Ve... şafağa Geçit
abi düşünsene 10 kitabını yazdığın dünyayı kasıp kavuran bir karakterin var ve onu başka bir yazara yazdırmakla seni tehdit edsiyorlar
ne düşünürsün?
"ulan başkası mahvedeceğine kendim mahvederim" demez misin
bence RAS doğru bir karar verdi ve bir iki kitap sonra bu kurguyu da toparlayacak bundan emin olabilirsin... yani olayları gitmesini istediği yöne çekecek demek istedim
ne düşünürsün?
"ulan başkası mahvedeceğine kendim mahvederim" demez misin
bence RAS doğru bir karar verdi ve bir iki kitap sonra bu kurguyu da toparlayacak bundan emin olabilirsin... yani olayları gitmesini istediği yöne çekecek demek istedim
sanırsın ama yanılırsın
zira kitapların kapağında
bu kitabın ve karakterlerin Wotc patentli olduğu yazıyor
yani kahramanı RAs yaratmış olabilir
ama wotc yumruğu koyduğu anda istediğine yazdırır drizzti tabii ras dava açar kazanır mı bilinmez
ayrıca tsr da aynı stratejiyi izlemişti zamanında hiçbir farkları yok yani
zira kitapların kapağında
bu kitabın ve karakterlerin Wotc patentli olduğu yazıyor
yani kahramanı RAs yaratmış olabilir
ama wotc yumruğu koyduğu anda istediğine yazdırır drizzti tabii ras dava açar kazanır mı bilinmez
ayrıca tsr da aynı stratejiyi izlemişti zamanında hiçbir farkları yok yani
Yaa vallahi ben bir şekilde adamları oyuna getirip de karakteri öldürürdüm bile yaa bu arada benim kitabımın bitmesine üç bölüm kaldı ama hala Errtu ile dövüşmüyolar yaaa..
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Aaaaa safağa geçitte Pwent yok vallahi ben de ne eksik diyodum.. Hakkaten ama adamın yokluğunu çok ciddi bir şekilde hissediyoruz yaa adam çok tad katıyordu son üç kitaba... Onun anısına bi haykırayım:
Hiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyttt
Hiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyttt
HARBE GİDEN
yav bence de hakkaten kötü olmuş şafağa geçit yaa. Bi daa düşünce.. şu Drizztin arada girdii yerler iyi deil gibi her şeyden önce ve ne bileyim o kadar abarttıktan sonra Errtuyu çok kolay yendiler gibi geldi bana. Ã?rneğin Entreri Kristal parçasındaki Errtu ejderha gibi rakiplerin ardından oldukça küçümsenen ama bunu da yanlış çıkartan bir rakipti. Ama bu kitap daha çok çok güçlü görünen bir rakibin kısa sürede malup edilişi olmş gib gelid bana. Bi de buz yeli vadisine geliş iyi güzel hoş da.. Bence asıl hikaye kısa sürmüş gibi. Belki de bu Errtu aslında Drow ordusu ile beraber hareket etmeli idi. Ve iki kitap birleşmeli idi. Zaten kara elflerde çabuk malup oldu gibi geldi. Aslında bunca olayın ardından o kadar iki ejderha bir Errtu bir matron ana onun oğlu ile bi sürü kızı bir lonca başkanı ve aklıma gelmeyen bir sürü başka şahsiyeti malup eden söz konusu kafadarlar için. bir kristal parçası nedir diyorum ama RASın da bir iniş sayılabilecek iki kitabın ardından bizi şaşırtacağını da umuyorum. Umarım öle olur yoksa neredeyse Drizztin Menzoberranzanda Matron Beanre elinde ölümünün daha hayırlı olduunu düşüneceim.
HARBE GİDEN