Evet arkadaşlar inanması güç ama gerçek!
Drizzt Do'Urden MAceralar serisinin 4. ve sonuncu kitabı olan
şafağa Geçit umulduğundan bile daha erken bir tarihle raflarda yerini aldı.
edinin, okuyun, görüşlerinizi ve eleştirilerinizi belirtin lütfen
Yahu haberde 13 milyar yazıyor ama onüç milyondur her halde o kadar pahalı da olmaz di mi ama??
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
) Vallahi kitap buraya bu yılın sonunda gelir her halde şaka bir yana bu kitplar bekliyorum gelmiyor bekliyorum gelmiyor ben de sıkılıyorum yaaa.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
İki dakka güvendik internete girmedik kitabı çıkarttınız! Kızgınım! (hehehe aslında çok mutluyum) Ne oldu, Arkabahçe'nin kafasına saksı falan mı düştü de bu kadar erken çıktı? Hemen, hemen gidip alıyorum.
p.s. Bir kitapla bile bu kadar mutlu olabiliyorum, ne kadar güzel bir insanım ben.
Hemen Silent Blade'i de çıkartın bakiiim!
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
aslında iyi diyosun hoş diyosun ama bi şey de çok önemli. diyelim senin çevri bitti (hani olmaz ya ) peki kitabın basılıp dağıtılması ne kadar sürecek. en az iki ay.(Arka Bahçe olunca tabei ehehe ama artık hızlı Arkabahçe. eskisi gibi hantal değil. neyse yaza yetişsin de )
aslında merak ediyorum şöyle 500 sayfalık falan bi FR kitabı var mı. bana bu 300 sayfa klasiği Ras dan değil de FRdan mış gibi geliyo. Bak diğer yazarların kitapları da öyle. Ras'ın Crimson Shadow kitapları 400 sayfa falan. gerçi Ed Greenwood'un Kralsız Diyar'ı 428 sayfa ama o istisna.
Az kalmış bee Pyros biraz daha gayre et sonra hep beraber okuruz kitabı..
HARBE GİDEN