmeli eğer onun ölümünü bir şekilde tasarlamanız gerekse idi?
Aşağıdaki seçenekler sadece fikir cimnastiği için fikirlerinizi bekliyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Ben sadece düşünelim dedim. Olur yaa ölür ya da biz nasıl öldürürdük. Bence bir tanrı ile dövüş çok güzel yakışır ona... Lloth mesela. Sanırım bu hiç olmayacak ama ilginç olabilirdi. Zak ile ne diyorlardı. Lloth un burnuna sıkı bir yumruk atacaklardı.
HARBE GİDEN
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Ama silik ve basit bir şekilde ölürse hayal kırıklığı olur bu.. Bence o kadar da insafsız olmamalıyız. Ama kesin olan bir şey var daha yaşamının başlarında bile olsa Drizzt hala bir arayış için de ait olduğu yeri bulmuş değil. Kendisine dostlar bulmuş ama Mitril Salonuna ruhu ile ait değil. O nedenle hala düzgün ölmeyecek gibi geliyor bana en azından ölüme çok yaklaşacağı birçok an daha olacak bence.
HARBE GİDEN
kendisini feda ederek ölmeli
tüm kahramanlar öyle ölür (bkz: sturm, wulfgar, tanis)
tüm kahramanlar öyle ölür (bkz: sturm, wulfgar, tanis)
Last edited by pyros on Wed Apr 07, 2004 12:21 am, edited 1 time in total.
Drizzt ölse bile adı yaşayacaktır. Siz çocukluğunuzda meyvesini yediğiniz o yıllanmış ağacı unutabiliyor musunuz? Drizzt de yaşamı boyunca çevresine meyveler vermiştir ve düşmanlarının elinde canını teslim etmesi onun gibi bir iyilik timsaline karşı haksızlık olur.
Işık onunla olsun ve onu ırkının kalanından korusun.
Işık onunla olsun ve onu ırkının kalanından korusun.